Sari la conținut

jymijymi

EX+
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de jymijymi

  1. i-am dat filmuletzul lui mao-san cred ca o sa-l puna el acici
  2. nu pot sa pun filmarea ca nu e in nu stiu ce format cine vrea filmarea sa ma contacteze la id-ul de mess alex_bira
  3. RIP eu sunt din oltenita dar un prieten care este din manastirea mi-a spus ca ala cu tractorul nu avea acte nimic la el nici permis si nu s-a asigurat si .........s-a intamplat ce s-a intamplat ! uitati o filmare de acolo eu nu am putut sa ma uit la ea !
  4. NU FIRST BIKE oricum ca o sa ai porbleme multe rau cu el .....crede-ma am unul si astept cu nerabdare sa-l schimb !! aprilia sr 50 sau yamaha aerox
  5. jymijymi

    M-am Lovit Iar !:(

    nu are destula putere incat sa faca burnout pe asfalt decat pe nisip sau suprafete deastea ! si nu, nu era tocit mai deloc! si pe mine nu ma intereseaza cele 2 mil cat ar putea sa coste alea , ci ca m-am lovit nasol ......mai bine dadeam banii degeaba asha decat sa cad!
  6. jymijymi

    M-am Lovit Iar !:(

    aveam casca dar era putin de tot larga si m-am lovit si putin la cap , ma cam doare ........ scuterul are vreo 3000 de km ......e inca in garantie are vreo 4 luni !
  7. ieri pe zii asha ma plimbam prin orash si eram pe o vale mai abrupta si aveam cam 70 cu un fb de 50 al fratelui meu .......si a facut explozie cauciucul din spate , janta s-a spart scuteru julit rau eu .......julit rau pe partea deapta si cam atat !! e normal sa faca explozie ???? nu prea cred !! as putea sa depun o plangere ceva la opc inpotriva fb-ului ?
  8. am fost prins si de politie .....acum vreo saptamana ....au chemat martor asistent sau cam asha ceva .....orcium toate alea mi-au scris procesu .....dar au fost ingaduitori ca sunt si eu mai mic si mai idiot cateodata !si eu ieshisem sa dau o tura ca sta parca prea degeaba in garaj scuteru si aveam casca ...am si cizme si geaca dar am zis ca "ce rost are sa le iau si pe alea
  9. pey nu am inca varsta , mai am 3 luni pana la 16 ani si pana atunci mai invat si eu ceva ......!
  10. sal .....sa va spun un accident pe care l-am facut acum 2 seri .......eu fiind incepator si neavand caret de conducere.......ma plimbam seara pe o strada si am intrat pe o straduta mai mica si aveam cam 70/h si am vazut prea tarziu un damb si am pus amandoua franele (experienta putina)siiiiiiii........buf!Urmari pagube la scuter zgariat pe partea stanga cam rau si aripa spate varza ........si pagube la mine zgariat rau pe mana si picior , eu avand doar casca , in pantaloni scurti si tricou ........pe stradute neluminate prea bine nu o sa mai dau viteza !
  11. sal as vrea sa stiu unde(SI DACA) as putea sa gasesc si eu un scuter aprilia sr 50 din anul 2000 sau mai nou la 900 de euro cu acte .....sau schimb cu un first bike sprinter +dif.!sal
  12. R.I.P ..........doamne mor pe capete cei pe 2 roti !
×
×
  • Creează nouă...