Sari la conținut

krom

EX+
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de krom

  1. stie totusi cuneva ceva de cei doi calareti de pe motor???

    rog unul dintre cei care tot posteaza flame-uri sa deschida topic sau subforum cum i-o spune pe care sa il intituleze "probleme personale" sau "vendete personale"

    insantosire grabnica celor doi ....

     

    Astazi, am aflat de la cineva din spital ca unul dintre ei este in stare grava, fiind in coma nu are mari sanse, iar altul are fata jupuita rau, de la asfalt probabil, spunea ceva ca ar fi pana la os.

     

    Nu este ceva oficial, dar este tot ce am reusit sa aflu.

  2. Am si eu o intrebare. Ce fel de vopsea se foloseste pentru airbrush? Ma intereseaza pentru vopsirea unei casti. Inainte de vopsire se mai da cu un primer pentru plastic?

     

    Sper sa nu va deranjez foarte mult dar nu ma pricep la asta si nu stiam pe cine sa intreb.

    Multumesc.

  3. Daca reusesti cumva sa il indrepti zimi shi mie ca si io am problema asta...numai la mine is indoite serios...:cheers:)

     

    Nu stiu daca va ajuta, dar eu am indreptat amandoua telescoapele si pot sa spun ca acum nici nu se cunosc ca au fost indoite in Craiova la fabrica de avioane. Am stat mult dupa ele, meserias bun dar cam neserios, dar au iesit foarte bine.

    Totusi recomandabil este sa le cumperi noi.

  4. Dupa 200km parcursi ieri fara probleme, DR-ul meu a decedat. Nu porneste, sau daca porneste se opreste imdeiat. Am verificat carb si bujii. Totul pare OK. Nu stiu ce sa-i mai fac.

     

    Si eu am avut o problema asemanatoare la o Aprilia si s-a dovedit a fi bujia. Bujia parea in regula, avea scanteie buna dar dupa ce murea motorul o scoteam uda. Dupa ce am schimbat-o cu una noua nu au mai fost probleme.

  5. E pe bune treaba... :lol: ...daca mecanicul sef a zis ca se poate ...atunci se poate!Cel mai bine ar fi sa treci pe la noi pe la magazin si sa vorbesti direct cu el!Si daca e...poti sa trimiti si pozele! Deci...ne onorezi cu prezenta? :beer:

     

    E foarte bine, numai ca nu pot ajunge pana acolo de aceea prefer sa comunicam prin intremediul mesajelor pentru inceput. Detineti cumva un manual pentru motor Rotax 123 sau un manual service pentru Aprilia Red Rose 125? Ex. vreau melcul de kilometraj de la roata de fata, sau pinioane+lant. Va pot ajuta cu ceva fotografii daca este nevoie.

  6. Centrul de Informare si Prestari Servicii <<<MOTO RACING ZONE>>>v-a pregatit 2 surprize placute!!! :drink:

    1.Service moto-Consumabile de orice fel, piese de schimb pentru toate marcile(si piese imposibile!)

    2.Gazduire moto-Stocarea motocicletelor pe perioada iernii si nu numai!Pe parcursul gazduirii se pot executa lucrari mecanice de orice fel pentru ca primavara sa va gaseasca gata de drum!!!Va asteptam!!! :friends:

    Adresa este:

    Bdul Energeticienilor 120 -122

    langa cet sud vitan

    programul este

    10.30 - 19.00 de LUNI pana VINERI si

    10.30 - 14.30 SAMBATA

    Ne puteti gasi si la

    0726 449 749

    0765 515 923

     

    E pe bune treaba cu piese de schimb pentru toate marcile "si piese imposibile"?

    Nu de alta dar chiar am nevoie de cateva piese si nu le gasesc sau mai precis dupa ce trimit mail-uri cu ce-mi trebuie nu mai primesc nici un raspuns de la unele firme.

    Daca aduceti piese la comanda si pentru Aprilia Red Rose Customs de 125cm din 1994 va trimit cateva poze cu piesele care i-mi trebuie, pentru ca nu stiu cum se numesc si este mai bine sa le vada cineva care se pricepe.

  7.  

    ps:piesa cu pricina e piesa de aluminiu din poza 2 de mai sus

     

     

     

    Eu am gasit simeringul de la power valve la United Motors. M-au intrebat daca vreau si capacul, deci s-ar putea sa-l gasesti la ei, binenteles dupa ce faci comanda si astepti sa-ti vina. Dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare.

