Sari la conținut

kuz

INACTIV
  • Număr conținut

    102
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    kuz_hs@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    oradea.
  • Carnet moto din
    18.10.2006
  • Numar Moto
    krs
  • Club
    Solo.

kuz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kuz

    Poze Din Iesirile Oradenilor

    Inseamna ca suntem mai multi acuzati de viol. Oradea-Suncuius,in data de 2,cu probleme de traseu,am ramas fara ambreaj...lichid mai concret. Distractie,dar putina surubareala nu strica.
  2. Asa s-o nimerit,mergeam inspre serpentine...
  3. Cam putin de la asigurari...asta e. Eu am luat 750-ul pana la urma,mai clasic,mai cuminte si sa stii ca parca are o ciclistica mai buna decat zx9-le. Drumuri bune si fara evenimente ii doresc!
  4. Salut "Ice" .Silviu sunt,fostul proprietar al Kawasaki-ului distrus in accident. Felicitari pt. achizitie,ti-ai primit banii de la asigurare pana la urma?
  5. kuz

    Discutii Despre Orice...

    Ce mi se pare interesant,e faptu ca zx-ul meu scoate 10.3/400 m.....iar un cbr 1000 rr din 2005 ,scoate 10.4. Si are 29 cai in plus..i don`t get it.
  6. kuz

    Discutii Despre Orice...

    :-)).Serios. In cat faci cu Fireblade-ul 400-le?Sau ai macar date despre alte modele,ca nu gasesc... Ce motocicleta se apropie de 10 secunde?Macar 10.5,10.7....?! Mesaj completat Aici ma refer la modele cat mai stock,la un pilotaj de strada.
  7. kuz

    Discutii Despre Orice...

    That`s the REAL shit:-).Vorba americanilor. Intrebare:Care sunteti pasionati de 400 m/viteza? Mesaj completat That`s the REAL shit:-).Vorba americanilor. Intrebare:Care sunteti pasionati de 400 m/viteza?
  8. kuz

    Discutii Despre Orice...

    La wheelie ,nu.Da bag o tura azi.
  9. kuz

    Discutii Despre Orice...

    Nu mai esti dodoolicious.gata?Te-ai facut regina?
  10. kuz

    BURSA LOCALA Bihor

    Vand Kawasaki zx9r,inmatriculat,v.t. 2012,baterie noua,ulei,filtre,simeringuri furca....etc. Operatiuni de mentenanta efectuate corect,periodic! Nu necesita nici o investitie,accept orice test autorizat. Merita vazuta!Nu accept schimb,decat cu chopper peste 1000 cmc. Bonus viitorului proprietar-husa,set placute fata-spate noi(rezerva),echipament. Contact telefonic-0742/293 203. Pret-2100 euro.
  11. Tu,ai vazut-o ...erai cu un amic la serbarile Oradiei,pe langa biserica din centru.(atunci o parcam langa show-room) Poze,curand.
  12. Baieti,desi n-as fi zis ca va mai fi o revenire curanda la 2 roti...,I`m back. Drog curat! Mandru posesor de kawa zx9r.Let the good times roll!
  13. kuz

    Discutii Despre Orice...

    Intrebare:-in cazul achiziotionarii unui oldtimer(gen cb750,1000,xj,gs1000,gsx1100...etc,anii 80`),ce sanse am sa gasesc piese de schimb pentru asa ceva? Exista inca producatori,sau as putea avea probleme chiar si in privinta consumabilelor??? Care aduceti piese?
  14. kuz

    Discutii Despre Orice...

    Nu incerc sa dau exemplu de buna crestere nimanui,pentru ca nu am avut una pe masura. In acelasi timp,nu aveti meritu` nici unul in parte de a va considera etalon,atat in materie de motociclism,cat si in materie de conduita morala/spirituala/civica/cacanara,sau cum ati vrea sa fie. In loc sa va uitati ce folos au topicurile voastre,aruncati niste replici fara sa le mestecati. Nu toata lumea are timp sa va citeasca vesnicile aberatii,s-a vrut a fi altceva acest forum. Mie, cel putin, mi-i sila de oameni ca voi. Scuzele mele celor carora le-am rapit fara folos timpul.
×
×
  • Creează nouă...