Sari la conținut

Dracula Bikers

EX+
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.draculabikers.ro

Profil

  • Numar Moto
    -
  • Club
    Dracula Bikers MC

Dracula Bikers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si Draculenii au fost pe-acolo si s-au simtit tare bine. Felicitari organizatorilor!
  2. Va multumim pentru aprecierile la adresa intrunirii, acestea rasplatesc toate eforturile pe care noi le-am depus si promitem ca anul viitor vom face tot ce ne sta in putinta ca oaspetii nostrii sa aiba un week-end de neuitat. O parte din pozele facute de noi la intalnire le puteti gasi la http://draculabikers.ro/fest2006imggall P.S. S-au gasit in incinta campigului un telefon mobil, un ceas si o legatura de chei, cei care le-au pierdut sunt rugati sa ne contacteze la dragon@draculabikers.ro sau PM pe site.
  3. O parte din pozele facute de noi la intalnire le puteti gasi la http://draculabikers.ro/fest2006imggall
  4. Astazi toata lumea a muncit de zor sa instaleze toate hardughiile pentru ca maine sa putem primii oaspetii in cele mai bune conditii. Iata cateva poze:
  5. O sa te intampinam cu ceva si mai bun: "un pahar cu sangele lui Dracula"...are si un mic efect secundar...la ora 24 o sa te transformi in vampir Asfalt uscat sa ai...ca efectul ala secundar il inlaturam cu un pahar de tuica sunteti bine venite, cu sau fara motoare... asfalt uscat va dorim si un drum fara incidente
  6. In cadrul paradei va fi organizat concurs de "liniute" pe aeroprtul Cluj-Napoca. Concursul nu este organizat de clubul nostru ci de Max Moto Turnament si este etapa a 3-a a Campionatului national de viteza. Va asiguram ca vor fi luate toate masurile de siguranta pentru protejarea spectatorilor. Vor fi aplasate garduri metalice la o distanta sigura de pista pe care vor avea loc cursele, iar respectarea masurilor de siguranta impuse de organizatori va fi asigurata de jandarmi.
  7. Va anuntam aparitia unor modificari ale programului initial: Parada motocicletelor va fi sambata la ora 10, urmata la ora 11 de concurs de liniute pe aeroportul Cluj-Napoca organizat impreuna cu Max Moto Tournament (inscrierile se fac vineri si sambta in camping sau la tel. 0744-570160). Vineri vor sustine concerte: - Dispersia - Oceanic - Else - Knock Out Sambata vor canta: - Drive - Seven - Avorton - Aia Putem in sfarsit sa va dezvaluim si numele trupei care va canta in inchiderea concertelor de sambata: CARGO Va asteptam cu drag!
  8. Pentru informatii si rezervari puteti suna la 0744-588595 (Mihai Frisan). Pentru cazare sunt diponibile urmatoarele variante: 1. Camping - 2 apartamente fiecare cu 6 locuri, in camping - pret de 35 RON/loc - rezervari la 0744-588595; 2. Pensiunea Maya (4 km de camping) - 3 camere cu 2, 3, respectiv 4 locuri - pret de 30 RON/loc - rezervari la 0744-588595; 3. Complex turistic Capus (500m camping) - 14 casute cu 2 paturi, pret 60 RON/casuta - 4 camere single. pret 104 RON/camera, mic dejun inclus - 5 camere double, pret 119 RON/camera, mic dejun inclus - rezervari la 0264-350443, www.motelcapus.ro 3. Vila Cionca(500m camping) - 4 camere single. pret 70RON/camera - 5 camere double, pret 90 RON/camera - rezervari la 0264-371288, 0746-658720 www.vilacionca.ro Daca aveti probleme in a gasii locuri libere de cazare va rugam sa ne contactati (0744-588595) si o sa incercam sa gasim si alte variante.
  9. Programul intrunirii (inca este provizoriu, mai pot aparea modificari minore): VINERI 15 SEPTEMBRIE 12.00 - Deschiderea oficiala 12.00 – Primirea participantilor cu un pahar cu sangele lui Dracula 16.00 – Concursuri 19.00 – Prezentarea standurilor comerciale 20.00 – Concerte - Oceanic - Drive - Knock Out SAMBATA 16 SEPTEMBRIE 12.00 – Parada motocicletelor în Cluj-Napoca 14.00 – Gulas Ardelenesc din partea organizatorilor 15.00 – Concursuri 19.00 – Festivitatea de premiere 20.00 – Concerte - Avorton - Else - Aia - TRUPA SURPRIZA 00.00 – Erotic Show DUMINICA 17 SEPTEMBRIE 11.00 – Conferinta de presa 14.00 - Sedinta organizatorilor
