Sari la conținut

andrei_mihailescu

Membru
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    andrei_mihailescu

Profil

  • Numar Moto
    B 66 SIX
  • Club
    none

andrei_mihailescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. De vanzare Yamaha YBR 250, noua, 2010, luata din Romania de noua. Neagra. S-a luat pentru o incepatoare care s-a lasat de sportul asta. Tinuta in garaj. Singura diferenta intre una din showroom si asta e ca i-a oxidat discul de frana si ca e plina de praf (tinunta peste iarna intr-o parcare subterana, dar fara husa). Schimb cu naked sau enduro de ~600 cmc, doar inmatriculate si la maxim 1000-1500 euro. 0727.272.682 Andrei
  2. De vanzare Yamaha YBR 250, noua, 2010, luata din Romania de noua. Neagra. S-a luat pentru o incepatoare care s-a lasat de sportul asta. Tinuta in garaj. Singura diferenta intre una din showroom si asta e ca i-a oxidat discul de frana si ca e plina de praf (tinunta peste iarna intr-o parcare subterana, dar fara husa). Schimb cu naked sau enduro de ~600 cmc, doar inmatriculate si la maxim 1000-1500 euro. 0727.272.682 Andrei
  3. Tocmai am gasit manualul de service pentru SLR in engleza. Cine-l vrea, PM sau Skype/ Ymess cu acelasi id ca si aici. Numa' bine Filme, muzici, jocuri. TOTUL GRATUIT
  4. Nu e prima mobra, pana acum le-am cam schimbat ca pe sosete. Fierul pe mecanica chiar pare in mintile lui. Acum, ramane de vazut ce hibe ascunde. In motor nu e umblat nici macar pentru jocul termic. Discuri de frana originale, gume coapte din 2002. Cine stie, poate sunt norocos.... Nu e prima mobra, pana acum le-am cam schimbat ca pe sosete. Fierul pe mecanica chiar pare in mintile lui. Acum, ramane de vazut ce hibe ascunde. In motor nu e umblat nici macar pentru jocul termic. Discuri de frana originale, gume coapte din 2002. Cine stie, poate sunt norocos....
  5. Multumesc pentru raspunsuri. Tocmai am cumparat-o pe o ploaie torentiala si s-a comportat ireprosabil. A lasat-o la 1000E, 1998, 32.000 km, un singur proprietar in Italia, impecabila dpdv mecanic, mici defecte optice ( puncte de rugina, rezervor putin infundat, etc). Toate consumabilele noi, exceptand gumele. Bine ca n-am luat-o din UK, ca ma chinuiam ceva ca sa-i pun ghidonul pe stanga Cum vi se pare pretul? PS: aveti cumva un manual de service la indemana?
  6. Lume, lume! Sunt pe punctul de a lua un SLR din 97 pe la 1300E si vreo 30 mii km ( cu toate ca arata de 70- Italia ) Deranjez si eu cu o intrebare: Cat e de nasol ca-i facut in Spania? Treaba asta ma cam deranjeaza, am inteles ca nu e asamblat acolo ci e produs in totalitate in Spania... Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
  7. Este parerea ta si o respect. Din punctul meu de veder, pe urgente, cei de la Floreasca sunt chiar buni. Cum ai iesit din urgenta, e un spital ordinar ( in sensul de 'comun') numai ca are niste dotari mai saantoase fata de alte spitale. Doctorii buni oricum sunt cativa si sunt impartiti prin diferite spitale. I-a fost amputat piciorul drept, in zona femurului, pentru ca nu se mai putea face nimic. Eu unul consider ca oamenii chiar au incercat sa nu i-l amputeze, cu o zi inainte (sau 2) l-au operat si i-au scos rotula sfarmata irecuperabil. Insumat, are multe ore de stat in sala de operatii, decizia a fost luata dupa cateva zile, nu imediat. Apropos, in primul spital in care a ajuns, s-a luat decizia amputarii imediat, oamenii astia macar au incercat. Cele mai infioratoare lucruri au si partile lor pozitive. Facand o gluma de (cuvant urat), care s-ar putea sa nu fie usor digerata de familie si cei apropiati, bine ca n-a fost stangul, ii era mai greu sa schimbe vitezele dupa recuperare.
  8. Recunosc, am cam sarit calul. Ce nu stie acest copil e ca, daca la 19 ani alergi pe R6 si busa, pana-n 22 sunt sanse foarte mari sa ai nevoie de sangele altora. Stiati ca un procent foarte mare din sangele donat e cel de tigan? Asta pentru ca, daca-si loveste tiganul un deget si are nevoie de sange, vin toate neamurile si doneaza. La romani e mai greu. Rationamentul e simplu, copile, foloseste-ti creierul ca sa ramai intreg(si aici ma refer in primul rand la fiarele pe care le ai dar si la posturi care-mi provoaca greata). Altfel, cine stie, s-ar putea peste ceva vreme sa curga sange de tigan prin venele tale.
