Sari la conținut

spire

Membru
  • Număr conținut

    377
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti.... sad but true!!
  • Carnet moto din
    1999
  • Numar Moto
    leasing
  • Club
    Hornet

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IJ festival '73, MZ 125 '64, Simson awo '62, Suzuki Savage , Suzuki Intruder vs 800, Honda Hornet 600.

spire's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca tot a venit vorba despre manualul de service . Stie cineva unde pot gasi pe cel pt. PC 34 sau an de fabricatie '99/'02?
  2. Da, Hornet de 600 , Pc 34 , an 2002.
  3. @Luk 77 & Danny_nt : Va multumesc foarte mult !!! Pozele sunt foarte clare, sunteti de nota 10!! » Post actualizat in 11 Apr 2016 22:21 Se pare ca joja de la motorul meu e identica cu cea a lui Danny_nt :11,8 cm .Cealalta joja , de la motorul lui Luk77 e de 10,8 cm. Probabil sunt mici diferente de model dar joja e de Hornet. Cool! Multam!
  4. Multumesc mult, sper sa raspunda cineva in cursul zilei, daca nu, n-am ce face decat sa astept.
  5. Salutare tuturor, Am o intrebare la care se poate raspunde foarte simplu dar nu am pe cine sa intreb live asa ca incerc sa aflu raspunsul de la unul dintre voi. E vorba despre joja de ulei pt. o Honda Hornet PC 34, an fabricatie 2002 ( probabil identic cu PC 32,) . Am o banuiala ca joja de ulei pe care o am la motocicleta , nu e joja originala ci e de la un alt model, poate un cbr.. nu stiu exact. Am facut schimbul de ulei si am constatat ca mai sunt niste semne facute special pe tija.Cu totii stim ce inseamna sa pui prea mult sau prea putin ulei ! Rugamintea mea este ca cineva dintre voi sa faca un minim efort sa- masoare tija cu totul si distanta intre minim si maxim ca sa o pot compara cu joja pe care o am eu in motor. E foarte urgent !! pt ca nu stiu cum altfel sa fiu sigur ca am pus cantitatea necesara de ulei Multumesc!
  6. Multam fain de uarari.

  7. ;) "La multi ani!" frumosi si fericiti!!!
  8. OK.De fapt o sa vb. la telefon pe joi. Asfalt uscat!
  9. Hihi... Si al meu tot rosu e. PAI MA CAM BAG! Dar spune un punct mai exact.
  10. Ce faci mah? Ai facut ochi? Ai cam disparut de ceva timp, mai da si tu un semn de viatza. Anu' asta cred ca vin si eu. De George ce mai sti? A disparut si ala... @Traian: De care Intruder ti-ai luat? Asfalt uscat!
  11. Pai e consum super, presupun ca la drum intins undeva la 100-120km/h? Al meu sare la 5 in afara si 6 in oras. Ce-i drept am avut si zone de drum pe unde i-am dat 160 si inca mai putea doar ca ma cam zdruncina vantul asa ca am lasat-o mai usor. Asfalt uscat!
  12. spire

    Intruder Vs 800

    A.. pai atunci e ok . Imi aduce Radu daltile. Multam. @sorinavram http://www.cheiauto.ro/ Asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...