Sari la conținut

DizlPower

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de DizlPower

  1. Cine stie cine sponsorizeaza grupul ala de presa care a publicat revista primita de tine de la prietenul tau....moto chinuite sunt peste tot....japonezii, de regula, fac lucruri bune, orice ar iesi din mana lor....

    Stii vorba aia: "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul...." :bigstar:

  2. Si eu sunt incepator fratilor...si citesc si am citit cu mare atentie tot ce se spune despre diferite tipuri despre moatoare pe aici....nu ai cum sa sintetizezi exact tot..mai ramane cate ceva de spus tot timpul.

    Sunt topicuri care nu sunt strict despre un anumit tip si cate unul din cunoscatori spune cate ceva interesant ca acolo si atunci i-a venit lui, asa ca.... seaching...

    Si, pentru cei care nu au vazut, desi e destul de greu, este deja un topic de genul asta deschis: /index.php?showtopic=77619.

    Asfalt, sau pamant uscat :agree:

  3. Multumesc de raspuns Dark Petak, ai fost foarte la obiect, deci aici e kestie de gust in final si de ureche muzicala...banuiesc ca, cu oricare din ele dupa ce te obisnuiesti e perfect. Sau cum spunea cineva, totul e sa invetzi slabiciunile oricarui lucru de care te folosesti. Eu personal prefer japonezii austriecilor :bounce:

     

     

    Soso, tu ce parere ai ? :)

  4. Lantul arata binisor....si de scos l-am scos cand s-a desfacut...are cineva in oras la mine o scula de nituit lanturi care e facuta de husqvarna cred pentru lanturi de drujba, poate merge (desi trebuie sa demontez bascula) daca nu o sa incerv variantele cu kiturile de lant, va multumesc mult.

     

    P.S: Pentru varianta lant nou, stie cineva unde pot gasi ? eventual in ro ?

  5. Salut, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat sau o idee daca se poate. Am o Honda xl600r si ieri mi-a sarit lantul odata. Dupa ce l-am pus la loc am sesizat era foarte slab si am luat-o spre casa neavand chei la mine...pana acasa a mai sarit de vreo 4 ori pana cand in final a sarit siguranta de la partea unde se incheie lantul si s-a desfacut.

    Intrebarea este daca pot gasi o siguranta ?, daca incerc sa o fabric artizanal, tine ? sau nu se merita si mai bine cumpar un lant nou...?

    Va multumesc

×
×
  • Creează nouă...