Sari la conținut

_tony_

Membru
  • Număr conținut

    308
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de _tony_

  1. _tony_

    Salutare . sunt interesat sa  cumpar kilometrajul de honda la pretul pe care l-ai cerut si te rog sa ma suni  ca sa putem face tranzactie. tel 0722132992 Tony.

  2. _tony_

    Cumpar kilometraj honda VT 600. tel. 0722132992

  3. Daca este disponibil la cineva un kilometraj il cumpar.
  4. Am de vanzare ; CDI - ul de Honda VT 600 - 100 euro. Releu de semnalizare de Honda VT 600 - 50 euro.
  5. Palinca ,slana si ceapa au lipsit cu desavarsire....mai putina lume ca anul trecut 2018...Oraganizarea bufetelor de la concert au lasat de dorit , variante de mancare foarte putine ...Slab mai slab ca anul trecut.
  6. Palinca ,slana si ceapa au lipsit cu desavarsire....mai putina lume ca anul trecut 2018...Oraganizarea bufetelor de la concert au lasat de dorit , variante de mancare foarte putine ...Slab mai slab ca anul trecut.
  7. Palinca ,slana si ceapa au lipsit cu desavarsire....mai putina lume ca anul trecut 2018...Oraganizarea bufetelor de la concert au lasat de dorit , variante de mancare foarte putine ...Slab mai slab ca anul trecut.

  8. Aveti idee daca exista club format din motociclisti posesori de Honde..??
  9. :) Felicitari ca ai si tu un motor adevarat ..si ai scapat de chinezaria pe care o aveai. cat de taiata este aripa ? posteaza o poza cu aripa  taiata . se poate adauga ce lipseste la un atelier , sunt destui care se ocupa cu modificari si la cat ai dat pe ea , mai dai ceva si o rezolvi. Ocupate acum in iarna ca la primavara nu o sa mai ai timp..

    Salutari lui Jenica ...unchiu Anghel. :)

     

  10. Salut ...am o Honda VT 600 Shadow si am nevoie de o camera pentru spate 170/80/15...Unde imi recomandati sa caut .. Vam multumescc !
  11. Salut. In ce zona este locatia ..o harta , cateva lamuriri..????
  12. Si eu plec de vineri dupa ora 13. din Aviatiei pe drumul vechi , suntem doua motoare .....cine vrea se poate alatura la drum.
  13. _tony_

