Sari la conținut

aricutza

INACTIV
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de aricutza

  1. mai gabi....asa exemplu dai tu la viitori enduristi ???? nu am mai intrat pe motociclism de ceva vreme si de abia acum am citit de patania ta...sper sa fii ok si sa te refaci cat mai repede!!!! toate cele bune
  2. am incercat sa postez niste poze dar nu am reusit...cei ce vor poze si filmulete de la marsul de azi, feel free to contact me:)
  3. data: 14.09.2007 localitate: Rasnov, Puscalupi scop: "refacere" dupa o zi lunnngaaa... intr-o bodega "autohtona" din Rasnov, am intalnit 4 enduristi nebuni, care incercau sa se refaca la un cogniac, dupa o zi de hoinarit prin coclauri ...erau stropiti din cap pana'n picioare de noroi, and of course, foarte fericiti de isprava...am intrat in vorba, am baut o berica impreuna ( eu bere, ei cogniac) , am admirat motoarele, am avut privilegiul sa fiu plimbata pentru prima data pe un motor hard enduro ( eu fiind pasager expert pe Kle-ul pretenului meu) si ma declar fan si admirator convins al celor care practica acest sport...multumesc pentru plimbare, si cine stie, poate ne vedem pe la primavara prin coclauri..si de data aceasta nu ca pasager ..toate cele bune si keep in touch!!!
  4. cei care se recunosc in poze ( inclusiv covaci&co..lol) fell free to contact me...am o gramada de poze pentru voi!
  5. http://www.netvideo.ro/view.php?cat=27&id=108
×
×
  • Creează nouă...