Sari la conținut

ANDY_14CON

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    IF-14-CON

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA CBR 600 F3

ANDY_14CON's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. este acasa !! nu isi aduce aminte nimic dinainte de accident !! nu a recunoscut nici pe cei apropiati!!
  2. asta e masina din accidentul cu horatiu !! scuze pt calitatea pozelor tel meu e de vina era seara
  3. am vorbit cu sotia lui alina acum doua minute la telefon !! va multumeste din suflet la toti care l-ati ajutat pe horatiu cum a-ti putut (donat singe .. telefoane etc.)fiecare !! il punea la curent cu ce s-a intamplat intre timp ... nu putea sa imi spuna mai multe ca era linga el a ramas sa ma sune ea . vizite la el a zis ca inca nu se poate !! nu mai e nevoie de donat singe !! Mesaj completat NIGHTWOLF ASTEPTAM PAREREA TA despre cum ar trebui sa decurga faptele dupa accident dosare martori !! am inteles ca esti de specialitate si ne-ar prinde bine ajutorul tau !!
  4. da ai dreptate !! o sa vb si cu cellalt baiat paul care a fost in seara aia la accident sa mergem la spital la el !!
  5. chiar nimeni nu il cunoaste pe baiatul asta ?? un biker aseara care cica s-ar mai fi intalnit mai demult a zis ca a mai avut belele cu motorul asta si anu trecut !!
  6. scuze eram la munca vb pe tel ....a intrat cu fata in aripa stinga de la cielo . intelegeai tu ce am vrut sa spun dar nu ai vrut . Mesaj completat aseara la 20.30
  7. A iesit la 5 dimineata din operatie !! este insurat pina la ora asta nu s-a trezit !! ma duc diseara la el si revin cu mai multe amanunte !! casca nu avea urme vizibile la prima vedere in schimb motorul dauna totala !!
  8. pe calea mosilor in dreptul bancii Volksbank pe sensul de mers catre intersectia Mihai Eminescu il cheama HORATIU RADU motorul este un R 6 din 2007 cine il cunoaste il gaseste la spitalul de urgenta floreasca din cate am inteles aseara de la spital hemoragie interna splina rupta femur rupt . motorul l-am bagat la casa de schimb valutar de linga banca . am anuntat si familia. Mesaj completat a intrat frontal intr-un cielo care ii taiase calea . l-a spital nu comunica si doctorii spunau ca vrea sa ii vada casca ... culmea este ca din 30 de motoare am oprit doar 3 Mesaj completat Mesaj completat AM GRESIT DATA SCUZE 17.09.2009 ADICA ASEARA Mesaj completat am fost in aceeasi situatie ca a lui anul trecut la bucur obor !! schema accidentului a fost altfel !!
  9. multumesc specialistilor !! i-am gasit pe fundeni !! i-am schimbat !! skf !! nu vroiam sa sparg roata cu ciocanu !! d-aia intreb , cred ca sunt mai dibaci decat juma din trepadusii de aici !! oricum mersi mult celor cu intentii bune !!
  10. va multumesc !! mult de tot , sa gasesc cine ii scoate nu as vrea sa fac experiente , ma pricep la mecanica dar la masini prefer pe cineva care cu asta se ocupa sau a mai facut . si daca vad ca dureaza ma bag eu asta edecat sa stau pe bara , sa vad de unde ii iau dupa aia ..
  11. SA VA INTRE PISTONUL IN GAT !! NUMAI MISTO LA ATAT SUNTETI BUNI !! MERSI ORICUM PACAT DE FORUM CA E POPULAT DE FRUSTRATI !! VORBEAM SERIOS !!
  12. am joc in roata spate si cand merg incet trosneste !! am nevoie de cineva sa ii schimbe si sa imi faca rost de ei !! 0723.385.481 !! NU STIE NIMENI DE UNDE FAC ROST DE RULMENTI DE CBR F3 ROATA SPATE !!!!
  13. masina este si acum la locul accidentului !! are aripa dreapta spate lipsa roata bagata dedesupt !! bucati de carene verzi pe jos !!
  14. VOI CHIAR NU CITITI !!! MOSU DUPA CE SI-A LUAT GRĂUNĂE LA ORATANII A VRUT SA INTOARCA PESTE CELE 4 BENZI !!
×
×
  • Creează nouă...