Sari la conținut

CS90BBK

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    old_bad_wolf

Profil

  • Locatie
    Resita
  • Carnet moto din
    1999
  • Numar Moto
    CS 05 GSC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jawa - CZ 350 MZ-ETZ 250 Suzuki GS 400 E Yamaha XV 535 Virago
  • Interests
    Virago 535, Virago 1100

CS90BBK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!!
  2. auzisem de mult timp ca ar exista la Buzias un avion - posibil al lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, transformat in bar. asa ca am plecat la drum...pentru a "n" oara am regretat ca nu am Yamaha TT,MZ-ETZ, KTM etc, asta din cauza drumului pe care a trebuit sa fac balet printre gropi. totusi, s-a meritat . am gasit avionul- bar, am consumat 1 sandvis si un suc si am admirat parcul foarte curat si ingrijit al hotelului Silvana. la intoarcerea spre Resita ne-am oprit pe marginea drumului , la picnic. restul, in poze.
  3. si tot acolo sa zica oamenii daca e sau nu suza " magaritza"
  4. Caline...ma calci pe nervi...lasa-mi si mie bucatica mea de "glorie"...
  5. stiu k am riscat... dar asa suntem noi, cu idei mai...originale ne place sa mergem cu moto dupa care acasa
  6. NU MA SUPAR,DAR E ROG NU TE MAI BAGA PESTE TOPICUL MEU !!!PENTRU ASTA DAI 2 BERI,NU UNA
  7. TE BAGI PESTE TOPICUL MEU???RUSHINICA !!!
  8. sa vezi cum e cu virago pe zapada am bagat topic si poze
  9. nu stiam ce sa facem sambata asta asa ca am hotarat sa mergem cu moto la valiug. nu stiam ca acolo e zap0ada dar tot ne-am distrat: burn-out ( vai de cauciucu' meu...),ne-am batut cu zapada,am urlat... sa vedeti pozele facute...
  10. timp de 2 zile ne-am tot intrebat unii pe altii pe mess ce facem, unde mergem, la ce ora ne intalnim, cine mai vine, etc. Pana la urma ne-am hotarat sa facem o surpriza frumoasa unui bun prieten din Doclin si sa mergem in vizita cu mai multe motoare. Am reusit sa ne "adunam" in sfarsit si sa plecam la drum...pe ploaie.Aratam ca de obicei ca o gasca de zmuciti: o Yamaha Virago,un Kawasaki LTD 440, un IJ,un Suzuki GS,o Jawa TS si un un motor de viteza ( sorry AMR,nu-mi amintesc ). imi place mult drumul spre Doclin : sunt doua portiuni destul de lungi in linie dreapta pe care iar incepe fugareala aceea nebuneasca...ADRENALINA!!! am ajuns cu bine si pentru a ne face auzita sosirea ne-am apucat sa turam motoarele ( saraca Virago "glasuieste" cel mai putin ).m-am plimbat pe un batran simson si mi-am amintit cu drag de zilele mele ca incepator cand aveam doar o Jawa-CZ 350 cmc din '61... restul, in poze
  11. CS90BBK

    Siria Country Biker's

    frumoase poze... dar si noi am fost la plimbare...pe ploaie
  12. Din punctul meu de vedere, a fost o intalnire reusita, desi au fost si unele mici scapari ( e nevoie si de carcotasi pe lumea asta...). Imi pare rau ca inafara de Mihai,Gratian si Consuela nu am mai prea vazut pe nimeni de la Resita.
  13. Pentru Calin Bac: ne cerem scuze ca nu am raspuns pe mess,am fost plecati iar. Ne pare rau ca nu ati putut veni si voi... Pentru nemultumiti ( se stiu singuri) : nu toti motociclistii sunt incantati de ideea de club, dar acesta nu este un motiv sa ne amenintam si sa ne balacarim pe forum... Pana una-alta, toti avem sub roti asfaltul mizerabil al patriei ( sau nu). Pentru domnii si doamnele cu supermoto care in trafic nu stiu sa raspunda la salut: banii nu vor compensa lipsa celor sapte ani de acasa... Pentru membrii Trust MC Resita: apreciez foarte mult felul in care ati organizat intalnirea, imi pare rau ca nu am avut mai mult timp sa bem niste bere impreuna, asta daca mai vreti sa beti o bere cu mine... Pentru cei care vreti sa-mi dati in cap pentru opiniile mele: NU MAI SUNT POSESORUL MOTOCICLETEI SUZUKI GS 400 E CU NUMARUL CS90BBK, ACEASTA APARTINE UNEI PERSOANE CARE NU ARE NICI O LEGATURA CU OPINIILE MELE DE PE ACEST FORUM.
×
×
  • Creează nouă...