Sari la conținut

bogdann

EX+
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bogdann

  1. Pentru -- ottogrozav sau altii care imi pot raspunde. Vreau sa-mi achizitionez un Harley 883R, sunt din bucuresti si traficul e super super nasol de aglomerat. Intrebare se incalzeste rau ?? sau sa-mi indrept gandurile spre un chopper cu racire pe lichid. Multumesc anticipat pentru informatii. Bogdan.
  2. Putin offtopic Suzuki M 1800 R Intruder ce parere aveti? Va place sau nu?
  3. Salut, Referitor la modelul de mai jos: Numarul sta doar strans in axul rotii? Nu se lasa in jos datorita vibratiilor si greutatii acestuia dat fiind ca acesta sta strans doar in surubul de la ax? Centrul de greutate fiind departat de axul rotii se creaza un cuplu de forte ce tind sa roteasca numarul in jos datorita greutatii si cu ajutorul vibratiilor chiar sa-l rupa.(fizic vorbind) Nu-i mai trebuie si cel de al doilea punct de sustinere ca sa contracareze acest efect? Ar fi OK sa stea doar in stransoarea de la ax. Vreau sa-mi construiesc nr. in lateral dar vreau sa stiu cat mai multe detalii inainte. Va multumesc.
  4. Am citat ce s-a spus in deschiderea acestui topic. ulei 20w-50 atunci care e bun ca eu sunt dizzy de la atatea tipuri de uleiuri
  5. Salut, si intrebare Am gasit pe uleiuri.ro Castrol SAE 20w-50 are norma API SG la 130.000 lei Aveti idee e bun?Atasez si poza
  6. Daca mai astepti un pic iti pot spune daca se potriveste pe o VT600 din 92. Am facut comanda la United Motors in Noiembrie si filtru vine in Februarie, ce sa zic ..... foarte repede... Cred ca vine pe jos cu el Mie nu mi-au zis nimic de adaptari. Adevarul e ca nici nu am intrebat. Numa bine.
  7. Eu am intrebat un tip din cartier de la mine care are un Virago cu numar lateral. A zis ca de 2 ani niciodata nu l-a oprit politia pentru numar. Oricum il are cu lumina si tot ce trebuie. La fel vreau si eu sa-l fac, si sa sper ca nu ma opreste pentru asa ceva. Oricum eu am alta problema mai mare, tevile de evacuare sunt goale pe interior si numai zgomotul care e scris in cartea de identitate nu-l face....))). La fel si pentru asta sper sa nu ma opreasca. Numa bine..
  8. Salut, Si intrebare: De unde pot achizitiona si eu o placa groasa de fier sau duraluminiu ca sa pot sa-mi fac si eu nr. lateral? Ca m-am uitat pe la magazinele de ferometal dar nu am gasit nimic momentan. Sau daca mai e o fabrica ceva care fabrica placi de vreo 5mm zic eu ca ar fi suficient ca grosime. Multam.
  9. Ok. Multam m-am lamurit. Eu cel putin asa o sa fac dupa ce am citit, imi iau un ulei bun. Cam asta ar fi concluzia mea. Va multumesc pentru sfaturi. Sarbatori fericite.
  10. Salut, Ma intereseaza si pe mine daca pot pune aditivul asta in motor. Multam
  11. Salut, De unde cumpar si eu o cheie de bujii. Am luat una de 16 din Cora dar nu e buna. Cred ca e trebuie de 17 dar nu stiu de unde unde sa iau asa ceva de la noi ca nu as vrea sa fac comanda pentru un lucru asa mic. Apropo kit de lant de unde...mai iefin. Am vazut la louis ..regina la 100 eur e OK sau se poate si mai jos. Multam Sarbatori fericite!!
  12. Salut, Am si eu o intrebare mai legislativa: Vreau sa cumpar o moto de la un client. Pana aici totul OK.El are fisa de inmatriculare dar nu a inscris-o. Pot sa o inscriu eu direct pe numele meu? Am cicit cum ca trebuie in fisa de inmatriculare sa apara numele vanzator si cumparator..dar cumparator nu mai e el eu sunt. Cum procedez ca nu mai stiu..
  13. Salut, Adica s-ar putea sa ai asa ceva?pls Ai un nr de tel ceva sa te pot contacta.. am urgent nevoie da contactul ala. O sa-mi vina actele de la leasing si trebuie sa fac rar-ul. multam
  14. Am si eu o pb. cu Hondita mea. Mi s-a dus contactul de la ghidon dreapta ala cu faza(lunga/scurta), pozitie si nimic. L-am desfacut si m-am chinuit o seara intreaga dar nu am reusit sa-l fac.....bine ca pana la urma l-am rupt. Intrebare Unde pot sa gasesc asa ceva? Sper sa se mai poata Am vazut ca inter motorcycle e importator honda ... pot sa aiba ei....? Sau poate stiti voi alta sursa.... de piese .... e din 92 Multam.
  15. Salut, Am auzit de discutia cu filtru de aer. Si mie imi trebe....hmmm...2 luni cam multisor Cel ce mi-a vandut motoru ii pusese burete..pe care chipurile il taiase la norma...atat de bine ca atunci cand am deschis cutia de la filtru.... minune buretele avea o gaura de 3 cm in diametru....ce sa mai carpeala tipica de pe la noi... Inteleg si speer ca acel burete a iesit pe evacuare... ca daca nu.... insemana ca pe undeva e ca la locul lui nu e.. Cred ca o sa fac comanda la ei... pt filtru Kn ... anul asta tot nu ma dau cu el (l-am luat acu de frica taxei de anu viitor) ... pe 1 nov am ex. de A. Apropo de motor ...acu arata mai bine ceva l-am spalat.
  16. bogdann

