Sari la conținut

krom

EX+
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de krom

  1. stiu ca la unu pistonul are 1 segment si la celalalt 2 segmenti. Pot sa inlocuiesc un cilindru pe care scrie Gilardoni2 cu unul Gilardoni1?
  2. Astazi, am aflat de la cineva din spital ca unul dintre ei este in stare grava, fiind in coma nu are mari sanse, iar altul are fata jupuita rau, de la asfalt probabil, spunea ceva ca ar fi pana la os. Nu este ceva oficial, dar este tot ce am reusit sa aflu.
  3. Am un coleg de servici care tocmai trecea pe acolo cand s-a intamplat. A spus ca s-a auzit un motor foarte turat si dintr-o data liniste, acum judecati si voi.....
  4. Nu era decat o chestiune de timp, stim toti cum se circula pe Calea Bucuresti, apropo unii fara casca.
  5. krom

    CUSTOM PAINTING

    Am si eu o intrebare. Ce fel de vopsea se foloseste pentru airbrush? Ma intereseaza pentru vopsirea unei casti. Inainte de vopsire se mai da cu un primer pentru plastic? Sper sa nu va deranjez foarte mult dar nu ma pricep la asta si nu stiam pe cine sa intreb. Multumesc.
  6. Nu stiu daca va ajuta, dar eu am indreptat amandoua telescoapele si pot sa spun ca acum nici nu se cunosc ca au fost indoite in Craiova la fabrica de avioane. Am stat mult dupa ele, meserias bun dar cam neserios, dar au iesit foarte bine. Totusi recomandabil este sa le cumperi noi.
  7. Exact ala este pinionul. Are 15 dinti la exterior, 22 dinti la interior pentru axul de la motor si are 22mm respectiv 24mm diametru la interior, 6mm grosime. Ai asa ceva, de unde esti? Am mai multe de luat dar macar pinionul asta si un lant pentru el.
  8. http://www.centroricambi.de/de/dept_402.html Vreau pinionul mic da la motor (Kettenritzel) pentru o Aprilia Red Rose 125. Ar mai fi cate ceva dar important este daca poate cineva sa aduca de acolo.
  9. Nu este nici o suparare daca nu se poate dar macar sa stiu sa nu mai astept.
  10. Din curiozitate, la ce pret ajung o masina ca asta?
  11. Si eu am avut o problema asemanatoare la o Aprilia si s-a dovedit a fi bujia. Bujia parea in regula, avea scanteie buna dar dupa ce murea motorul o scoteam uda. Dupa ce am schimbat-o cu una noua nu au mai fost probleme.
  12. O parte din poze. Daca ma puteti ajuta suntati mari, daca nu tot la fel dar nu am eu noroc
  13. E foarte bine, numai ca nu pot ajunge pana acolo de aceea prefer sa comunicam prin intremediul mesajelor pentru inceput. Detineti cumva un manual pentru motor Rotax 123 sau un manual service pentru Aprilia Red Rose 125? Ex. vreau melcul de kilometraj de la roata de fata, sau pinioane+lant. Va pot ajuta cu ceva fotografii daca este nevoie.
  14. E pe bune treaba cu piese de schimb pentru toate marcile "si piese imposibile"? Nu de alta dar chiar am nevoie de cateva piese si nu le gasesc sau mai precis dupa ce trimit mail-uri cu ce-mi trebuie nu mai primesc nici un raspuns de la unele firme. Daca aduceti piese la comanda si pentru Aprilia Red Rose Customs de 125cm din 1994 va trimit cateva poze cu piesele care i-mi trebuie, pentru ca nu stiu cum se numesc si este mai bine sa le vada cineva care se pricepe.
  15. Acid trebuie, dar mai bine o duci la un atelier de reconditionat sau formatat baterii unde pot sa si masoare concentratia. De asta depinde si viata bateriei mai tarziu.
  16. Vreau si eu un manual service pentru un motor Rotax 123. Daca are cineva va rog un mesaj pe kromred@yahoo.com
  17. Nici eu nu am primit nimic de la UciUci, iar ce am gasit pe net este asta http://www.centroricambi.de/de/dept_399.html, dar nu are explicatii ci doar scheme din diferite parti ale motorului, dupa care se poate comanda piese.
  18. Eu am gasit simeringul de la power valve la United Motors. M-au intrebat daca vreau si capacul, deci s-ar putea sa-l gasesti la ei, binenteles dupa ce faci comanda si astepti sa-ti vina. Dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare.
  19. Nu cred ca este aluminiu cred ca este din antimoniu, daca am scris corect. Aluminiu are alta culoare. Daca s-a rupt e rau, ca nu se poate suda.
  20. Cam asta am gasit in interior sub capac. In cazul in care asa trebuia sa fie nu prea este logic pentru ca simeringul se misca liber pe sub arc si nu are cum sa etanseze. Arcul ar trebuii sa-l impinga in capac prin inelul de cauciuc si in felul asta sa etanseze si pe axul supapei si pe marginea capacului, dar simeringul nu pare sa se fi rupt de piesa 1. Pe simering nu scrie decat A38. Da-mi si mie te rog manualul de Rotax 123 daca il ai?
  21. TU TE PRICEPI SAU AI NEVOIE DE POZE?
  22. Daca poti sa-mi trimiti si mie manualul ar fi super. Eu am kromred@yahoo.com. Am inteles de la baietii de la United Motors ca ar trebuii schimbat un semering. Astept sa vad daca pot gasii acel semering. M-as duce la un service dar motorul este in Craiova si nu am cum sa car motocicleta pana acolo, trebuie sa incerc sa ma descurc singur cat pot. Din pacate am desfacut o parte din ea si nu pot venii pe roti. Eu sunt din Craiova, dar daca nu reusesc sa fac nimic o sa incerc sa desfac motorul si sa vin cu el in portbagaj. Multumesc oricum. Sper sa nu fie nevoie sa vin, dar daca nu se poate gasesc eu o solutie sa ajung pana acolo. Mai am o intrebare.... i-mi puteti spune cat costa semeringul prin care culiseaza supapa, sau daca as putea comanda la dv. acel semering. Este vorba de semeringul care este sub capacul in care se mai gaseste un arc si se prinde in doua suruburi de cilindru. Sper sa fie numai asta problema. Si mai vreau unele piese dar nu stiu cum se numesc si prefer sa fac poze sa vi le trimit ca sa stiti voi despre ce este vorba. Scuze de explicatiile acestea dar nestiind cum se numeste piesa trebuie sa ma fac cat mai inteles.
  23. Sigur este 74H. Eu l-am cumparat ca fiind 140 dar in comparatie cu cel vechi care il am pe motor este la fel, chiar putin mai subtire. Cel vechi care il am pe motocicleta este 130/90/16.
×
×
  • Creează nouă...