Sari la conținut

marin_catalin00

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marin_catalin00

  1. Nu e vorba de reguli de circulatie aici, ci de caracterul infect al neamului nostru. Nici noi, motociclistii nu mergem perfect regulamentar, nici cand mergem cu masina nici cand mergem cu motocicleta. Dar ar trebui sa avem o limita a decentei, daca vrei sa intorci pe linia continua, macar fa un efort si incearca sa o faci de pe ultima banda, nu de pe prima. In primul rand dam dovada de nepasare fata de cei din jur, pana sa ajungem la nepasarea fata de niste reguli stabilite de x autoritate a comunitatii. Exemple de situatii cand se puteau evita incidente neplacute doar daca dai dovada ca iti pasa, chiar si f putin, fata de cel de langa tine, cred ca avem toti o gramada. Suntem mai animale, asta e.
  2. a fost intre intersectia Mihai Bravu cu Baba Novac si pasajul Muncii » Post actualizat in 15 May 2015 09:33 sotia mea( cu care am discutii acum) a trecut pe langa el chiar dupa ce s-a intamplat, si imi zicea ca arata cam nasol motociclistul, ca nu se misca deloc. Sper sa fie ok
  3. marin_catalin00

    CZ

    Salutare, Am intrat in posesia unui CZ de 250, de la o cunostinta, dar din pacate fara acte, deloc. Aveti idee daca pot cumva sa il inmatriculez? situatia actelor este mai complicata, avea numere vechi, proprietarul a plecat din tara si nu s-a mai intors, iar eu am luat-o de la mama proprietarului. Cu proprietarul nu se poate lua legatura. Ma intereseaza destul de mult sa o readuc la viata, dar nu vreau sa ma apuc sa investesc in ea daca nu o pot inmatricula. merci pt raspuns.
  4. Salut scuze ca ma bag si eu un pic off topic am nevoie de un mecanic pt jawa cz 250-am cumparat motocicleta, nu functiona, deci nu stiu ce are. daca stii vre-un mecanic in bucuresti, te rog da-mi de stire multumesc
  5. imi e cam greu sa o aduc pana in braila. eu abia am cumparat-o, mi-a placut mult, dar nu merge deloc acum. era a unei tipe care a uitat de ea intr-un garaj. deci ii trebuie o reparatie capitala. am vrut eu sa ma apuc de ea, dar nu am timpul necesar. As vrea sa gasesc pe cineva caruia sa i-o dau asa cum e, si sa o iau functionand.
  6. Caut pe cineva sa imi poata repara o moto Cz de 250 din 82. Ori service, ori pers fizica. Am tot cautat pe net si nu am gasit pe nimeni sa ma poata ajuta, asa ca daca va ocupati cu asa ceva sau daca stiti pe cineva, care stie pe cineva, care stie pe cineva care repara, please HELP! Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...