Sari la conținut

TNT06

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de TNT06

  1. gresit,eram pe punctul de cumpara bilete...dar stati linistiti,ma duc sa-i vad pe 28 mai la Atena si va povestesc cum a fost.daca sunteti cuminti va aduc si poze...de la Acropole!

     

    Sa inteleg ca te dai mare sau cum? De la faze din astea pleaca invidia :wacko: Eu macar ma mai linistesc cu gandul ca o sa merg la Manowar care o sa fie un orgasm al simturilor :blink:

    Mai e cineva interesat?

  2. poti sa imi dai te rog un cod de produs louis cu engine guards ?...si cu pambrizu pls daca esti amabil :cheers:

     

    thx

     

    http://www.louis.de/_206ec10c418ee8b5460f5...5&anzeige=0

    asta e parbrizul (uite si codul in cazul in care nu mere linkul: 10006585)

    Cat despre crash bar, nu este de gasit. O sa ma uit in catalogul louis si o sa revin cu un raspuns.

    PS poate ne strangem si noi la vara sa dam o tura pe undeva, cum fac "prietenii" nostri,iubitorii de xjr, din UK :bounce:

  3. Noroc! :cheers: Si merci de calduroasa primire!

    Engine guardurile le avea pe ea cand am luat-o dar le-am schimbat la un moment dat cu altele,mai mari(poza), de la Louis.

    Parbrizul face si el parte din colectia Louis 2007 :bounce: Mi se pare folositor pentru ca linia vantului nu mai e la piept, se ridica pana undeva deasupra vizierei.

    post-15139-1238354441_thumb.jpg

  4. OHOHOOOO...ia te uita. Aceleasi intrebari mi le-am pus si eu :friends: Eu sunt fericitul posesor al unui 1300 din 2005. Modelul e din 2001. Am vreo 40.000+ facuti cu ea,in primul si al doilea an mai mult pentru ca dupa aia nu prea a mai fost timp. Am avut prilejul sa merg si in turul tarii si in pofida "gropilor cu drumuri" motoru s-a comportat exceptional. Apropo, din Focsani sunt eu si actualmente activez in Bucuresti.

    Mi-am rezervat dreptul de a atasa niste poze, va astept si pe voi !

    post-15139-1236884231_thumb.jpg

    post-15139-1236884255_thumb.jpg

    post-15139-1236884262_thumb.jpg

    post-15139-1236884312_thumb.jpg

  5. Multumesc, e super motoru' .... Tu in poza nu esti tot pe un Hornet? ...sau mi se pare ?

    Iubesc motoreta asta, dar imi doresc modelul 2003-2004...parca e mai aratoasa putzin (codita, farul, motor pe injectie).... a mea e 2002.

     

    Nu, e o Yamaha XJR.

    Si stai linistit, ca diferenta e numai la aspect...si e mica...caii,cuplu, ciclistica sunt aceleasi. Smecheria se schimba abia la Honda CB 1300 :crack:

  6. Foarte frumoase locuri, bro , chiar daca nu au fost vazute de pe motor ca alt frate al nostru ... :blink:

     

    Si tot din seria ,,fotografi aerieni '' :

     

    Asta-i numai asa,ce vedeti voi in lateral, dar v-ati intrebat vreodata cum se vede din scaunul pilotului? :crack:

     

    PS: Cristi, se vede cum te abtii sa nu O incaleci :blink: (da, cu O mare :) )

    post-15139-1233602222_thumb.jpg

  7. 6 decembrie 2008!de Sf Nicolae ne-am facut un cadou...o masa copioasa la Poiana Sarata(jud Bacau).ma felicit pt investitia pe care am facut-o in echipament.a fost f misto si cred ca ma dau si maine!as intreba daca mai merge cineva,dar inafara de Argimix,Romica si Ghica,...hai si Hard(ca n-am vz motorul lui in garaj la intoarcere)cred ca v-ati bagat la hibernat!somn usor!