    Vopsea Pentru Cilindri

    Salut, Cora este un Hypermarket (gen Carrefour, sau mai nou Real,- ) localizat din cate stiu eu momentan in Bucuresti cu 2 magazine. Sper ca ti-am raspuns la intrebare.
  17. bogdann

    Vopsea Pentru Cilindri

    OK! Multam mult pentru raspunsuri. O sa ma duc la Cora sa vad de vopsea. 15 lei nici nu e prea mult. Nu trebuie sper sa dau cilindrii jos ca sa-i vopsesc ca daca trebe atunci cam costa si trebe mecanic pt asa ceva.
  18. Salut, Si o intrebare. Voi ce fel de benzina folositi in motoare: Cu plumb,fara..aditivata sau nu? Tipul care mi-a dat motoru zicea ca el pune fara plumb. Eu stiu ca la carburatie se fol cu plumb. Lamuriti-ma si pe mine. Numa bine.
  19. Salut, Am si eu o intrebare: Se pot vopsi cilindrii cu vopsea?Si daca da cu ce fel. La mine cred ca a fost dat cu ceva pe ei dar acum arata cam nasol. As vrea sa-i fac negrii...se poate oare? Multam in avans pentru raspunsuri.
  20. Multumesc Blackrider, Asta stiam si eu adicalea linku. Dar eu vreau niste informatii de la cineva care a fost acolo, nu literatura. Sa stiu daca a reusit ceva...daca s-a putut negocia ceva, si anume ce a reusit. Ca sa stiu si eu daca se poate....si ce a reusit. Eu sa reusesc macar atat...cel putin ..daca nu mai mult. Asta daca Shamok vrea sa impartasesca aceasta informatie cu mine. Shamok....poti sa-mi dai un mail ..ca sa nu apara pe post.. No offence Blackrider. Multumesc.
  21. Salut, Am vazut ca ti-ai luat motoru de la medias si am si eu niste intrebari: 1.In pret intra si transportu motorului pana acasa ?(am vazut ca esti di bacau) mie imi trebe pan la bucuresti 2.S-a mai putut negocia ceva la pret ? (De fapt asta era prima intrebare) 3.Cum este inscris motoru? Direct pe persoana ta sau pe leasing? Multam.
×
×
  • Creează nouă...