  9. Pasarel, pana la urma e un oras mic, chiar te mananca-n poponeata sa-ti strambe cineva mufa? Vreau sa cred ca creierul tau e folosit si pentru alte functii decat cele vitale. Pana acum vad ca insisti sa ma convingi ca ma insel. Imi doresc din tot sufletul ca B 64 DON si B 13 ZEU sa nu fie puse la plesneala, pana la urma poate am norocul sa te-ntalnesc prin zona (ca tot suntem vecini).
  10. Este agitat atunci cand este semi-constient, asistentele spun ca este ok. Mai multe detalii va pot da cei apropiati.
  11. Acest reply este personal si nu implica in niciun fel familia/prietenii lui Ionut. S-a deschis acest topic pentru salvarea vietii unui prieten. Nu a fost deschis pentru a umple 200 pagini de pareri de rau si regrete. Ionut are nevoie disperata de sange. Viata lui depinde de asta. Nu e tigan ( de parca n-am fi egali in fata mortii-aviz rasistilor), nu e incepator (are vreo 12 ani de mers pe 2 roti), nu e iresponsabil (echipament complet de protectie, viteza mica atunci cand s-a intamplat accidentul), e doar ghinionist. Se putea intampla oricarui motociclist care n-are praful asezat pe motor. Sunt curios la scuza pe care o veti gasi cand va veti privi in oglinda si va veti intreba de ce n-ati facut un minim efort pentru a salva o viata. Nu e vorba de viata lui, e vorba de o viata. Toate spitalele din Romania se confrunta cu o criza groaznica de sange. Va e frica de ace? Va spune unul care a stat ceva prin spitale din cauza motoarelor, de fiecare data cand va urcati pe motor, va expuneti la http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm . Nu doresc nimanui sa vada o sotie disperata care, cu bani in mana, se roaga de fiecare pieton sa intre in spital 20 minute sa doneze sange. Sunt multe lucruri pe care banii nu le pot cumpara. Suma respectelor pentru cei care au facut-o sau care vor dona. Duceti-va si donati daca n-ati facut-o. Daca nu aveti de gand s-o faceti, nu va mai obositi sa cititi/scrieti acest topic.
  12. Vin cu o completare, un nr Orange al Argentinei: 0744.55.13.30
  13. Programul este 7.30-13.00 si, daca se depaseste temperatura de 30 grade C, doar pana la ora 11.00.
  14. Daca tot treceti pe la spital sa strangeti bani, donati in numele lui, chiar daca aveti alta grupa de sange (o sa fie favorizat in a primi sange din rezerva spitalului). Programul e pana la ora 15( nu stiu sigur) si e camera de langa ortopedie, parter, Floreasca (marea majoritate o cunoasteti).S-ar putea sa fie mai simplu daca se duce fiecare cand poate, e mai greu sa stabilesti programul pentru 10 oameni... Legat de banner, pot face unul in 10 minute dar trebuie sa iau legatura cu un admin si jur ca nu stiu cum sa fac asta. Vreo idee?
  15. Tocmai am m-am intors de la spital si starea lui este mult mai grava decat s-a crezut pana acum. Are nevoie disperata de sange grupa AB 4 pozitiv sau 01. A pierdut foarte mult sange, inima ii poate ceda oricand.Din 10 oameni cati am fost dimineata, doar unul singur a putut dona, restul au fost exclusi pentru unul din motivele de mai jos: - vârsta cuprinsă între 18 Âşi 62 ani - greutate minimă - 58 kg fetele Âşi 60 kg băieții - tensiune arterială - peste 110/60 mmHg - să nu fi avut sau să nu aibă următoarele boli: hepatită (de orice tip), TBC, sifilis, malarie, epilepsie, ulcer, diabet zaharat, boli de inimă sau - tensiune peste 18 mmHg, boli de piele, miopie - 6 dioptrii. - să nu fi suferit în ultimele luni intervenții chirurgicale - femeile să nu fie: însărcinate, în perioada de lăuzie, în perioada menstruală. - să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puțin 24 de ore înaintea donării. Important de Âştiut! La o donare se recoltează 400 ml de sânge, cantitate a cărei pierdere nu prezintă nici un pericol pentru donator. Donarea de sânge este recomandată hipertensivilor. Acele utilizate sunt sterile Âşi de unică folosința. Intervalul de timp între două donări de sange este de cel puțin 70 zile.
×
×
  • Creează nouă...