Sari la conținut

DrVre

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DrVre

  1. DrVre

    BURSA LOCALA

    Vând 2 huse moto noi, material de genul Oxford Aquatex: 1. Neverland XXL, dimensiuni 265 lungime x 105 lățime x 125 înălțime, mai mare decât mărimea M de la Oxford Aquatex, potrivită pentru ceva de vreo 600cc, inclusiv genți laterale montate pe motocicletă. 2. Herobiker XL, pentru lungime 200-210 (asta e tot ce dă producătorul), mai mică decât mărimea M de la Oxford Aquatex, potrivită pentru ceva mai mic decât '97 Honda Rebel 125, sau măcar mai compact/scurt. Ambele au schema de culori din poze - roșu cu negru. Preț pe bucată - 70 lei FIX. Se vând pentru că nu se potrivesc pentru ce le-am luat - Honda Rebel 125. Una e prea mare, cealaltă e prea mică. Radu 0722531032
  2. DrVre

    A venit vara...

    Salutând, evident, coborârea unei zeițe pe umilul topic ieşean, doresc să-i transmit că aruncatul cu mizerie, nu numai dar şi prin stâlcirea denumirii românilor la pachet cu aruncatul în aceeaşi oală (de fapt un tuci) cu o minoritate "înlocuitoare", este, evident, un semn de bună creştere şi educație, unul pe care străinii îl privesc cu respect şi admirație, ca de altfel şi "băştinaşii" mai evoluați şi destupați la minte. Sentimentul este întărit de aluziile la dimensiunile bărbățiilor românilor ( scuzați prezența provocatoare a lui "întărit", n-am găsit altă rimă), care se vrea o lovitură sub centură (din nou, n-am găsit altă rimă), un gest extrem de feminin şi feminizant, cu rol de "conştientizator" al propriilor limitări şi neajunsuri româneşti, de care se fac vinovați, evident şi exclusiv, bărbații. Cu stimă, Unul care nu vrea să iasă în evidență decât prin lipsa ieşirii în evidență (dar tocmai a făcut-o)
  3. E un Royal Enfield calarit de tine acolo? Poti detalia niste impresii? Mi se pare o motocicleta superba, singurul motiv pentru care regret ca nu mi-am miscat fundul din Iasi.
  4. Cea mai simpla metoda e cu o roata pe 16 de Voshod, bascula de Ij festival si pinionul de atac modificat.Iti intra balon de 160(poate si mai mult,nu mai tin minte).Modificarea asta am avut-o eu si pot sa spun sigur ca merge.
×
×
  • Creează nouă...