Sari la conținut

moxzal1

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    leasing

moxzal1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. moxzal1

    Kawasaki Vulcan

    mersi. am primit cartea tehnica. raman dator. cu restul datelor scuze, nu am apucat. de fapt abia invat utilizarea blogului asta. am un vulcan din 97, barukan. numerele is deocamdata de leasing, o sa le completez eu dupa ce il inregistrez. de rest, cum spuneam, is cam agemeniu. dar dispus sa invat mersi din nou ptr carte.
  2. moxzal1

    Kawasaki Vulcan

    am reintrat tarziu. in legatura cu cartea tehnica de la vulcan. ma intereseaza si pe mine tare mult. daca va faceti timp trimiteti/mi si mie la moxzal@yahoo.com pleaaaaaaaaaaaaase. ma revansez daca am ocazia. motorul e luat de la tomina si are cateva chestii care trebuie puse la punct ptr care imi cam trebuie cartea aia, mai ales ca is cam agemeniu la capitolul asta. mai nou tre sa ii schimb si releul. daca aveti idee pe unde gasesc si cat costa. sau exagerez?
  3. moxzal1

    Kawasaki Vulcan

    sal. mi-am luat destul de recent si eu un VN400. ma interesa daca si unde pot gasi o carte tehnica. am inteles ca astea sunt produse doar ptr piata interna japoneza si ca teoretic ma pot folosi foarte bine si de o carte tehnica de la VN 800. daca stiti careva mai multe sau aveti un link util in sensul asta raman recunoscator. eu am tot cautat si nu am gasit mai nimic.
×
×
  • Creează nouă...