Sari la conținut

TNT06

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de TNT06

  1. 5 iulie, Romexpo. 150 ron biletul la zona A, 100 la B. Recomand A Biletele se gasesc la Diverta.
  2. Sa inteleg ca te dai mare sau cum? De la faze din astea pleaca invidia Eu macar ma mai linistesc cu gandul ca o sa merg la Manowar care o sa fie un orgasm al simturilor Mai e cineva interesat?
  3. http://www.louis.de/_206ec10c418ee8b5460f5...5&anzeige=0 asta e parbrizul (uite si codul in cazul in care nu mere linkul: 10006585) Cat despre crash bar, nu este de gasit. O sa ma uit in catalogul louis si o sa revin cu un raspuns. PS poate ne strangem si noi la vara sa dam o tura pe undeva, cum fac "prietenii" nostri,iubitorii de xjr, din UK
  4. Noroc! Si merci de calduroasa primire! Engine guardurile le avea pe ea cand am luat-o dar le-am schimbat la un moment dat cu altele,mai mari(poza), de la Louis. Parbrizul face si el parte din colectia Louis 2007 Mi se pare folositor pentru ca linia vantului nu mai e la piept, se ridica pana undeva deasupra vizierei.
  5. OHOHOOOO...ia te uita. Aceleasi intrebari mi le-am pus si eu Eu sunt fericitul posesor al unui 1300 din 2005. Modelul e din 2001. Am vreo 40.000+ facuti cu ea,in primul si al doilea an mai mult pentru ca dupa aia nu prea a mai fost timp. Am avut prilejul sa merg si in turul tarii si in pofida "gropilor cu drumuri" motoru s-a comportat exceptional. Apropo, din Focsani sunt eu si actualmente activez in Bucuresti. Mi-am rezervat dreptul de a atasa niste poze, va astept si pe voi !
  6. Marul nu sare departe de trunchi! O dai si tu pe Gutza ft. Copilul de aur cu endurachele ala pe care ai ochii
  7. Nu, e o Yamaha XJR. Si stai linistit, ca diferenta e numai la aspect...si e mica...caii,cuplu, ciclistica sunt aceleasi. Smecheria se schimba abia la Honda CB 1300
  8. Misto motoru'! Mult mai misto decat modelul 2008! La asa ceva m-am orientat si eu intr-un timp. Sa-l stapanesti sanatos si la multi Km!
  9. Asta-i numai asa,ce vedeti voi in lateral, dar v-ati intrebat vreodata cum se vede din scaunul pilotului? PS: Cristi, se vede cum te abtii sa nu O incaleci (da, cu O mare )
  10. Daca nimeni nu se baga...ma simt nevoit sa incep eu...asadar...sa fie "La multi ani" si sa se lase cu multi km, pe 2 roti, fara incidente!
  11. Tin sa precizez ca unii ne-am "bagat la hibernat" din nevoie,nu din comoditate
  12. Filmuletul e ok el asa,numai ca am o mica precizare: e "starring", nu "straring"
  13. OHOHOOOO...ca sa vezi...nu ma asteptam. MERSI mult! Ne vedem in weekend la "beuta" YYYYHHHHAAAAA
  14. Nu cred,cablul de acceleratie l-am schimbat acum 1000 km...suspecez in continuare ambreiajul
  15. Sa stii ca m-am gandit si eu ca poate fi de la impuritatile din benzina,dar asta are alte simptome si anume atunci cand accelerezi, simti ca moare motorul...
  16. Bujiile au fost schimbate acum vreo 15.000 de km iar carburatoarele au fost curatate acum 1.000 km. TNG, ai pus foarte bine problema "cresterea nr.de turatii si mai putin a vitezei de depalsare", in principiu cam asta se intampla. Si chestia cu fluctuatia de viteza e ca, creste sau scade cu 2-5 km/h in reprize de 2-3 secunde, insesizabil pe kilometraj. PS daca e vorba de patinarea ambreiajului,cam la ce cheltuiala trebuie sa ma astept?
  17. Am o Yamaha XJR 1300 din 2001. Anul acesta a implinit 3 ani de cand este in posesia mea si de pe la jumatatea anului trecut am observat,uneori, ca atunci cand o tin constant cu a 1-a, a 2-a, are unele fluctuatii ale vitezei. Initial am crezut ca e de la denivelarile din asfalt, ca imi misca usor mana pe aceleratie dar acum tind sa cred ca nu e asa. Mai mult, uneori, cand accelerez brusc cu a 2-a (si nu numai) pare sa patineze ambreiajul (nu ca am avut vreodata experienta asta) dar ma gandesc ca daca ar patina ambreiajul, ar cam trebui sa patineze mai mereu,nu? Pana acum eu am mers vreo 25.000 km cu ea si in total cica are vreo 50.000, daca conteaza. Are cineva vreo idee care ar putea fi problema? Va multumesc anticipat.
  18. Pe nimeni. Sambata si duminica ninge in tara
  19. Fratilor, tocmai ce am revazut cateva din pozele din anii precedenti si am realizat ca sunt SUPER BESTIALE! Atat intrunirile,cat si iesirile din weekend cat si neuitata onomastica a lu' 'nea Cristi...misto in draci Astept cu nerabdare vara,intrunirile,iesirile si nu in ultimul rand kilometrii pe 2 roti Asfalt uscat !!!
  20. Luati si "gustati"....a venit iarna, deci trecem de la calarit la vizionat.
  21. Vad ca am iscat o adevarata discutie pe tema: "aveti grija la ala a lu tnt ca e necumpatat". Voi trebuia sa va simtiti privilegiati ca aveti cu ce...
  22. ma...recensamant ca recensamant...da a inumarat cineva?
×
×
  • Creează nouă...