Sari la conținut

strem

EX+
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de strem

  1. Am un Suzuki Bandit GSF 400 din 93 care trebuie segmentat. Am facut rost de piesele necesare (segmenti si garnitura de chiuloasa) si nu reusesc sa gasesc un service care sa si efectueze operatia.
  2. Am citit totul de la un capat la altul si un lucru mi se pare interesant. Noi trebuie sa invatam, inca odata, in mod tragic, inca o chestie de care sa avem grija, inca o modalitate de a ne feri de masini. Trist este ca ei nu trebuie sa invete sa se fereasca de noi. Si spun TREBUIE pentru ca exact asta se intampla. Nimeni nu invata nimic daca nu trebuie. Si pentru ca noi nu reprezentam un pericol major pentru conservari ei nu TREBUIE sa invete sa se fereasca de noi. Ei se pot complace in confortul lor. Si eu sunt conservar de 10 ani. Si recunosc ca pana sa am prieteni motociclisti (de la care am contractat boala) nu acordam atentie mare motociclistilor. Doar camioanelor. Te temi de ceva care iti pune viata in pericol. Din pacate, in mod instinctiv, nu ai respect pentru viata altuia ci doar pentru a ta. Iar un motociclist nu pune in pericol viata nici unui conservar (decat poate daca e intr-un trabant sau daca motociclistul are 300 la ora). Trist este ca de fapt nimeni nu ar trebuie sa invete nimic din teama. Toata lumea ar trebui sa respecte regulile de circulatie. Atat.
  3. Un motor care l-am pozat la New Orleans Bikers Party 2004 pe Burbon Street.
  4. Eu am folosit duralube si nu recomand. Cumparati uleiuri mai bune.
  5. @Buggy12000 foarte tare... dar cum le aduc in tara?
  6. Mi-am cumparat un bandit 400 din 93. Am nevoie de o maneta de frana. Are cineva una in plus sau stie cineva de unde pot sa cumpar una?
×
×
  • Creează nouă...