Sari la conținut

stelu20

EX+
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stelu20

  1. Titiluka,incantata de cunostinta,din nou oameni faini,ce sa zic...sa ne revedem cu bine!!
  2. Salutare oameni buni!!!...Festivalul de la Raul Alb a fost,cu siguranta, unul din cele mai reusite la care am fost..avand in vedere ca a fost primul fest organizat d M.C.Trust Resita&friends de la Timi.numai cuvinte de lauda.sunt foarte incantata de rezultate..era evident ca baietii au muncit din greu...si le-a iesit,culmea!! .... Pornind de la locatie-peisaj,lacul la 1 km,aerul super,pretul de intrare mai mult decat acceptabil,locuri de infipt corturi,mancare variata(mai mult sau mai putin buna,libertatea de a alege)la preturi din nou mici,dusuri in aer liber,CURATENIE!!!,liniste atunci cand trebuia sa dormi(destul si 2-3 ore)...pana la atmosfera in general:muzica,party,concursuri,prieteni,plimbari...totul a fost de nota 10*!!....normal ca mai apar fitosii(nu generalizez dar aia din bucale au mereu ceva de comentat...).Eu una am ramas placut impresionata de tot ce a fost acolo,de prietenii pe care mi i-am facut,de locurile pe care le-am vizitat...e una din intrunirile care ma fac sa astept anul ce urmeaza ca sa vin din nou....Bravo pt baietii din Resita(Gabi,Fabi,Mihai si ceilalti ca lista e tare lunga),stiu ca au muncit mult,erau ca niste furnicutze peste tot,zi si noapte.Respect lor!! Cat deapre acea..."atmosfera de banda Trust"...ce pot sa zic..mi se pare normal ca din moment ce Trust Romania/Resita a fost organizator sa fie multi motociclisti din M.C.Trust...de altfel niste personaje foarte...ciudate si "colorate" si nu pot sa-mi dau seama de ce unii au fost deranjati de lucrul asta.Intr-adevar parea mai mult o intrunire M.C.T. decat un festival dar majoritatea oamenilor de acolo imi erau cunoscuti de la intrunirile mai vechi din Tm,restul ...curiosi si calatori de drum lung....ce mai pot spune..bafta in continuare celor care s-au osupat de acest festival "complet"si " la pachet"....las pozele sa vorbeasca si ele....in unele (multe)mai apar si eu .......So....T.F.F.T. cum se spune..
  3. stelu20

    Poze

    Salut si tie!Dc esti din TM,ne stim cumva??O poza?
  4. stelu20

    Poze

    Heeei!!!Saluuut!!!Acum am vazut si eu prezentarile!!!Salutare Oanei!!!Poza e super!Hai sa ma vedeti si pe mine aici,ca pe sosele...mai e ceva...
  5. Salutare!!Sunt Stelu din TM am 20ani si sper ca in curand sa ma alatur voua!!!Astept "Un sfat........" pe 'Incepatori"........Cam asa arata motorul pe care mi l-as dori........ :wink:Si aia-s eu.
×
×
  • Creează nouă...