Sari la conținut

hondarul

Membru
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hondarul

  1. Aseara citeam pe forum si la un moment dat am observat cand tocmai postase Orestte, vestea despre accidentul suferit de TAZ. Stateam lipit de calculator sa vad ce se mai posteaza, nu se stiau multe detalii, dar in spiritul celor spuse de Orestte, imi faceam deja planurile pentru a merge dimineata sa donez sange. In cateva minute am primit si sms-ul cu tragica veste, pur si simplu am incremenit, nu-mi venea sa cred... Platim un tribut prea scump pentru acesta pasiune si din nefericire, Dumnezeu nu-i alege (sau poate are El un algoritm pe care noi nu-l stim) pe cei care-i ia acolo sus. Din pacate, orice am spune si/sau am face, nimeni si nimic nu-l mai aduce pe TAZ viu printre noi. DUMNEZEU SA TE AIBA IN GRIJA! NE VEI LIPSI. :rose:
  2. Merci mult PzKpfW, Am intrebat din curiozitate, am vazut persoana in parcare dupa ce a urcat si pornit motocicleta. M-a impresionat motocicleta, mai ales sound-ul evacuarilor, dar si persoana prin atitudinea ei. Ca sa-i "raspund" colegului tau monsterist Serge, care a fost putin malitios, intr-adevar "evacuarile ducatistei" erau pe masura monsterului ce-l pilota. In alta ordine de idei, daca este vorba despre persoana de care spuneai - Mada, sa-i traiasca fetita si sa se bucure de ea. Bafta multa si asfalt uscat!
  3. Salutare Monsteristilor, Apelez la voi cu o rugaminte: am vazut ieri la SMAEB o fata cu un Ducati Monster rosu, cu numar de Bucuresti, care avea doua evacuari f.f.f. zgomotoase. Stiu ca-i greu de identificat doar dupa detaliile astea, dar daca stiti, imi dati si mie niste detalii despre respectiva persoana? Merci mult!
  4. Daca sunteti interesati de Offroad dati un ochi pe aici: Toyota Iasi Adventure Raid 2008, editia a VII-a, a VI-a etapa in Campionatul National de OffRoad http://www.offroadclubiasi.ro/
  5. Cred ca-i foarte greu de raspuns la intrebarea ta, depinde ce vrei de la o motocicleta, cu ce o compari, la ce o folosesti etc....
  6. Salutare, Eu am inceput prin mai 2006 tot cu un CB500 si sa stii ca nu regret deloc alegerea facuta, dupa o indelunga documentare. Vei face o alegere foarte buna daca iti vei lua CB500, mai ales pentru un incepator. Este o motocicleta docila, care iti iarta multe greseli, mai ales ca incepator. Te vei indragosti repede de ea si vei vedea ca nu ai nevoie de mult timp sa te acomodezi. Pentru oras este o motocicleta ideala, la fel si pentru drumurile in afara orasului, doar ca la viteze > 130KM/h te cam bate vantul. Te vei simti foarte confortabil pe ea, mai ales avand in vedere inaltimea si greautatea ta. Despre consum nu trebuie sa-ti faci probleme, in functie de regimul de mers: 4-6 l / 100km. Referitor la cat sunt de multumit de ea - FOARTE MULTUMIT, doar ca vreau sa trec la ceva mai mare. Sa nu uitam de fiabilitate, HONDA No. 1 in lume!!! Mai multe detalii despre aceasta motocicleta poti gasi si in nr. 10 / octombrie 2006 al revistei UNIVERS MOTO, articolul INDESTRUCTIBILUL. Bafta multa si te asteptam cat mai repede printre noi (cu motocicleta)! --- Mesaj completat în 29 Nov 2007 20:43 ------------- Scuze, ulterior am citit (mai atent) ca era vorba despre CBF500. Sa stii ca-s valabile cele spuse de mine si la CBF500, motociletele au acelasi motor, diferentele fiind destul de mici intre cele 2 modele.
  7. Super motorul, imi place tare cum arata, cu o mica exceptie....bordul, abia ma obisnuisem cu cel de la noul HORNET 600 si apare asta care ma bulverseaza definiv. Sunt curios la ce pret apare, iar daca ajunge in timp util la primavara, poate imi inlocuiesc CB500 cu un HORNET de 1000. Toate modelele 2008 de la HONDA, le puteti vedea aici (inclusiv cu specificatii tehnice): http://www.hondaitalia.com/moto/default.html - (novita2008)
