Sari la conținut

sweeper

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ak70g2

Profil

  • Locatie
    Constanta
  • Numar Moto
    none

Informații profil

  • Interests
    Enduro pana la moarte!

sweeper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Un amic ne-motorist m-a intrebat care-i mai buna. Fiind detziantor de A-T, am preferat sa pun intrebarea aici. Deci, umar la umar, Africa Twin contra Super Tenere, ambele 750. Pareri pro si contra, va rog.
  2. Sarumana la toata lumea... Se pare c-am facut rost de malai...
  3. Nene, imi tre' motoru' 50% pt sosea - 50% pt drum forestier. Pt ca-s animal mare, si am si muiere, cort si alte marafeturi, lumea mi-a zis ca-i buna Africa. Pt off-road extrem... am o Toyota Hilux modificata
  4. Cica dupa '94 au trecut pe injectie...
  5. Datele probelemei sunt: 31 de ani 1.76 inaltzime, 98 kg; experientza 0 (acu' 2 zile am luat A-ul) Multzi mi-au recomandat Africa Twin din '88-'94, versiunea cu carburator. Pareri pro/contra? Alte variante/motoare?
  6. Fratzilor, cine-mi poate face o comparatzie intre masinile astea doua, referitor la fiabilitate, consum, tzinuta de drum si confort?
  7. Fratzilor, problema la mine e urmatoarea: am 29 de anishoiri, 1,76 si 97 kg. Inca mai pot sa fac 50 km pe jos cu rucsacu' in spate, deci prea mare burta n-am, ca-i fac in fiecare weekend aproape. Am vazut un Tenere pe bikeshop.ro (http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-de-vanzare-second-hand-motocicleta-yamaha-yamaha%20super%20tenere-din-1999-15806.html) si mi-ar place s-o am. Va rog sa-mi spunetzi si mie cat de bun e modelul asta, daca merita banu' sau sa mai caut si ce alternative ar mai fi la ea (prefer japonezele): Honda Dominator/Transalp/Africa Twin, Kawasaki KLE 500, la Suzuki nu stiu ce au in clasa asta... Care avetzi mai multa experientza, da-tzi-mi o mana de ajutor va rog!
  8. In general carne, ca-i cea mai buna leguma... faza e ca am stat ceva mai mult decat ar trebui in armata si m-am facut cam lat... Si de-aia. Vreau si eu o scula care sa ma duca pe asfalt si prin padure, ca acolo-mi place!
  9. Bah fratzilor, eu ma uit lung la un Tenere de 660. 34000 km, la 1900 euro neinmatriculat merita banu'? Se potriveste cu je, care are 1.76 si 97 kg?
×
×
  • Creează nouă...