Sari la conținut

Gianny Geamgiu

INACTIV
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    andromedul

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    06.2007
  • Motocicleta
    Honda CB 500S
  • Numar Moto
    B 69 ...surpriza!!!
  • Club
    Fightclub

Gianny Geamgiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cine stie unde gasesc capacele alea de plastic de sub sa care acopera sigurantele? Le-am identificat in poza k sa fie mai clar la ce ma refer. Asfalt uscat!
  2. Salut! cat mai tine vremea cu noi poate mai faceti vreo iesire si ma chemati si pe mine. id mess: andromedul (no comment) si tel: 0742085158. Andrei
  3. tot o intrebare legata de racire: cum fac sa golesc sistemul de racire si sa pun alt lichid? solutia e 50/50 antigel si apa distilata insa nu stiu de unde sa scot lichidul care e deja. in manualul de utilizare nu scrie nimik iar manualul de service din pacate nu am si nici nu stiu de unde sa fac rost.
  4. momentan nu am intrebari k nici n-am apucat sa o inmatriculez daramite sa ma plimb cu ea. insa vroiam sa fac rost si de manualul de service asa pt orice eventualitate. dak e vreo problema si nu pot sa fac o copie poti sa imi zici k nu ma supar, la cate honde cb500 sunt in lume tre sa existe si manuale de service pt ele. nu chiar in aceeasi masura dar oricum. numai bine si asfalt uscat!
  5. @AdrianB1: Cartea de service pe care o ai e buna si pt modelul din 2000? dak e as putea sa fac si eu o copie dupa ea? nu de alta da nu vreau sa te deranjez pt orice intrebare si presupun k nici tie nu ti-ar placea asta. mersi!
  6. Salut! Acum pot sa ma inscriu si eu in randul posesorilor de CB500. Despre ea: CB500S an 2000, 16000km din italia. ieri am vazut-o, acum astept sa fac actele si sa merg sa o inmatriculez. totusi am gasit cateva defecte optice si vreau sa intreb dak se pot remedia si cam la ce costuri s-ar ridica reparatiile. va intreb pe voi pt k sigur stiti mai bine k mine cum, unde, cat etc. prima chestie care mi-a sarit in ochi este rezervorul usor zgariat pe partea dreapta pe unde vine abtibildul ala cu Honda si usor infundata tabla, nu se simte decat cu mana, e putin vizibil. se pot indrepta rezervoare sau se inlocuiesc si gata? a doua chestie e carena din spate de sub sha, putin crapata dar am vazut mai sus k se repara f usor cu superglue. si a treia chestie va intreb dak se gasesc abtibilduri de lipit pe rezervor si pe carene pt k le-as cam schimba pe astea, sunt zgariate. nu vreau sa fac toate schimbarile astea acum dar asa pt cultura mea generala. multumesc!
  7. mersi de informatii dar sunt cam ...vechi. Sa-ti fac un update: Unitede Motors s-a mutat in Pipera, nu mai e pe Dorobanti si acum 2 sapt and am fost eu asteptau marfa proaspata, nu stiu dak si Alpinestars. Am vazut la ei Dainese, Axo, casti Shoei, Shubert si altele ...si cam atat, poate aduc marfa noua, mai vedem. Motor Unu aduce decat Dainese si casti Arai si Lazer. Moto Mania erau langa United dar n-am vazut decat motoare nu si echipamente. De Scorpio nu stiu, n-am ajuns la ei, desi e destul de aproape de centru, poate sapt asta. Totusi m-am uitat pe site si n-am vazut Astars. numai bine!
  8. da stiu k aduc mai multi pe comanda dar ma interesa un magazin cu destule articole pe stoc in ideea de a proba sa vad ce masura imi vine. am fost la tipii de la popesti leordeni, sunt super de treaba. inca n-au terminat cu aranjarea magazinului dar e in regula. au cam tot ce se poate in materie de echipament alpinestars si dak n-au se poate aduce. pt mai multe detalii sunati si intrebati. numai bine si asfalt uscat!
  9. pai ce sa se intample, lumea interlopa e din ce in ce mai prolifica, politia din ce in ce mai incapabila, oameni din ce in ce mai prost pregatiti si normal k se dau permise la oricine stie cui sa dea telefon. dupa parerea mea si permisu de cat A se da mult prea usor in comparatie cu ce trafic exista si caruia vrand nevrand trebuie sa ii facem fatza. citeam undeva pe net k in vest examenu pt motocicleta e o adevarata proba de concurs. probabil k o sa mai treaca destul timp pana o sa se schimbe si la noi ceva. Insanatosire grabnica accidentatului si urari de bine!
  10. Exista vr-un magazin care sa aiba echipament Alpinestars? Si prin echipament se intelege tot, geaca, panaloni, cizme si manusi, eventual costume din 2 bucati. Stiam k la Moto Racing Zone au dar astazi am aflat k nu mai aduc, de ceva vreme totusi. Din cate stiam eu Alpinestars produc echipamente foarte bune, chiar de top. Mi se pare paradoxal ca din moment ce sunt facute la noi sa nu mai existe nimeni care sa vanda si aici in romanica.
  11. si de la mine niste poze, calitate mai subreda k sunt facute cu telefonu.
×
×
  • Creează nouă...