Sari la conținut

bobby_350

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    19.09.06

bobby_350's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vand YAMAHA xj600s Diversion, 1994, km 31.000, functioneaza foarte bine, mici defecte optice. Pretul este de 900 euro fix, relatii la tel: 0742 543 682 - roby
  2. Jamba, dreapta nu are cute am inteles ca se poate indrepta, insa nu stiu cat e de safe sau cat de mult rezista metalul la socuri, odata ce a fost "reparat". Ideal e sa o schimb cu totul, insa nu cred ca se merita sa cumpar o furca intreaga care trebuie la randul ei sa fie reparata, ma refel la simeringuri si ulei. Se repara in regie proprie, acum studiez manualul celor de la Yamaha, daca reusesc singur, fara nevoie de scule speciale, e ok, daca nu merge la un service. Carena se repara, ca e rupta pe partea dreapta, dar remediabil. Ma batea gandul sa l fac naked, dar sunt genul mai touring, il folosesc mai mult in afara orasului, unde protectia aerodinamica e importanta.
  3. Ceasu' rau, pisica neagra...

  4. Salut, stramb este cel din dreapta, nu stiu daca sunt identice amandoua. Trebuie sa verific si jugul sa nu fie stramb cumva, dupa ce ma pun putin la punct, mersi mult. Bafta!
  5. Multumesc, am dat de ceva furci insa trebuie si alea reconstruite, si acum ma gandesc daca sa indrept sau nu jamba dreapta, daca se merita sau cat e de safe. Am sa va tin la curent cu detaliile reconstruictiei, poate dau sau primesc sfaturi in legatura cu asta. Asfalt uscat si faru' aprins!
  6. Mersi mult, sper sa ma recuperez in acelasi timp cu motorul, si berea aia o putem "povestii" la terasa la Roma cand vom fi pietoni de buna voie. :cheers:
  7. Salutare,ca urmare a imprastierii mele pe asfalt cu Diva , din acest weekend , caut disperat o jamba de la furca de pe fata, sau poate chiar furca. Carena se lipeste, parbrizul se schimba, juliturile se vindeca , dar furca ramane stramba. ( Poate ma puteti ajuta careva cu asta sau macar cu sugestii, voi fi recunoscator. Asfalt uscat ...si luminat!
  8. Salutare, tocmai am gasit tura perfecta pt Diva...Clisura Dunarii cu plecare din Timisoara, retur pe la Orsova. Vreme buna, drum liber, dar merita ,spun eu, tura completa prin Serbia. Sper sa vad inspir cu asta!
  9. bobby_350

    DONATII

    Salutare, m ar interesa pe mine cataloagele, da mi te rog o adresa si un nr de tel pe PM, sunt din TM. Numai bine!
  10. Salutare tuturora, am nevoie de rulmentul de la boltul de placa de presiune, ma poate ajuta cineva?
  11. Salutare, caut suporti coburi pt Diva, daca n-aveti nevoie careva de ei, am eu. Asfalt uscat si numa' bine!
  12. Salutare, eu lucrez in domeniul graphic/print si ca tot ce tine de asta.
  13. bobby_350

    Suzuki Savage 650

    frumoase "maimute" sunt chiar cele din LOUIS sau ai altele mai mari?
  14. bobby_350

    Suzuki Savage 650

    Salutare, uite aici link: http://www.louis.de/_3099c0e8e896b7b0418ee...tnr_gr=10021602 ape hanger de harley de care vreau sa mi pun si eu pe sevegi, doar ca pe langa asta mai trebe: -furtun frana mai lung -cabluri acceleratie si ambreiaj plus ca la pozitia aia mai trebuie cred si niste scarite mai avansate sper sa-ti fie de folos numa' bine!
  15. Salutari , nu exista doritori din zona de vest? eu as pleca vineri la amiaza din Timisoara
×
×
  • Creează nouă...