Sari la conținut

danny_moto

EX+
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de danny_moto

  1. Acum am dat o Mobra si imi mai da taicami-u ceva bani sa imi iau un Piaggio sa am cu ce sa ma plimb pana la vara. La vara o sa-mi iau scuter!
  2. Sal all! Vreau sa-mi iau un Piaggio SI si am o nelamurire. Multe persoane cu care am discutat m-au sfatuit ca, daca imi iau moped, neaparat sa fie cu variator.Cica nu incalzeste asa tare motorul, sau trage mai bine la panta-nu am inteles exact despre ce e vorba. Vreau sa imi explicati si mie cum e treaba cu variatorul ala, eventual poze sa vad cum arata, ce avantaje/dezavantaje are.
  3. Nu am nici o piesa de mobra! Eventual iti dau id-ul meu de mess(dancos89)si iti fac legatura cu 2 amici care au piese de mobra de vanzare.
  4. Ce piese ai? Detaliaza! Eventual da o adresa de mess sa vorbim!
  5. Ma bate gandul sa-mi pun pe mobra ghidon de hoinar. Asta care e pe ea acum nu-mi place, e drept. Ce parere aveti? Merita sa pun, ma incomodeaza la condus?? Nu stiu ce sa fac!!! Va arat o poza cu mobra, ca sa vedeti ce ghidon am pe ea acum!
  6. Ti-am lasat mesaj pe privat! Citeste-l!
  7. Sa stiti k mobra NU O MAI VAND! Desi mi-am luat un IJ foarte frumos, m-am hotarat sa o tin, sa-i iau talon ca sa o inscriu si vreau sa-i fac ceva modoficari! Parerile astea ale voaste, mai mult sau mai putin adevarate, unele chiar penibile, m-au ambitionat sa o tin!
  8. Acu's 10 ani ti-ai luat Ij-ul cu acte cu 2 milioane, nu? Da-mi tu mie o motocicleta in stare buna cu acte cu 2 milioane si promit ca iti dau mobra fara nici un ban! Asa ca nu-ti mai da cu parerea fara sa gandesti! Acu's 10 ani ti-ai luat Ij-ul cu acte cu 2 milioane, nu? Da-mi tu mie o motocicleta in stare buna cu acte cu 2 milioane si promit ca iti dau mobra fara nici un ban! Asa ca nu-ti mai da cu parerea fara sa gandesti!
  9. Si cu Mobra fara acte nu poti circula?? Hai sa fim seriosi!
  10. Scuza-ma ca te contrazic, dar nici cu o bicicleta nu faci ceea ce faci cu Mobra. Nici nu se compara!
  11. SAL ALL . AM O MOBRA 50 S, FARA ACTE, DAR MERGE SUPER, PORNESTE USOR, ARE CAUCIUCURI APROAPE NOI, II LIPSESC DOAR CAPACELE LATERALE, ARATA BINE.PROMIT K O SA VA ARAT SI POZE CU EA! PRETUL? 2 MILIOANE, FIX EU ZIC CA NU-I MULT! O BICICLETA E 2 MILIOANE. NU?
×
×
  • Creează nouă...