Sari la conținut

Berzi

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Berzi

  1. Mda, innebunesc cand vad ce vreme e, cu gandul ca, sigur, pe la 3-4 grade o sa imi inghetze pulpele e shi mainile Ma stradui sa ajung vineri in timp util sa imi cumpar pantaloni dar nu cred... fac tot posibilul sa sarbatoresc shi eu cu voi la Sinaia Bafta daca nu prind shi eu turma
  2. Berzi

    Jurnalul negru

    Freaky list... nu vreau sa zic ca am cunoascut cel putin unul care a murit deshi avea experientza... Eu sunt incepator (am permisul din noiembrie) shi merg pe motorul unui prieten (honda x11) de cam 4 saptamani... am avut scuter de la 14 pana pe la 17 ani cu care am avut 2 incidente minore... nu pot spune decat un singur lucru adevarat pe bune: Vinovatul nu conteaza, rezulattul insa da... daca nu te fereshti singur, nu ejti vigilent, prudent, moderat, calm, atent, preventiv, intuitiv si cu inclinatii spre astfel de sporturi, NOROCUL nu te va salva!!! Cat despre automobilishti pot spune un lucru (shi eu fiind automobilist de cam 8 ani): nu au inca educatia motocicletelor prezente in trafic... nici eu, spre marea mea uimire, nu ii vad intotdeauna pe motociclishti... dar incerc sa ma uit de 3-4-5 ori intr-o directie conshtient ca ei exista... poate incet incet lumea se va obishtnui macar sa se gandeasca la existenta "noastra" shi sa se asigure de 2 ori inainte sa treaca... Bafta tuturor!
  3. Salutare, ash merge shi eu, deshi cel mai lung drum a fost pana la Ploieshti shi am degerat cand erau cam 8 grade afara... poate daca imi iau pantaloni ar merge ma duc shi eu la TCM ca habar nu aveam ca au echipament moto... Oricum, pot sa confirm abea vineri in functie de cand ajung in Bucuresti, ca acum sunt la Kishinev cu business... dornic sunt, asta e clar TTYL
  4. Berzi

    Gsr600

    Salutare, Nu am reushit sa gasesc intre topicurile recente o discutie despre Suzuki GSR600... daca exista imi cer scuze de topicul nou deschis. Ma intereseaza foarte tare sa achizitionez o astfel de motocicleta dar nu shtiu foarte multe despre ea, respectiv mai multe decat poti afla de pe net... sunt foarte curios ce parere are cineva care o detine! Astept orice pareri shi discutii pe tema asta... multam!
  5. Berzi

    X Eleven

    Salutare Merg pe X11-le unui prieten shi pot spune ca este o mica nenorocire pe roti... este intr-adevar ceva mai greu de manevrat pe loc dar o data ce te-ai pus pe drum merge brici... e nebunie... mi-ash lua shi eu una intru-cat nu cred ca exista ceva mai belea la naked-uri... Este interesant ca este urmatoarea dupa Hayabusa ca shi performantze... nebunie totala... nu poti sa dai "blana" ca ramai in urma daca nu te tii bine O recomand oricui ishi doreshte un naked cu performante de suspersport Nu am avut tupeu sa vad exact ce poate pentru ca momentan sunt incepator shi nu vreau sa risk... dar imi place tare mult... Apropos de pretz, se gaseshte in germania incepand de la 3000 pana pe la 7000 de Euro. R35p3k7!
×
×
  • Creează nouă...