Jump to content

cornel.susanu

Membru
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cornel.susanu

 1. Vand cauciuc spate Michelin Anakee 150/70/17 productie 2008 foarte putin rulat (300 km) la 100 euro; mentionez ca pretul pt uncauciuc nou cu aceste caracteristici este de aprox 135 euro; ofer garantie!
 2. Si mie mi se pare o idee buna acest topic, de aceea subscriu cu placere Propun ca sa vorbim si despre traseele facute de fiecare dintre noi, eventual recomandari de trasee si chiar plimbari in gasca in viitor! Ce spuneti???
 3. daca ne uitam la motogp, superbike, formula 1, wrc, vom constata ca dominatia unei marci sau echipe nu tine la nesfarsit. la fel a fost si afirm ca va fi in continuare si la dakar; altfel dakar-ul ar deveni un concurs gen cupa tarilor socialiste cand toti alergau cu acelasi motor si diferenta era facuta de piloti si de mici artificii tehnice
 4. daca noi care stam pe margine si nu ne mai gasim cuvintele, va dati seama cum se simt cei care astazi trebuiau SA IA STARTUL??? dupa un an de pregatiri, de sperante, de antrenamente, de planuri, dupa ce au ajuns la locul de start si multi dintre ei trecusera si verificarea tehnica inainte de start, atunci cand adrenalina e la maxim, a cazut ca o bomba stirea ca totul se anuleaza !!! acei piloti merita toata sustinerea noastra si daca se poate, chiar mai mult decat atat.
 5. intentia mea nu a fost sa creez o polemica si nici sa discutam off-topic. am afirmat ca Yamaha detine cele mai multe titluri dakar, iar asta se datoreaza si pilotilor de exceptie care au alergat pentru ei. pana cand vor putea si altii sa faca la fel (sau chiar sa-i intreaca) vor mai trece ceva ani... pana atunci ...
 6. cu doua titluri dakar in plus fata de ktm
 7. parca m-a lovit intre picioare aceasta veste... dar decat sa existe victime sau rapiti si aici, mai bine o asemenea decizie dureroasa, dar responsabila... vor mai trece ceva ani pana sa poata egala alt constructor performanta celor de la Yamaha..
×
×
 • Create New...