Sari la conținut

pantazi_marian

EX+
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

pantazi_marian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vedeti ca este motocross la Campina duminica!Poate ne gasim pe acolo!!!ASFALT USCAT!!!
  2. Mai ai TM-ul sau l-ai vandut??Ma intereseaza ptr.pustiul meu care are numai 13 ani!Sau poate sti ceva pe undeva...Daca da da-mi si mie un semn la pantazi_marian2003@yahoo.com,ti-as ramane indatorat!BAFTA si ASFALT USCAT!
  3. Asa e CATA!Cu tot deranjul in 30 min esti gata de drum!Sa ne vedem sanatosi!
  4. Ptr.Ionut!!!Cauciucurile astea le-am pus cand am plecat pe munte!Pe ea am cauciucuri mixte fata 90/90/21.MITAS iar spate 140/70/17 MITAS!Se comporta bine pe sosea,dar pe iarba....nu prea!!Viteza~150 fara prea mari probleme,in rest....sa ne vedem sanatosi!!BAFTA!
  5. Acum ca ne-am dat la discutii cat ti-a cerut pe aia?Pe mine m-ar mai interesa una ca asta ptr. piese!Sti pe undeva?Actele mai putin ma intereseaza(bine sa nu fie "imprumutata" )!Iata si o poza cu dihania mea de anul trecut!Daca sti ceva pe...undeva ti-as ramane indatorat!
  6. Nu!Este cumparata din BUC.anul trecut!Motorul este f.bun dar pierd pe la una din jambe si vreau sa-i schimb semeringurile!Dimensiunile nu le cunosc numai sa-i masor cotele maine cu sublerul!Zi-mi si mie mai precis unde pe MOSILOR se gaseste magazinul asta ca nu sunt din BUC.!Sunt din Targoviste!Multumesc ptr info "AXO cu CAME"!SAL si BAFTA!
  7. Am nevoie de un set de semeringuri de furca ptr. o Aprilia Tuareg 600cc!Daca stie careva dintre voi lasati-mi aici o informatie!Mutam!
  8. "SILVER"te rog daca vrei da-mi si mie reg.la carburator la pantazi_marian2003@yahoo.com!Multumesc anticipat!ASFALT USCAT!
  9. SAL Alex!Sunt Marian,ma bucur ca am dat de tine aici,MZ-ul merge super si sper sa ne vedem curand!L-am bagat deja la scoala! o sa-ti trimit cateva poze cat de curand.Multe salutari la ai tai!MARIAN
  10. Multumesc ptr.info.si numai bine!o sa-i contactez!BAFTA!
  11. Cine poate sa-mi spuna unde as putea gasi un cilindru,piston,segmenti,ambielaj,piston si care ar fi pretul la ele!Cine ma poate ajuta tel 0723658155 sau pantazi_marian2003@yahoo.com!(sau aici)Multumesc celor care ma poate ajuta!BAFTA si ASFALT USCAT!!!
×
×
  • Creează nouă...