Jump to content

Bianca26

EX+
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Constantza
 • Carnet moto din
  lipsa
 • Club
  Property of a Seawolf

Bianca26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Imi plac fotografiile tale. Imi permit si eu doua-trei, mai de toamna asa...
 2. Pozele tale imi amintesc de MEMORIALUL DURERII din Sighetul Marmatiei, unde era o atmosfera atat de incarcata incat ma durea capul.
 3. Asta e cea mai misto! Si e facuta de barbata-miu!
 4. Pret de toamna: 2250 E. Inclusiv coburi si topcase.
 5. Nu stiu ce naiba s-a intamplat mai sus.
 6. In primul rand vreau sa-i multumesc lui Boggy, care m-a carat atata amar de vreme in spate, desi isi planuise o plimbare de unul singur cand am plecat din Cta. La un momentdat mi-a zis ca l-am strans asa de tare ca nu mai putea respira, dar eu pe motocicleta lui Sabyn am alta pozitie in sa, iar manerele laterale sunt pozitionate altfel, deci sorry. In Ovidiu s-a saturat de mine si m-a plasat lui nasu (Forte), probabil si pentru ca erau multe gropi si i-am carat multe casti in spate... . Deci, m-am simtit super..si pentru ca de cate ori a fost Radu pe dealuri pe mine nu m-a luat niciodata..iar baltile de apa din drum au fost bomboana de pe tort. Promit ca la urmatoarea plimbare nu o sa mai fiu prezenta, pentru ca Radu nu ma poate cara pe unde ati mers voi, iar la voi nu mai indraznesc.
 7. Fara cuvinte... Macar un strop de fericire si pentru ingerii astia mici. Nota 10 pentru Milica pentru ca a avut aceasta initiativa si pentru cei care l-au sustinut.
 8. Poze de azi: (si copii dar si membrii clubului)
 9. "Mersi de incurajare Cata...Sincer sunt cu moralu la pamant nici bani de tigari nu mai avem... Pana una alta ne vedem maine la Cishmea ..." Si apropo de tigari...eu propun sa vorbiti cu domnul doctor..uneori mai sunt si pacienti cu dare de mana in ceea ce priveste aceste pachete daunatoare sanatatii. ) El prescrie retete, iar ei ii dau tigai. Ce nedreptate!
×
×
 • Create New...