Sari la conținut

andrei cristea

Membru
  • Număr conținut

    113
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    cristea.andrei

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    ER6N
  • Numar Moto
    ..............
  • Club
    nu inca

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha mbk, kawasaki er5,KAWASAKI ER6N

andrei cristea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pune si tu o poza cu el ii de er6n si cati bani este

  2. Salut! Am vazut ca ai un Kawasaki er6n dami si mie nr tau de telefon ca vreau sa iti propun un traseu in tara de 2 saptamani pe 22 iulie. Sau daca ai drum in bacau ne putem intalni sa vorbim.

  3. posteazo pe toate regionalele sa isi aduca aminte comunitatea frateasca si neinfricata de vestita intrunire de la bacau.

  4. Bogdan trebuie facuta putina promovare, ai dato peste tot sa nu ne trezim la ce e mai rau....

  5. hai sa bagam in joc si jawa 650 ca sa completam grata. GREATA
  6. Cristea.andrei@yahoo.com

  7. pai asta asteptam si eu de la tine o reducere ca pe fc moto l-am gasit cea darknes 310e tin sa precizez si celalalt model ar fi undeva la 295 mi se pare putin cam exagerat pretul pe care il oferi tu mai ales ca sunteti distribuitori oficiali pe romania la Scorpion exo. Astept oferta serioasa din partea voastra si daca oferiti servici de calitate recomand si am sa mai cumpar vreo 3 de la voi.

  8. SALUT AM VAZUT CA SUNTETI DISTRIBUITORI DE SCORPION EXO PE ROMANIA MA INTERESEAZA SI PE MINE UN MODEL DE LA VOI Scorpion Exo 1000 Air V.2 Fantasia ALB/NEGRU SAU Scorpion Exo 1000 Air V.2 Darkness ALB/NEGRU MARIME S AMBELE SI CE PRET TIN SA PRECIZEZ CA VREAU ULTIML MODEL NU CEL PRECEDENT DECI CEL NOU 2011. ASTPT RASPUNS

  9. ce bani vrei pe ea?

  10. ca si eu as vrea sa merg da ma gandesc sa ocolesc serbia si daca ar fi sa plecam cati am fi la momentul asta mai ai pe cineva interesat de traseul asta????

  11. vlad sa stii ca eu m-as alatura cu tine dar as vrea sa scap naibi de serbia aia am pe cineva care a plecat si mi-a spus ca a trecut prin serbia ca sa ajunga in muntenegru dar sa dus cu autocarul si zicea ca el nu s-ar incumeta sa plece cu motocicleta pe drumul ala hai umpic sa ocolim serbia aia si sa ajungem in muntenegru prin croatia si dam deoparte putin drumul ala de serbia....

  12. salut marlitza ma intereseaza pe mine gentile laterale..... dami un pm cu pretul si de cati l sunt. Multani!
  13. pai numai benzina ar fi undeva la 500e si 1500 cu tot cu mancare si vizitat tot ce e de vizitat da trebuie sa iti pui in calcul si autostrazi + vinieta care stiu ca este obligatorie si la motociclete.

  14. AAAAAA.... si apropo noi ne cunoastem ca nu imi aduc aminte de nici un vlad din bacau vstrom 650 sau poate cine stie ma stii tu?

×
×
  • Creează nouă...