  10. Camparea este gratuita. Programul este definitivat, mai trebuie sa semnam contractele cu formatiile si apoi o sa-l publicam, probabil in 2-3 zile.
  11. Noi vrem sa organizam o intrunire putin diferita, am observat ca deja majoritatea participantilor s-au saturat de acelasi program, aceleasi concursuri, aceleasi trupe pe la toate intrunirile la care au mers. O idee a fost sa-l aducem pe Margineanu, nu stim daca e o idee buna, de aceea am cerut pareri, inclusiv pe forum. Parerea noastra este ca nu toti motociclistii asculta exclusiv rock si am vrut sa avem o reactie cu privire la cooptarea si unor trupe care canta alt gen de muzica, prin alt gen de muzica intelegand folk si nu manele. Si ca sa incheiem aceasta scurta divagatie pe teme muzicale se anuta o surpiza, speram placuta, pentru iubitorii muzicii rock, dar nu putem face anuntul oficial pana nu e semnat contractul, deci putina rabdare. Multumim pentru urari si te asteptam impreuna cu prietenii tai sa chefuim pe cinste
  12. Biletul de intrare este in valoare de 20 RON/persoana. Am retinut sfatul in legatura cu Margineanu, oricum inca nu e sigur nimic, noi am discutat cu el, am asteptat si reactiile din diferite parti (care nu au fost prea entuziaste) si in urmatoarele zile decidem cine o sa fie invitat sa cante.
  13. Dracula Bikers MC Cluj-Napoca are onoarea sa va invite sa participati la "Dracula Bikers Fest 2006". Intalnirea va avea loc in perioada 15-17 Septembrie in campingul "Eldorado". Campingul "Eldorado" este un camping amenajat la standarde europene, sub administratie olandeza, situat la 15 km de Cluj-Napoca, cu acces direct din drumul european E60. Dintre facilitati: - piscina cu plaja de nisip; - surse curent electric, iluminare si robinete cu apa in tot campingul; - bloc sanitar cu dusuri cu apa calda; - posibilitate de cazare in apartamente si casute in conditii excelente; - cort cu capacitatea de 500 persoane pentru luat masa in caz de intemperii; - restaurant; - teren de sport; - traseu enduro in imediata vecinatate cu acces direct din camping; O sa revenim in cel mai scurt timp cu detalii despre programul intalnirii. VA ASTEPTAM CU DRAG! Nu doream inca sa facem publica invitatia la "Dracula Bikers Fest" 2006, pana nu era definitivat programul intrunirii, dar din moment ce deja a aparut un alt topic pe tema aceasta am cosiderat necesar sa oferim informatiile direct de la sursa. Ce ne propunem sa realizam cu acest eveniment? In primul rand dorim sa oferim participantiilor toate conditiile necesare pentru ca ei sa se simta excelent: - o locatie superba; - facilitati la standarde europene; - program variat, inedit si interactiv (ne-ar face o deosebita placere sa reusim sa implicam in activitatile care le vom organiza un numar cat mai mare de participanti); - muzica de calitate; Dorim de asemenea sa creem un cadru in care mototciclisti din toate colturile tarii sa se poata cunoste; sa schimbe impresii, idei; sa se inchege initiative. Parerea noastra este ca, mai ales acum cand motociclismul in Romania incepe sa se dezvolte din ce in ce mai rapid, este nevoie sa fim uniti, doar asa vom putea sa ne facem auzita vocea, doar asa vom putea sa schimbam ceva in folosul nostru al tuturor motociclistilor. Ce putem sa promitem este ca vom face toate eforturile pentru ca acest eveniment sa-si atinga obiectivele si asteptam din partea voastra propuneri, pareri, sugestii. Va multumim! PS. Cateva imagini cu locatia intalalniri:
×
×
  • Creează nouă...