Sari la conținut

thydusk666

INACTIV
  • Număr conținut

    150
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.valahmotorcycles.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bratislava
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda CBR F4
  • Numar Moto
    DB 91 UNU
  • Club
    VALAH TARGOVISTE

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

thydusk666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!! ;)

  2. thydusk666

    Sezon 2010

    N-am niciun dubiu ca alerga ca descreieratu` pe Uverturii. Noi am locuit 3 ani langa Masca, si au fost 2 accidente din care unul foarte grav numai anul trecut. Amintiti-va de saracul care a intrat in blana in Uverturii si a strambat vreo 2 masini, apoi a sfarsit strivit in cabina telefonica.. S-a mai discutat si o sa se mai discute, stradutele astea prezinta un real pericol la viteza mare, daca ai experienta auto-moto iti dai seama ca esti pe teren minat si o lasi mai moale. Uverturii nu e nici macar de 50km/h pe portiunea dintre Masca si Lujerului.. Doar ca unii vor sa scape cat mai repede de lumea celor vii.. Pacat ca atunci cand se duc mai iau si nevinovati cu ei!
  3. Bre nea Gigi, bre, matale nu esti om serios bre! Pai astea-s poze de pus in postul Pastelui? De de alta parte unde-s tzatze nu-i tocmeala!
  4. Up pentru Radu, e un baiat serios! Bafta la vanzare!
  5. Si eu care vroiam sa propun ceva pentru MOTORCYCLE RIGA 2010 Dar se pare ca ar trebui cercetat inspre taramuri latine, vezi - Španielsko, Taliansko...
  6. Clar o sa ajungem la timp sa prindem comedia! In alta ordine de idei, poate n-ar strica sa deschizi - ca deh, tu reprezinti diaspora Brno-veza - un topic pe subiectul asta, poate se strang mai multi Rumunsky motocyklistov, in afara de noi doi desigur.
  7. thydusk666