  8. Cum sa-l lasi, doar daca-ti plateste daunele????? Esti constient ca poate(putea) fi mai tragic in cazul altuia(sau chiar al tau) cu un astfel de "participant" la trafic, fara carnet, fara asigurare? Daca ramaneai cumva invalid in urma accidentului (sa nu zic mai rau), iti mai folosea la ceva reparatia motociletei? Eu zic sa te mai gandesti, si faptul ca esti in viata nu are nimic de-a face cu categoria din care face parte (muncitor). Nu vreau sa incurajez "atitudinile barbare", dar acestor oameni inconstienti, cineva trebuie sa le dea o lectie. Insanatosire grabnica!
  9. L-am cunoscut si nu-mi vine sa cred, saptamana trecuta am vorbit cu el. Ieri am aflat de accident si am crezut initial ca este o gluma, dar m-am inselat. Dumnezeu sa-l aiba in grija. Condoleante familiei.
  10. Merci mult pentru sfaturi. Tocmai mi-am comandat un kit lant DID si un filtru de aer, fac prima revizie la aceasta motocicleta de cand o am. Firma prin care am luat motorul mi-a spus ca a avut revizia facuta acolo (am avut si garantie 6 luni de zile), ce-i drept uleiul este curat lacrima si in rest motorul merge f. bine. Lantul se cere schimbat oricum si voi tine cont si de sfaturile tale in legatura cu cele 2 discuri de ambreiaj. Se vor ocupa de ea, probabil cei de la HONDA din Iasi (aici locuiesc !!!). Toate bune.
  11. Welcome in the club, Zaomir! Sigur ca e voie, chiar doritor fiind. Sa stii ca si eu am inceput cu un CB500 (model 2003), e super motorul. Iti iarta multe greseli mai ales cand esti incepator. Numai cuvinte de lauda pentru motor, tinuta de drum, consum, sound, consumabile....etc. M-am documentat mult inainte de a mi-l cumpara si nu-mi pare rau deloc. Am experienta pe masinile Honda (~300.000 km), care-s ....SUPER, iar motoarele din cate probabil te-ai documentat si tu , urmeaza aceiasi tendinta. Anul acesta vreau sa-l schimb si sa trec la ceva mai mare (New Hornet 2007, in martie-aprilie am inteles ca sosesc in tara). Daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita. Sa auzim numai de bine.
  12. Welcome in the club, Zaomir! Sigur ca e voie, chiar doritor fiind. Sa stii ca si eu am inceput cu un CB500 (model 2003), e super motorul. Iti iarta multe greseli mai ales cand esti incepator. Numai cuvinte de lauda pentru motor, tinuta de drum, consum, sound, consumabile....etc. M-am documentat mult inainte de a mi-l cumpara si nu-mi pare rau deloc. Am experienta pe masinile Honda (~300.000 km), care-s ....SUPER, iar motoarele din cate probabil te-ai documentat si tu , urmeaza aceiasi tendinta. Anul acesta vreau sa-l schimb si sa trec la ceva mai mare (New Hornet 2007, in martie-aprilie am inteles ca sosesc in tara). Daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita. Sa auzim numai de bine.
  13. hondarul

    Babubiba!

    Sa te bucuri sanatos de ea si la cat mai multi kilometri fara probleme!
  14. Am si eu o HONDA CB500, model 2003. Am cumparat -o la 25.000 KM si acum am 27.200 KM (din iunie a.c.). Motocicleta merge foarte bine, doar ca atunci cand schimb "in forta" (la peste 7000 rpm), nu vrea sa intre din prima in viteza a II a (rar, dar se intampla din cand in cand). Din cate-mi dau seama ar trebui sa schimb lantul (nu pot sa-l mai intind), dar astept urmatorul sezon sa fac aceasta operatiune. Ma poate ajuta cineva in acest sens? Merci mult.
  15. Ma alatur cu bucurie grupului posesorilor de HONDA. Eu am o HONDA CB500 - model 2003, de care sunt foarte multumit. Este prima motocicleta (detin permisul categoria A din vara acestui an), dar am o experienta mai indelungata in domeniul masinilor HONDA, care sunt la fel ca motocicletele acestei marci, SUPER!!! Sa auzim numai de bine!
×
×
  • Creează nouă...