Sari la conținut

pasagerul_perfect

INACTIV
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pasagerul_perfect

  1. Nu numai ei aduc de la Yamaha....mai sunt magazine in Brasov de profil care pot aduce piese originale pt tipul asta de motocicleta........( Karmina de la Mymoto,Csaba de la Motobolt, Dan de la Kronbike) important este sa mergi la cat mai multe firme ,sa vezi cat mai multe preturi si termene de livrare ...chiar daca totul se face pe asigurare. HAI SALUT!
  2. Din nou "variatiuni pe aceeasi tema"..mai baieti lasati orgoliile prostesti..de genul..cine, cum si de ce.. greul acum incepe...si e bine sa nu se porneasca cu stangul.... bravo..felicitari pt puiut....
  3. ideea e ca noi chiar incercam sa facem ceva si sa multumim pe toata lumea nu vreau sa ne vorbeasca lumea de rau ,ca nu e intentia noastra sa "tragem in piept" pe altii...... ma enerveaza faptul ca oameni de genul ajung sa ne faca reclama proasta, asa de la inceput si nu ne dorim asta!mai bine un client multumit decat unul nemultumit! asta e! fac si eu ce pot! lasa ca vine sefu'acasa si face el ordine!
  4. imi cer scuze pt incidentul creeat....dar avem o angajata noua care inca nu stie ce si cum!! daca crezi ca nu vrei cagula poti sa te intorci sa-ti returnez banii..sau sa iti returnez diferenta de bani..cum vrei tu!! salut!
  5. hai mah Coltzzule nu te supara acum! multumim de aprecieri! Daca sefu e plecat tre sa fa-mi fac si eu treaba!!
  6. pentru cei care nu au aflat deja mai suntem si noi!MANIAC MOTORS ofertele noastre: geaca+pantalon cordura model comando 700 ron manusi 60 ron geaca+pantalon de ploaie 300 ron cagule de la 25 la 35 ron.. casti agv si mds saci de dormit special conceputi pentru motociclisti 100 ron cizme diadora...SI MULTE ALTELE! va steptam cu drag la adresa 13 DECEMBRIE 31.
  7. imi pare rau pentru tine d-nule(george) ..se pare ca ai o problema...si aia de comunicare..nu se impunea "" ""..si asta nu ca-l apar pe Paca..dar..ai o mare problema.... p.s. cand vei invata sa te porti atunci sa incerci sa mai postezi!!! halal "pseudomotociclist" ce esti tu!!!
×
×
  • Creează nouă...