Sari la conținut

Giabi

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    pe vine si-asta
  • Numar Moto
    ...

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Inca nu

Giabi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Draga Mihai, vrem sa stim noutati despre carte . Multumesc!
  2. Hai drum Bun, Chitulane! Te pupam si te asteptam!
  3. Respect opinia fiecaruia, chiar daca exprimarea acesteia nu este intotdeauna cea mai decenta. Ce nu pot sa suport sunt acei oameni care se trezesc vorbind si mai ales jignind in stanga si dreapta doar pentru ca au acces la acest mijloc de comunicare. Nu pot deasemenea, sa inghit micismul unora care vorbesc si emit JUDECATI DE VALOARE cu privire la oameni despre care nu stiu nimic. Sunt foarte sigur ca in indiferenta lor acesti oameni, maine, nici macar nu mai tin minte ce au spus aici... De aceea mi-am permis gestul deplasat de a riposta cand un prieten bun este jignit de cineva care sunt sigur ca habar nu are cui se adreseaza. Sper ca te-am lamurit...
  4. Esti foarte tare...eu ma amuz de tine aici pe forum...tot gratis.
  5. 1.Stau si ma gandesc si eu ca daca ai stat si ai citit 12 pagini de topic ca sa vii sa spui asta...tu esti cel penibil. 2.Cu cele de mai sus zise...nu stiu zau cui ii place sa fie in centrul atentiei. 3.Chiar crezi ca toata lumea asta se rezuma la cr..tini ca tine care nu pot intelege cum cineva poate sa faca asta si altii de langa el sa il ajute...stim toti, desteptule ca omul nu are destui bani pentru acest vis al lui, si e decizia noastra sa il ajutam, asa ca ....MARSH! Scuze celorlalti pentru limbaj...
  6. Hei staaaiii... !!! Ma numesc DARIE si azi e ziua mea (de copil)! Mama si tata au luat deja o felie dar, vreau si io povestea mea, pentru ca atunci ...peste vreo douaj'de ani... o sa vin si eu acolo sa verific daca povestile aduse de tine au fost adevarate. Asa ca te rog... o cin'sutica la baiatu. Ba de de
  7. B R A V O ! Astept sa mai dati cu poza in noi. Felicitari inca odata!
  8. ALO!!! Baietiii...pai un bis...ceva...ca un dupa topic ca asta se cam cere.A... fara bis nu-i nimic, da'...cand apare cartea, puteti sa ne spuneti? Oricum: P.S. Si totusi....ce aparat o fi......
  9. "Cracky", off topic e putin spus, poate se sesiseaza cineva si spune ceva despre cei doi implicati in accident. Scuze pentru ton, dar cred ca nu e cazul sa aveti aceasta discutie pe un topic care trateaza total alt subiect.
  10. A auzit cineva VREODATA ca s-a dat vreo amenda pentru un incepator care conducea motor mai mare in primul an de permis??? Toti viseaza numai rachete si au numai fluturi in cap.Daca le atrage cineva atentia rad jmecher. Baieti ....fiti seriosi, nici nu ar mai trebui sa existe topicul asta. R.I.P.
  11. Sunt uimit! Am vorbit la telefon in seara asta cu o prietena de-a lui Marius. A avut 16 donatori. Celor de la recoltare nu le-a venit sa creada" 16 donatori?!" Dupa cei 16 restul de voluntari ( pentru ca se adunasera mult mai multi), au fost trimisi acasa. Vreau sa va zic un singur lucru: BRAVO! Dovediti ca sunteti ceea ce sunteti!! Ma inclin.
  12. Am pus mai devreme un document cu toate cerintele ce trebuiesc respectate in cazul donarii de sange. Folositi ce am postat. In alta ordine de idei, acum am ajuns de la spital, Marius e "ok", maine dimineata intra in operatie( deocamdata picioarele). Dupa cateva zile, in functie de cum evolueaza, va avea loc si operatia la bazin.
  13. Giabi

    Accident Mortal Bihor

    Cred ca sunt multi cei care considera ca a merge pe motor e ca o plimbare cu barca. Pentru ca nu pot sa cred ca esti constient ca ai BETON sub tine si te urci pe motor asa ca .... Nu mai zic nimic. R.I.P. Sanatate fetei!
  14. Acum am ajuns la birou dupa ce am vorbit la telefon cu Daniela( o prietena de a lui Marius). Asa e, cine vrea sa doneze ( indiferent ce grupa de sange are) sa se duca la spitalul Floreasca sa intrebe unde se fac donarile, cu buletinul neaparat la el si sa spuna ca doneaza in contul lui ANTON Marius de la chrurgie III. Daca va stiti ca ati avut hepatita vreodata, nu puteti dona. Atasez lista cu conditiile ce trebuiesc indeplinite la donare de sange, unele chestiuni sunt tampite dar pot fi colite.Este de preferat sa se doneze intre orele si 7.30 si 12.00. Sunt sigur ca va fi coada acolo. Sanatate!
×
×
  • Creează nouă...