Sari la conținut

HIGHLANDER

EX+
  • Număr conținut

    327
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de HIGHLANDER

  1. Azi iar la 13:00 la diplomat .. sa invartim roata ! ..
  2. OK .. Se pare ca va fi vreme frumoasa .. Deci haideti sa invartim roata .. La 13:00 la Diplomat pt vizita la spital la Golumbu .. La 14:00 la Dipomat pt traseu .. nu stim inca incotro .. vom vedea ..
  3. Asta am posta ieri .. deci era pe ieri .. Mai jos am scris pentru Duminica ..
  4. Duminica, 12.10.2008, ne adunam la Diplomat , la ora 13:00 .. La 13:30 meregem la spital in vizita la Golumbu .. La 14:00 revenim la Diplomat pt cei ce intarzie sau nu vin la spital .. Apoi facem o tura .. ori la Szeged la un gulas, ori la Nadlac la Koliba, ori alt traseu .. hotaram atunci .. Sa invartim roata cat mai tine vremea buna ..
  5. Salutare ! La 19 ne adunam la Diplomat pt o tura .. sa invartim roata .. Salutare ! La 19 ne adunam la Diplomat pt o tura .. sa invartim roata ..
  6. HIGHLANDER

    Accidente !

    Scuze .. eram in oras cand ne-am hotarat prin telefoane sa mergem .. am ajuns tarziu acasa, am postat si am plecat .. Ne-am adunat vreo 25 de persoane .. a fost ok ..
  7. HIGHLANDER

    Accidente !

    La 18:00 ne adunam la Diplomat, iar la 18:30 mergem catre locul accidentului sa aprindem candelele .. Cu motoare sau masini .. R.I.P.
  8. HIGHLANDER

    Accidente !

    In numele lui Adi si al prietenilor lui, as dori sa multumesc tuturor motociclistilor si soferilor care au participat la acest "mars" pentru Adi. A fost frumos. Adi ar fi fost mandru sa stie cata lume a fost alaturi de el. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. P.S. Cine mai aveti poze, postati-le va rog pe forum pt toata lumea. A fost o dovada a prieteniei noastre fata de Adi si prin aceste poze ne vom amintii mereu de el. Voi posta ulterior si video. Va rog sa nu postati poze cu sicriul. Sa ne aducem aminte de el asa cum era in viata !
  9. HIGHLANDER

    Accidente !

    Imbracati-va bine, nu ploua dar e frig .. La 13:30 pornim, incercati sa ajungeti in timp .. Pastrati coloana, fara depasiri si fara ridicat intr-o roata .. Atentie mare la masini .. Cei care vin cu masini sa se aseze in urma coloanei de motociclete .. Un ultim drum pentru Adi .. Dumnezeu sa-l odiheneasca in pace .. R.I.P. Adi
  10. HIGHLANDER

    Accidente !

    Ar fi ok .. cine poate sa aduca chiar mai multe pt toti ..
  11. HIGHLANDER

    Accidente !

    Va fi si un microbus pt cei ce aduc coroane .. !
  12. HIGHLANDER

    Accidente !

    Maine, duminica, la ora 13:00 ne adunam cu motoare si masini in fata la Primaria Arad .. Sa va pregatiti si de ploaie .. e posibil sa ploua .. Am facut 50 de copii(infoliate) la pozele de mai jos, sa le lipim pe motoare .. La 13:30 pornim catre Sagu sa reaprindem candelele stinse .. Apoi pornim catre centru .. Facem 2 ture de centru, dupa care mergem la cimitir in Gradiste la inmormantare .. Sa ne adunam cu totii sa-l conducem pe ultimul drum pe prietenul nostru Adi .. R.I.P.
  13. HIGHLANDER

    Accidente !

    Pentru cei ce doresc sa vina deseara la priveghi .. Adunare la 18:30 cu motoarele (cine poate si daca vremea ne permite) .. la terasa Diplomat .. Cine nu poate cu motorul sa vina cu masinile .. Mergem sa cumparam lumanari .. Apoi mergem la locul accidentului sa punem lumanari .. Dupa aceea mergem in Gradiste la cimitir la capela pt priveghi .. Anuntati-va si prietenii .. R.I.P. Adi
  14. HIGHLANDER

    Accidente !

    Maine dupamasa voi afla locul si ora de priveghi .. Le voi posta aici .. Pt cei ce vor sa vina si nu sunt pe net sunati-ma sa va spun .. 0728255560 R.I.P
  15. HIGHLANDER

    Accidente !

    Acuma am vazut filmuletul de pe aradon .. foarte socant .. cei slabi mai bine sa nu se uite !!! Pt cei ce nu lau cunoscut pun 2 poze .. Mai bine sa ne amintim de el asa ..
  16. HIGHLANDER

    Accidente !

    El e .. da .. a murit .. am vb cu Paul care ii era cel mai bun preiten si a vb cu Politia. A depasit coloana si s-a lovit frontal cu un camion de pe contrasens .. a murit pe loc .. Nu stim de ce nu a reusit sa intre printre masini sau sa opreasca la timp .. Dumnezeu sa-l ierte ..
  17. HIGHLANDER

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Atentie la neatentie .. am primit pe y mess un mesaj : " Am gasit un site unde pot afla parola la cine vreau din lista mea ! Pe www.teglan.com/parola_mess.html Incearca-l, ce parola nashpa ai ! Dar nu pe mine ! [ Mass - Trimite mai departe ] " E tzeapa .. aveti grija .. E doar o smecherie sa va afle ID-urile si sa va trimita reclame,spamuri,virusi .. etc. Nu se poate afla asa usor parola de yahoo .. Doar super hackerii pot .. si doar cu ajutorul (greseala) voastra .. La fel si cu mesajele de rugaciuni pe net, minuni daca trimiti la x persoane, ajutorare de bolnavi prin trimitere la x persoane ..etc. Tzepe !! Aveti grija !!! Salutare !
  18. De ce sunt retarzi ai din " scoala speciala Siria ? "
  19. Era o metafora .. eu ma referam la altceva ..
  20. Adrinel .. lasa ca vin bucurestenii sa te ia de nevasta .. La cati sau inscris sa vina sa te faca, vei avea harem .. Plus ca nu ai cum sa fi nemuritoare .. remember, THERE CAN BE ONLY ONE ! .. Iar tu Sergiule (JVC) .. pt asta voi intra in dulapurile tale .. stii tu pt ce ..
×
×
  • Creează nouă...