    Caut casca

    Casti de otel ..de razboi ..tel. 0722132992 Tony pret..160....negociabil ..ambele.
  14. Poze de la a 10 intalnire pe unde s-a postat...sau inca nu sau postat ....asteptam cu interes postarile....
  15. salutare.... cine are de vanzare un CDI de shadow VT 600..... tel 0722132992 Tony... Bucuresti
  16. salut ...ma intereseaza un C D I de VT 600 shadow , daca are cineva de vanzare sa ma anunte ..tel 0722132992 Tony Sau daca ma poate imprumuta contra cost in prezenta proprietarului CDI-ului sa -mi verific daca cel de pe motorul meu este sau nu functional. Precizez ca am motorul in servis la Honda pe Expozitiei.
  17. Nu ai inteles ...la distributie nu a umblat sa o schimbe ...doar a masurat jocurile si patina ..toate sunt ok.
  18. Salut ....de unde pot cumpara un CDI pentru Honda VT 600 shadow....nu prea am gasit ... Povestea este cam asa ..pe 6 iunie 2016 am dus motorul la reprezentanta Honda de pe Expozitiei sa schimb uleiul ,filtru de ulei , filtru de aer si antigelul si am mai cerut sa-mi verifice distributia sa vad cum stau daca trebuie inlocuita sau nu . toate bune si la locul lor am trecut pe acolo dupa 3 zile ,imi schimbase uleiul si filtru dar au gasit cablul de inchidere rupt si am spus sa-l schimbe si sa schimbe si filtru de aer.....am plecat in provincie cu treburi si cand am revenit m-am dus direct la atelier sa vad cum stau lucrurile ...nu facusera nimic nu gasisera cablu spunand ca motorul este prea vechi si nu se mai fabrica cosumabile pentru motoarele din 1994 ...am gasit pe net si am adus cablu sa-l monteze. Au confirmat ca nici filtru nu au si l-am cumparat de pe net . In legatura cu distributia m-am linistit , este ok , dar cand a trebuit sa pun acapacele la loc s-a chinuit o saptamana ca nu reuseau si scapa ulei ba la cilindru din fata ba la cel din spate . M-am dus nervos si am achitat nota de plata si am dat sa plec , abia am iesit pe poarta reprezentantei si cand sa schimb in a 2 viteza , motorul a inceput sa pocneasca , s-a aorit , a pornit dar nu avea cuplu. Am iesit pe o poarta si am intrat pe poarta a doua si le-am last motorul sa-l faca . Mentionez ca eu am adus motorul in stare de functionare , fara probleme la partea motrica . A reclamat la unul din sefi si a spus ca ar avea ceva la partea electrica si a promis ca se rezolva . Am plecat la mare in concediu , m-am intors si direct la ei m-am dus. Ce sa vezi nu facusera nimic spunand , ca este ceva ascuns si ei nu pot sa controleze ..pana la urma au spus ca se poate ca CDI-ul sa fie de vine dar nu au cum sa-l controleze .....spunea ca le trebuie un CDI ca sa verifice daca din cauza asta nu merge .....din aceste motive caut un CDI . Va mentionez ca si astazi motorul este la ei ....s-a expirat si asigurarea , nu am mes decat o saptamana in Iunie cu motorul . Chiar nu stiu ce sa fac , ma gandeam sa-i dau in judecata ,m-am dus cu motorul mergand si acum nu pot sa merg cu el decat in prima viteza ......ce ma sfatuit sa fac .......((( Daca ati avut si voi problele de genul acesta sfatuiti-ma ce trebuie sa fac . Cu multumiri ! Ce ma sfatuiti sa fac ..concret ...ma gandeam sa-i dau in judecata ...chiar nu stiu ce sa fac .....ma duc calare pe motor si ei il strica de nu pot sa merg decat cu prima viteza.
  19. Am de vanzare cutie de viteza de IJ Jupiter 3........tel. 0722132992 Tony
  20. intr-o ora jumate seaua este vanduta... vine persoana sa o ia.......nu ma mai sunati pentru ea.
  21. Salutare.... intrebare....in Bucuresti este constituit un grup in exclusivitate numai cu Honda Shadow...????
  22. REVIN...vand ce se vede in pozele postate......predau personal cumparatorului ...tel . este valabil. Pozele sunt la pagina 466.
  23. Trebuie sa precizez ca in anuntul postat ca se vinde ce se vede..NU am pus nici un pret ...se poate constata..... daca puneam si preturi eram de acord cu ce ai spus.... Daca o sa revin cu alt anunt de vanzare , am sa vand numai celor care nu trebuie sa le trimit prin posta romana sau curierat rapid....
  24. Trebuie sa va marturisesc ceva .....personal nu am mai intrat pe acest site-u ca sa postez de ceva ani .....sau schimbat multe si in felul de a posta si mai ales " oamenii " care cauta chilipiruri ca sa le materializeze mai departe .... Acest lucru ma deranjeaza tare rau si mai ales ce mi se reproseaza....cu acesta ocazie va anunt ca nu am vandut nimic din ce am postat si nu am sa mai vand nimic si la nimeni ....imi pare rau ca nu pot sa-mi sterg postarile cu piesele de vanzare ....... Va rog sa nu fiti suparati pe mine pentru , ca nu am vandut nimic si nu am avantajat pe nimeni ..... Aceste pese , asa cum au stat atata timp la mine in boxa vor mai sta inca 20 ani .....asa ca nu vreau sa-mi purtati pica sau sa-mi mai adresati postari care m-au facut sa ma simnt nasol. Prin internet este posibil ori ce si chiar, razgandirea si renuntarea la a vinde ceva .....daca tranzactia era pe viu sa batem palma atunci imi asumam toate injuraturile si oprobiul celui care era pacalit ..dar eu stiu o regula ..cand bat palma cu cineva asa ramane ....in situatia de fata nu am batut palma cu nimeni ..deci nu aveti ce pierde si a-mi reprosa.... Cu stima si incredere Tony......22.03.2015 /h10,39.
×
×
  • Creează nouă...