Sari la conținut

krom

EX+
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    kromred@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Craiova
  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    Dj-90-ALE

krom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. stiu ca la unu pistonul are 1 segment si la celalalt 2 segmenti. Pot sa inlocuiesc un cilindru pe care scrie Gilardoni2 cu unul Gilardoni1?
  2. Astazi, am aflat de la cineva din spital ca unul dintre ei este in stare grava, fiind in coma nu are mari sanse, iar altul are fata jupuita rau, de la asfalt probabil, spunea ceva ca ar fi pana la os. Nu este ceva oficial, dar este tot ce am reusit sa aflu.
  3. Am un coleg de servici care tocmai trecea pe acolo cand s-a intamplat. A spus ca s-a auzit un motor foarte turat si dintr-o data liniste, acum judecati si voi.....
  4. Nu era decat o chestiune de timp, stim toti cum se circula pe Calea Bucuresti, apropo unii fara casca.
  5. krom

    CUSTOM PAINTING

    Am si eu o intrebare. Ce fel de vopsea se foloseste pentru airbrush? Ma intereseaza pentru vopsirea unei casti. Inainte de vopsire se mai da cu un primer pentru plastic? Sper sa nu va deranjez foarte mult dar nu ma pricep la asta si nu stiam pe cine sa intreb. Multumesc.
  6. Nu stiu daca va ajuta, dar eu am indreptat amandoua telescoapele si pot sa spun ca acum nici nu se cunosc ca au fost indoite in Craiova la fabrica de avioane. Am stat mult dupa ele, meserias bun dar cam neserios, dar au iesit foarte bine. Totusi recomandabil este sa le cumperi noi.
  7. Exact ala este pinionul. Are 15 dinti la exterior, 22 dinti la interior pentru axul de la motor si are 22mm respectiv 24mm diametru la interior, 6mm grosime. Ai asa ceva, de unde esti? Am mai multe de luat dar macar pinionul asta si un lant pentru el.
  8. http://www.centroricambi.de/de/dept_402.html Vreau pinionul mic da la motor (Kettenritzel) pentru o Aprilia Red Rose 125. Ar mai fi cate ceva dar important este daca poate cineva sa aduca de acolo.
  9. Nu este nici o suparare daca nu se poate dar macar sa stiu sa nu mai astept.
  10. Din curiozitate, la ce pret ajung o masina ca asta?
  11. Si eu am avut o problema asemanatoare la o Aprilia si s-a dovedit a fi bujia. Bujia parea in regula, avea scanteie buna dar dupa ce murea motorul o scoteam uda. Dupa ce am schimbat-o cu una noua nu au mai fost probleme.
  12. O parte din poze. Daca ma puteti ajuta suntati mari, daca nu tot la fel dar nu am eu noroc
  13. E foarte bine, numai ca nu pot ajunge pana acolo de aceea prefer sa comunicam prin intremediul mesajelor pentru inceput. Detineti cumva un manual pentru motor Rotax 123 sau un manual service pentru Aprilia Red Rose 125? Ex. vreau melcul de kilometraj de la roata de fata, sau pinioane+lant. Va pot ajuta cu ceva fotografii daca este nevoie.
×
×
  • Creează nouă...