Sari la conținut

el_babicu

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de el_babicu

  1. Mergeam azi pe Sebastian spre !3 Septembrie si aproape de liceul "Vulcan" vad multa lume, si cand ma uit mai bine, un accident. Era unu din accidentele care se intampla tot mai des in ultima perioada. Moto vine pe prioritate, prost se baga prea mult si nu acorda prioritate.....motociclist aproape mort si soferu cu masina putin speriat decat. Imi pare rau ca sunt multi prosti care au carnet si altii care pur si simplu dorm la volan. Din fericire motociclistul nu a murit, e lovit destul de grav dar e in viata. Aveti grija cum mergeti ! Am uitat, lumea adunata zicea ceva de genu " asa le trebuie, merg cu prea mare viteza...motociclistul e de vina ca venea cu viteza mare....etc" Si un sfat pt toti care sunt pe 2 roti. Un accident la 50km/h nu se compara cu unu la 80km/h.
  2. Imi pare si mie rau pentru cele intamplate si ca acel baiat si-a pierdut viata. Daca consideri ca e mare lipsa de respect, sorry. Nu am vrut sa deranjez pe nimeni!
  3. Nu prea cunosc mai pe nimeni cu moto, sau sa fiu in vreun club, si vreau si eu sa intru in vreun club. Asa ca cine organizeaza intanliri cu moto, este rugat sa imi trim si mie un mail sau un sms, cum vrea el si vin si eu. mail : el_babicu@yahoo.com sau 0765.51.52.03 sau 0723.460.732 sau mess el_babicu Va multumesc anticipat. Si condoleante familiei. Aveti grija ! Dezmembrez Yamaha FZR 600 1993.
  4. Din pacate, alt accident pe SOS Salaj. Din fericire baiatu cu ZX9 a scapat mai usor, are mana lovita si diferite lovituri, vanatai, etc. Mergea pe banda lui si un IDIOT cu o Dacie a vrut de pe constra sens sa faca stanga, incalcand banda motociclistului, si ce sa intamplat va imaginati si voi..... Oricum a fost extrem de violent impactu, daca sa rupt cadru (in jur de vreo 5cm din el ) Bine'inteles ca toata lumea de fata sa impartit in pro si contra. Babele si prostii ziceau "motociclistii prea multe figuri, asa merita"...mentalitatea romaneasca. Oricum pt motociclisti "aveti grija ca e full bucurestiu de prosti" Ne vedem pe strazi si fara accidente, sper !
  5. Vand orice piesa Yamaha FZR 600cm. Absolut orice, nu am apucat sa o dezmembrez, o vand si intreaga, merge, fuge de rupe. Se poate proba in bucuresti. Pentru poze lasa-ti un mail cu ce doriti si va raspund si cu poze. el_babicu@yahoo.com sau tel 0723.460.732
×
×
  • Creează nouă...