    Plimbari

    Salonul moto de la Bratislava 4-7.3.2010, MOTOCYKEL /index.php?showtopic=491133 Saptamana urmatoare se tine salonul de la Brno, speram sa venim cu poze si de-acolo!
  8. Abia astept weekend-ul viitor, sper sa fie comedii, lanturi, caluti si buburuze! Si daca n-or fi.. vedem noi! Numai sa se opreasca ninsoarea asta, ca cica e primavara!
  9. Tinut in acelasi timp cu Boat Show, si practic in aceeasi hala, salonul ne-a lasat o impresie de mediocru, in sensul ca au lipsit cu desavarsire orice activitati extra: demonstratii, trial, etc.. Deasemenea vizitatorii erau 90% gura casca, nu zic manelari, dar n-aveau nici o treaba cu acest fenoment si erau cam bagaciosi la calarit motoare, poze si cascat gura pe-acolo... Cateva standuri de echipament moto si piese de schimb, cu preturi bune, ce-i drept, si mai departe se vindeau tricouri rock si niste tigai super performante. In rest, majoritatea motoarelor au putut fi calarite, inclusiv noul VFR. De apreciat modalitatea de prindere, nu au fost lasate pe cric, ci imobilizate printr-un suport solid de aluminiu. Poze mai jos, si incerc sa pun si un colaj de filmulete. Mesaj completat altele.. Mesaj completat si m-am sacrificat pentru fratii mei motociclisti ca sa fac pozele astea: Mesaj completat .. inca un set ..
  10. Phuai, incredibil ce urat! Cum puteti ma sa vorbiti asa despre un om pe care nu-l cunoasteti ca e intr-un fel sau altul? Cum puteti sa-l catalogati asa dintr-un post, ati fost cu el la o bere, ati fost la femei cu el, sau macar adi dat ochii cu el? De unde atata rautate? Reveniti-va dracului, ca nu e concurs de blonde rautacioase. Se mai poate stoarce ceva bun? Omul asta a spus ceva despre MC-uri si s-ar putea sa aiba dreptate. Sper din tot sufletul sa nu. Eu am stat o noapta intreaga la cearta cu doi prieteni buni (Kesu si Geo) la cearta ca cum va fi, cand vor veni, cum ne astupam gaoaza, cu cine ne dam si unde fugim. Am ras de ei, mi s-a parut pueril, dar in plm nu i-a fwtut in gura in halul asta! Chiar nu mai aveti bun simt? Mesaj completat P.S. Un prieten Leton imi spunea cu tristete despre ale lui: "Man, this is typical soviet weather!" Oare se aplica si in cazul nostru?
  11. Salut, Am fost in 2007 pana in Finlanda si pot sa iti spun pe etape urmatoarele: Polonia - Are un trafic deosebit de aglomerat mai ales pe DN-ul care uneste Krakovia cu Varsovia. Nu recomand, cu caldura! Cum au zis si altii, Polonia e in reconstructie totala, deci fii pregatit sa treci prin 1100km de santier. Iti recomad sa mergi prin estul tarii, e mult mai putin circulat si te vei delecta cu peisajele. Atentie la politia "undercover", pe mine m-au luat cu radaru` din mers, dintr-un Mondeo nemarcat, dar am scapat cu vorba buna. Lituania - Cea mai proasta impresie de pe drum. Spagari pana la Dumnezeu, nu vorbesc decat rusa ca si limba straina si se comporta ca niste comunisti imputiti, cand e vorba de militie, vama, etc. Oamenii in general isi vad de treaba lor si nici macar nu se uita la tine. In Kaunas insa, am redescoperit Romania anilor `90, unde BMW-urile seria 5 vechi si cu geamuri fumurii isi fac de cap pe strazi de parca toti ar fi Al Capone. Smecherii atarna pe cate-o usa de Mertzan si taraie lanturi groase la gat, iar gropile sunt presarate printre denivelari. In afara localitatilor insa, drumurile te imbie la viteza. Atentie la radare ascunse, am dat spaga 200eur! Letonia - O tara frumoasa ca toate tarile baltice de altfel, in care nu trebuie sa ratezi plaja ce se intinde pe zeci de km insotita de o padure de mesteceni si pini, parca. In afara de cateva statiuni mai aglomerate, prin care trece si drumul principal, litoralul este destul de pustiu si poti alege un loc fain unde sa pui cortu` la umbra padurii. Riga n-am vizitat-o, dar iti spun din experienta sa nu o iei pe centura, ca poti sa dai de un blocaj de 15km de mai mare dragul. Solutie - direct prin oras, oricum banuiesc ca e de vizitat si acolo. La capitolul Letonia, am un coleg de servici din Riga, si vineri mi-a promis ca vine cu informatii. Estonia - Nu-mi amintesc sa fi vazut nimic special pe drum, poate din cauza ca eram in graba, dar sigur am ramas placut surprins de Talinn! Este ceva la orasul asta care m-a dat pe spate.. pur si simplu frumos. Apoi, daca-ti raman ceva timp si bani in buzunar, nu te zgarci si urca-te frumos pe feribot, ca dureaza 2 ore pana in Helsinki! Ai de vazut ditamai orasul si acolo.. In final, vad ca intri in SK prin muntii Tatra. Foarte frumos si pe-acolo - pregateste ceva mai gros, ca e cam racorica prin trecatoare. Dar la intoarcere nu faci matale un ocolis mic si treci prin Bratislava pe la noi? Se poate sta la inghesuiala la noi la garsoniera, sau la cort in campingul din oras, nu e problema. Si mai va trageti si voi sufletul, mai stam la o poveste.. vizitati centrul istoric, bem o bere din partea locului, ca asa e frumos!
  12. De ce te miri ca unii se manjesc la gura cu raspunsuri "haioase"? Revenind la subiect, m-ar interesa si pe mine sa stiu cand se tine anul asta. Pe site-ul oficial n-am reusit sa gasesc nimic.
  13. thydusk666

    Plimbari

    Long way down to... Zimnicea! Am plecat pe la pranz cu cateva picaturi pe viziere, din Bucuresti, si, trecand prin Alexandria, am cotit-o la stanga spre Zimnicea. Un drum foarte frumos, mai ales a doua parte, nu prea lat, dar necirculat, printre lanuri de chestii galbene... In sfarsit cand am ajuns in Zimnicea, ne-a cuprins un sentiment de pustietate... si chiar asa e, pentru ca la intrare te instiinteaza ca este oras defavorizat inca din anul 2000! Inca ceva, in Alexandria nu se circula cu motorul intre orele 22-06!!! Cum de au reusit sa-i enerveze bikerii pe oameni in halul asta, nu-mi dau seama.. Pozele de rigoare Ah, si vremea a fost cam pe dos, dar am alergat exact la fix: ori cu norii in spate, ori veneam dupa dara de ploaie. Intr-un final, am ajuns acasa neplouati, desi am avut si costumele de ploaie. Pentru cand se va face cald, vreau sa mergem cu cortu` prin zona, Zimnicea-Turnu Magurele, este splendid. In fine, mai este un vaporas acolo, care aterizeaza de la Bulgari Oamenii se pare ca fac naveta pe-acolo..
  14. thydusk666

    Plimbari

    Nu pot veni de data asta dar voi fi cu sufletul alaturi de voi (moaaama ce macabru suna!!!) Have fun! Si vedeti ca stie Kesu niste poezii...
×
×
  • Creează nouă...