Sari la conținut

dark_castle_hd

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    urmeaza
  • Numar Moto
    hd ... xxx
  • Club
    solo

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ij, jawa

Vizitatori Recenți Profil

456 citiri profil

dark_castle_hd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cam 3500 au fost in total, oricum pe zi nu faceam foarte multi 200-400, singura exceptie fiind din Vama in Vaslui, cand s-au adunat vreo 600, ca am inconjurat putin de teama sa nu stau la coada la trecut cu bacul Dunarea. Ei dracie, scuze, am scris de pe calculatorul pretenarei, si abia acum mi-am dat seama ca era logata cu id-ul ei... Eddy.
  2. Ningeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. DACA BATERIA E BUNA (ADICA NU E UZATA ASTFEL INCAT SA NU MAI TINA CURENT) SI SE DESCARCA, ATUNCI MAI MULT DECAT PROBABIL CA E DE LA RELEUL DE INCARCARE. NOU POATE FI IN JUR DE 150 EURO. VERIFICA SI TU INCARCAREA, CEL MAI SIMPLU, VAZI DACA INCARCA ORI BA! DACA NU INCARCA, INAINTE DE A CUMPARA RELEUL, VERIFICA DACA IESE CURENT DIN ALTERNATOR (PE ALEA 3 FIRE ALBE/GALBENE), IAR DACA NU TE PRICEPI, SUNA UN PRETENAR MAI PRICEPUT! SUCCES!!!
  4. CAUTA LA PAGINA 246 (aici pe topicul cu yamaha zone) CA ESTE UN TIP CARE DEZMEMBREAZA UN VIRAGO DE 500, POATE TI SE POTRIVESTE SI LA AL TAU DE 535. Na, uite si linku, sper sa functioneze, succes!!! /index.php?...019&st=2450
  5. HATEG-CARANSEBES este recent asfaltat si marcat, superb! DEVA- ORASTIE(aici se mai lucreaza putin, chiar in oras)-SEBES-ALBA-TURDA-CLUJ- este super ok, numai grija mare la radarele fixe dintre Turda si Cluj DEVA-BRAD-este chiar ok, cu un peisaj foarte frumos, nu foarte circulat. HUNEDOARA-HATEG- recomand varianta prin Silvas, drum cu multe serpentine, asfalt mai mult decat ok, atentie la 2-3 curbe care te cam scot in exterior daca nu cunosti bine zona, peisaj superb. HATEG-CALAN-SIMERIA-drum in lucru, fara marcaje cu denivelari si gropi, fara peisaje, nu-l recomand mai bine mergeti prin Silvas-Hunedoara-Simeria. HUNEDOARA-ARAD-TIMISOARA, drum ok, asfalt cat de poate de bun. CARANSEBES-ORSOVA, drum nasol cu gropi, damburi, tiruri si tot ce vrei... CARANSEBES-RESITA-BOCSA-DETA, e bun drumul, ceva peisaje frumoase. BACAU-MOINESTI-COMANESTI, drum ok, peisaje, atentie la carutele din satele respective. COMANESTI-GHIMES, asfalt cam nasol, dar cu ceva peisaje. GHIMES-MIERCUREA-SIGHISOARA-MEDIAS, drum ok cu peisaje superbe, mai ales prin zona Miercurea Ciuc. CLUJ-CAMPIA TURZII-TARGU MURES, drum ok cu asfalt bun. TG. MURES-TOPLITA-BORSEC, drum ok, peisaje remarcabile, super fain. Gata, ma opresc aici, mai las si pe altii, nu de alta, dar mi-e sa nu ziceti ca-s cam... plimbareata
  6. Se pare ca se tine intr-adevar pe 4-5-6 iulie 2008, pe comunitati moto regionale a aparut afisul: /index.php?showtopic=226938 sau pe siteul FREE FROGS RIDERS: http://www.freefrog.ro/galeriaRO.html
  7. Eu m-am distrat de minune, oricum, eu sunt mai distrata din fire, siiii... multumiri d-nului Whiskyman pt contributia sa la "mentinerea confortului"! Galen-ule, pe unde te-ai perindat? Vezi ca te-am trecut absent, sper sa nu se mai intample ca te penalizez!!! No, si cateva poze pt a nu fi off-topic!
  8. ca se suprapun doua intruniri am inteles, dar acum sa-mi fie cu iertare... cum canta DESPERADO in acelas timp si la Cluj si la Bacau???
  9. ca se suprapun doua intruniri am inteles, dar acum sa-mi fie cu iertare... cum canta DESPERADO in acelas timp si la Cluj si la Bacau???
  10. http://www.bikertermine.de/termineu.php eu pe aici am dat o geana...
×
×
  • Creează nouă...