     

    Tin sa precizez ca unii ne-am "bagat la hibernat" din nevoie,nu din comoditate :laugh:

  8. asa e ...numai ca id-ul meu de mes, etc...nu sunt niste amanunte private........daca vrei vreodata sa intri pe id-ul meu, no pbl.....asa ca ..dar ma rog.......ati vrb serios serios ca e bun filmul ptr matrimoniale?..caci am o abstinentza-n mineeeeee :D

     

    Filmuletul e ok el asa,numai ca am o mica precizare: e "starring", nu "straring" :laugh:

  9. Si eu patesc la fel la BMW 1100GS, da ma gandesc ca poate fii din cauza benzinei si/sau a impuritatilor din ea. Oricum, la motoarele de capacitate mare, se simte f mult frana de motor, si nu trebuie sa sucesti mult de acceleratie ca sa vezi asta. Astept deznodamantul topicului.

     

    Cele bune.

     

    Sa stii ca m-am gandit si eu ca poate fi de la impuritatile din benzina,dar asta are alte simptome si anume atunci cand accelerezi, simti ca moare motorul...

  10. Bujiile au fost schimbate acum vreo 15.000 de km iar carburatoarele au fost curatate acum 1.000 km. TNG, ai pus foarte bine problema "cresterea nr.de turatii si mai putin a vitezei de depalsare", in principiu cam asta se intampla. Si chestia cu fluctuatia de viteza e ca, creste sau scade cu 2-5 km/h in reprize de 2-3 secunde, insesizabil pe kilometraj. PS daca e vorba de patinarea ambreiajului,cam la ce cheltuiala trebuie sa ma astept?

  11. Am o Yamaha XJR 1300 din 2001. Anul acesta a implinit 3 ani de cand este in posesia mea si de pe la jumatatea anului trecut am observat,uneori, ca atunci cand o tin constant cu a 1-a, a 2-a, are unele fluctuatii ale vitezei. Initial am crezut ca e de la denivelarile din asfalt, ca imi misca usor mana pe aceleratie dar acum tind sa cred ca nu e asa. Mai mult, uneori, cand accelerez brusc cu a 2-a (si nu numai) pare sa patineze ambreiajul (nu ca am avut vreodata experienta asta) dar ma gandesc ca daca ar patina ambreiajul, ar cam trebui sa patineze mai mereu,nu? Pana acum eu am mers vreo 25.000 km cu ea si in total cica are vreo 50.000, daca conteaza. Are cineva vreo idee care ar putea fi problema? Va multumesc anticipat.

  12. Fratilor, tocmai ce am revazut cateva din pozele din anii precedenti si am realizat ca sunt SUPER BESTIALE! Atat intrunirile,cat si iesirile din weekend cat si neuitata onomastica a lu' 'nea Cristi...misto in draci :bigstar:

    Astept cu nerabdare vara,intrunirile,iesirile si nu in ultimul rand kilometrii pe 2 roti :finger: Asfalt uscat !!!

  13. Alo alo măgareață, faci miÂşto de un suflet pricăjit. Chiar mă întreb cum un amărât ca mine o să conducă titanicul ăla de suzuki de 2 metri 45.

    Se cuvine o rectificare postului anterior. În loc de "... primarului ca inca nu ne-a taiat accesul prin centrul Focsaniului, dar sigur o va face cand o sa trec cu Bro Cristi pe acolo" a se citi ...primarului ca inca nu ne-a taiat accesul prin centrul Focsaniului, dar sigur o va face cand o sa trec cu toți frații mei pe acolo

    it was not fair ... ma gandisem la tobele de evacuare ale Vulcanului Âşi Intruderului. Ale fraților sunt mult mai liniÂştite.

    Si ceva poze cu balena bej ..

    post-460-1172910894_thumb.jpgpost-460-1172910920_thumb.jpgpost-460-1172910977_thumb.jpg

     

     

    La vara si la multi km !!! :crack:

  14. ÂŞtiu eu pe doi care mi-au cerut puÂşca împrumut. În locul tău mi-aÂş păzi fundul. :cheers:

    A pardon .. am uitat...fundul ți-l păzesc eu ... păzeÂşte Âşi tu ce a mai rămas neacoperit. :blbl:

     

    Vad ca am iscat o adevarata discutie pe tema: "aveti grija la ala a lu tnt ca e necumpatat". Voi trebuia sa va simtiti privilegiati ca aveti cu ce... :scratch:

×
×
  • Creează nouă...