Sari la conținut

erase

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    ms....

erase's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. E prima data cand scriu aici .... Petrut om bun .... ma dadeam cu el cu motorul . Ii urez multa sanatate si voi ceilalti comentatori de scutere si moralisti ce sunteti ...vedeti-va de 50 km/h in localitate si restul cum scrie in carte. Noi ceilalti huliti vom merge inainte : "RAIDERS ON THE STORM" .....se prea poate sa scrieti la mine RIP vreodata .....dar simt ca traiesc ...respect Petrut si insanatosire grabnica ..... cand iti va fi dor te voi lua in spate . Imi pare rau ca nu am auzit de accidet mai devreme (am fost plecat din bc) veneam si eu la donare.
  2. VREAU SI EU MANUALUL PT. FZR600 3HC ... va multumesc anticipat. Va cer acest manual ca acum am demontata motoreta ...si mai am nevoie de informatii ici pe colo ca sa o montez !
  3. Poti fi mai precis te rog : mymotopieste ce este ? Adica au un site ? Si eu caut un capac de genul acesta ! Cu bine .... !
  4. erase

    Fzr 600

    stie cineva de unde fac rost de capacul de pe stanga (de la aprindere), in plus mai am piese de schimbat din cauza unei cazaturi ! stie cineva pe unde gasesc piese ?
  5. erase

    Fzr 600

    sper sa fie numai bujiile .... de uned pot cumpara bujii pt. modelul asta : fzr 600
  6. multumesc mult ...dar acum am alte probleme : am cazut cu ea si s-a ales cu o multime de probleme (c apac abreiaj spart, oglinda dreapta distrusa, carena dreapta multiple sparturi si Eu multiple julituri)
  7. Eu sunt din Bacau si aici noi stam cam prost cu service-ul de motociclete ! Pot face acest test oare si la un service de masini ?
  8. Am un FZR 600 din 1992 care a mers perfect (manca pamantul peste 7000 de ture) dar acum s-a babit adica nu mai are explozia aceea de putere cand atingea 7000 rot/min adica la aceeasi turatie acum am o viteza mult mai mica fata de mai inainte cand era puternica. Mentionez ca s-a stricat dupa un drum mai lung si in viteza (150-230 km/h) Sa fie de la bujii ? As vrea in mare sa stiu daca ati avut si voi astfel de probleme . Si papa ulei cam un litru/1000 km binenteles ca merg in turatie (in medie 7000-11.000 rot/min) La cati km se schimba filtrele de aer, benzina etc ? Multumesc anticipat ! Un releu de incarcare unde gasesc ? Mai nou mi-am pierdut cheia ....si nu aveam dublura ! stie cineva unde as putea sa fac o cheie dupa un butuc ? Va multumesc anticipat !
  9. erase

    Fzr 600

    Mor de draci ....mi-am pierdut cheia de la motor si nu aveam dublura .....
  10. erase

    Fzr 600

    Am un FZR 600 din 1992 care a mers perfect (manca pamantul peste 7000 de ture) dar acum s-a babit adica nu mai are explozia aceea de putere cand atingea 7000 rot/min adica la aceeasi turatie acum am o viteza mult mai mica fata de mai inainte cand era puternica. Mentionez ca s-a stricat dupa un drum mai lung si in viteza (150-230 km/h) Sa fie de la bujii ? As vrea in mare sa stiu daca ati avut si voi astfel de probleme . Si papa ulei cam un litru/1000 km binenteles ca merg in turatie (in medie 7000-11.000 rot/min) La cati km se schimba filtrele de aer, benzina etc ? Multumesc anticipat ! Un releu de incarcare unde gasesc ?
×
×
  • Creează nouă...