Sari la conținut

insider7blue

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

insider7blue's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Minunat! Felicitari si toate cele bune lui "cocoon" si sotiei sale! Am citit si recitit "jurnalul de calatorie" scris cu mare maiestrie, am vizionat cu mare placere pozele facute de voi in minunatele locuri pe care le-ati strabatut! Sa nu va pierdeti entuziasmul si va urez cat mai multe calatorii pe doua roti! A, ati putea realiza chiar si mici documentare de calatorie. Imi va face o deosebita placere sa va mai "urmaresc" si alta data prin itinerarii la fel de frumoase!
  2. Eu tocmai m-am intors din Croatia. Autostrazile in Croatia costa cam 22 euro din Serbia pana la iesirea spre Slovenia iar in Serbia costa in jur de 12 euro(daca faci traseul iesind din Romania prin Turnu Severin-pe aici am mers mult pe nationale dar drumurile sunt bune si nu e aglomerat). Croatia este minunata! Drum bun, asfalt uscat!
  3. Oameni buni, ajutati-ma sa vad si eu transmisia live de la Dumbravita. Nu stiu pe unde sa intru, ce sa accesez pentru a vedea transmisia. Poate cineva sa ma indrume, ca imi ies din minti de cand incerc.Multumesc anticipat.
  4. Poate cineva sa ma ajute cu un indiciu pentru a vedea live transmisia pe internet de la Dumbravita? Please! Revin cu rugamintea anterioara. Ma chinui de o ora sa intru pe site-ul roadpatrol dar nu stiu cum sa fac sa vad transmisia. Ma poate ajuta cineva? As vrea si eu sa vad ce se petrece pe acolo ca de ajuns, n-am putut ajunge. Macar de acasa sa vad cava de la festival.
  5. insider7blue

    Accident Azi ?

    Intamplarea a facut sa trec cu masina pe acolo exact cand ambulanta se pregatea sa plece. Am vazut motocicleta foarte avariata, sub camion...Am sperat din tot sufletul ca motociclistul sa mai fie in viata... Din pacate aflu azi de pe forum ca nu mai este printre noi... Dumnezeu sa-l odihneasca..Am fost foarte impresionata de ceea ce am vazut la locul accidentului . Si eu aveam de gand sa-mi iau motocicleta.. Aveti grija de voi, oriunde veti merge!
×
×
  • Creează nouă...