Sari la conținut

draguselu

INACTIV
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    dragos_oprescu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUCURESTI
  • Carnet moto din
    2001
  • Motocicleta
    KTM ADVENTURE 990 LC8 2009 - ABS
  • Club
    N/A

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA CBR 600 F3 1995, HONDA CBR 600 F4I 2001, KTM ADVENTURE 990 2009.

draguselu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. La ce ora se pleaca sambata si de unde, ar fi dragutz sa plecam brigada...
  2. Salut, ma bag si eu, sper sa am cu cine sa vin, trag tare de Vladone... Vin pentru Vali, Sasha si Ali, vin dupa un accident in care mi-a fracturat clavicula un bun sofer. Sambata trecuta am iesit prima data dupa 3 luni de repaus, am simtit ca traiesc... Ne vedem acolo, echipati regulamentar. Bafta Draguselu!
  3. din poze se pare ca domnul cu BMW'ul a incercat sa intoarca pe linie dubla continua, nimic nou sub soare, baietii acestia de banuti gata au impresia ca absolut totul li se cuvine eu vin dupa un accident, pe 21 iulie m-a trantit un idiot care nu s-a asigurat si a facut stanga cu mine, fractura de clavicula, placa de tinanium cu 6 suruburi, etc... domnul sofer nu a cheltuit 1 leu pana acum si se plimba bine mersi cu masina si dovada tara de doi bani! sanatate fratelui!
  4. Salut, ieri am fost si eu la Urgenta, vin dupa un accident suferit acum 9 saptamani, la fel ca si in acest caz soferii n-au nici un stres, eram pe Sos. Pipera cand un domn pe nume Mircea a facut stanga fara sa se asigure si fara sa dea semnal, m-a acrosat si m-a trantit cu motorul de nu m-am vazut. Concluzie, fractura de clavicula cu deplasare 1/3, operat dupa alte 7 zile, placa de titanium cu sase suruburi, intr-un cuvant m-a mutilat pe viata, am umarul stang cu 1 cm mai scurt, a fost nevoie la operatie sa-mi faca reconstructie de os. In fine, v-am spus ca am fost la Urgenta, doctorii care m-au operat pe mine l-au operat si pe colegul nostru de suferinta, din cate stiu, in afara de femur a avut si fracturi la ambele maini. Doctorii ortopezi de la Floreasca sunt printre cei mai buni din tara, pe mine m-a operat Dl. Dr. Dobos (specialist) si Dl. Dr. Grigoras (rezident), baietii acestia sunt extraordinari si le voi ramane recunoscator toata viata, au facut tot ceea ce este mai bine si mai bun pentru mine, in plus Dr. Grigoras este foarte explicit si iti spune clar pe fata cum stau lucrurile, in ce consta operatia si ce va urma dupa aceasta. Am marea rugaminte sa mergeti cu atentie, comportati-va ca si cum ati fi cu masina, nu va mai strecurati cu motocicleta printre masini nici daca aceasta sta nici daca ruleaza, indiferent de accident. Multa bafta si asfalt uscat. Dumnezeu sa ne aiba in paza!!! Dragos (KTM Adventure 990 LC8 2009 0731.999.668)
  5. Salut, as avrea sa ma ajutati cu o problema aparuta astazi. Mi-am pronit motoreta dupa o saptamana si jumatate, ca de obicei a pornit la "sfert", problema este ca dupa aproximativ 10 secunde pe bord se aprinde ledul FI (rosu) iar motoreta incepe sa scoata fum, nu mult dar vizibil iar noxele parca nu mai miros la fel, miroase a ars. Imi puteti spune ce are? Multumesc Dragos
×
×
  • Creează nouă...