Sari la conținut

TNT06

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Focsani
  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    VN 11 TNT
  • Club
    Road Eagles

TNT06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 5 iulie, Romexpo. 150 ron biletul la zona A, 100 la B. Recomand A Biletele se gasesc la Diverta.
  2. Sa inteleg ca te dai mare sau cum? De la faze din astea pleaca invidia Eu macar ma mai linistesc cu gandul ca o sa merg la Manowar care o sa fie un orgasm al simturilor Mai e cineva interesat?
  3. http://www.louis.de/_206ec10c418ee8b5460f5...5&anzeige=0 asta e parbrizul (uite si codul in cazul in care nu mere linkul: 10006585) Cat despre crash bar, nu este de gasit. O sa ma uit in catalogul louis si o sa revin cu un raspuns. PS poate ne strangem si noi la vara sa dam o tura pe undeva, cum fac "prietenii" nostri,iubitorii de xjr, din UK
  4. Noroc! Si merci de calduroasa primire! Engine guardurile le avea pe ea cand am luat-o dar le-am schimbat la un moment dat cu altele,mai mari(poza), de la Louis. Parbrizul face si el parte din colectia Louis 2007 Mi se pare folositor pentru ca linia vantului nu mai e la piept, se ridica pana undeva deasupra vizierei.
  5. OHOHOOOO...ia te uita. Aceleasi intrebari mi le-am pus si eu Eu sunt fericitul posesor al unui 1300 din 2005. Modelul e din 2001. Am vreo 40.000+ facuti cu ea,in primul si al doilea an mai mult pentru ca dupa aia nu prea a mai fost timp. Am avut prilejul sa merg si in turul tarii si in pofida "gropilor cu drumuri" motoru s-a comportat exceptional. Apropo, din Focsani sunt eu si actualmente activez in Bucuresti. Mi-am rezervat dreptul de a atasa niste poze, va astept si pe voi !
  6. Marul nu sare departe de trunchi! O dai si tu pe Gutza ft. Copilul de aur cu endurachele ala pe care ai ochii
  7. Nu, e o Yamaha XJR. Si stai linistit, ca diferenta e numai la aspect...si e mica...caii,cuplu, ciclistica sunt aceleasi. Smecheria se schimba abia la Honda CB 1300
  8. Misto motoru'! Mult mai misto decat modelul 2008! La asa ceva m-am orientat si eu intr-un timp. Sa-l stapanesti sanatos si la multi Km!
  9. Asta-i numai asa,ce vedeti voi in lateral, dar v-ati intrebat vreodata cum se vede din scaunul pilotului? PS: Cristi, se vede cum te abtii sa nu O incaleci (da, cu O mare )
  10. Daca nimeni nu se baga...ma simt nevoit sa incep eu...asadar...sa fie "La multi ani" si sa se lase cu multi km, pe 2 roti, fara incidente!
  11. Tin sa precizez ca unii ne-am "bagat la hibernat" din nevoie,nu din comoditate
  12. Filmuletul e ok el asa,numai ca am o mica precizare: e "starring", nu "straring"
  13. OHOHOOOO...ca sa vezi...nu ma asteptam. MERSI mult! Ne vedem in weekend la "beuta" YYYYHHHHAAAAA
  14. Nu cred,cablul de acceleratie l-am schimbat acum 1000 km...suspecez in continuare ambreiajul
  15. Sa stii ca m-am gandit si eu ca poate fi de la impuritatile din benzina,dar asta are alte simptome si anume atunci cand accelerezi, simti ca moare motorul...
×
×
  • Creează nouă...