  8. deci : capacul de la power -valve are o garnitura ,iar power-valv lucreaza in capac printr-un simering.

    De cele mai multe ori se intampla ca din cauza temperaturilor mari de la evacuare sa se distruga acel simering,si foarte rar sa se distruga garnitura de la capacul power-valve -ului

    IN CONCLUZIE gasesti simeringul. garnutura si arcul (tre si el schimbat pt ca se decalibreaza) ,le schimbi si ai rezolvat-o

    bafta

     

    Cam asta am gasit in interior sub capac. In cazul in care asa trebuia sa fie nu prea este logic pentru ca simeringul se misca liber pe sub arc si nu are cum sa etanseze. Arcul ar trebuii sa-l impinga in capac prin inelul de cauciuc si in felul asta sa etanseze si pe axul supapei si pe marginea capacului, dar simeringul nu pare sa se fi rupt de piesa 1.

    Pe simering nu scrie decat A38.

     

     

    Daca vrei manualul de service pentru motorul tau sau ai alte intrebari, da-mi un mail si te ajut cu ce pot (apropo, am manualul pentru Rotax 123, asa ca pot sa il trimit pe mail daca vrei)

     

    Da-mi si mie te rog manualul de Rotax 123 daca il ai?

    post-12309-1162555783_thumb.jpg

    post-12309-1162555978_thumb.jpg

    post-12309-1162556160_thumb.jpg

    post-12309-1162556472_thumb.jpg

  9. Daca nu ma insel, piesa respectiva face perte din power valve si e angrenat de cablul de acceleratie .

    Un sfat ar fi sa te duci la un mecanic sa te rezolve. Eu am apelat la maosan si a fost ok. Am avut mai multe probleme, dar ultima a fost cea mai dramatica (apa in cilindru...) si omu m-a ajutat de fiecare data

     

    Sfatul meu este sa gasesti un mecanic care sa se priceapa si sa-ti rezolve fierul...

     

    Daca vrei manualul de service pentru motorul tau sau ai alte intrebari, da-mi un mail si te ajut cu ce pot (apropo, am manualul pentru Rotax 123, asa ca pot sa il trimit pe mail daca vrei)

     

    Daca poti sa-mi trimiti si mie manualul ar fi super. Eu am kromred@yahoo.com. Am inteles de la baietii de la United Motors ca ar trebuii schimbat un semering. Astept sa vad daca pot gasii acel semering. M-as duce la un service dar motorul este in Craiova si nu am cum sa car motocicleta pana acolo, trebuie sa incerc sa ma descurc singur cat pot.

     

    Vin-o la Racetek <a href="/search.php?q=garage">Garage</a> si rezolvam problema in maxim 3 zile.

    Nu iti pot da pretul exact al reparatiei caci sper sa ai componente care pot fi salvate din power valve.

    Acea valva este conceputa pentru a creste puterea in turatii mici.

     

    Succes oricum.

     

    Din pacate am desfacut o parte din ea si nu pot venii pe roti. Eu sunt din Craiova, dar daca nu reusesc sa fac nimic o sa incerc sa desfac motorul si sa vin cu el in portbagaj.

    Multumesc oricum.

    Sper sa nu fie nevoie sa vin, dar daca nu se poate gasesc eu o solutie sa ajung pana acolo. Mai am o intrebare.... i-mi puteti spune cat costa semeringul prin care culiseaza supapa, sau daca as putea comanda la dv. acel semering. Este vorba de semeringul care este sub capacul in care se mai gaseste un arc si se prinde in doua suruburi de cilindru. Sper sa fie numai asta problema. Si mai vreau unele piese dar nu stiu cum se numesc si prefer sa fac poze sa vi le trimit ca sa stiti voi despre ce este vorba.

     

    Scuze de explicatiile acestea dar nestiind cum se numeste piesa trebuie sa ma fac cat mai inteles.

  10. Nu cumva-l incurci cu 72H? 74H e pt. spate si avand in vedere ca e cauciuc original pe Harley Road King mi se pare cam mic sa fie numai de 130.

     

     

    Sigur este 74H. Eu l-am cumparat ca fiind 140 dar in comparatie cu cel vechi care il am pe motor este la fel, chiar putin mai subtire. Cel vechi care il am pe motocicleta este 130/90/16.

×
×
  • Creează nouă...