Sari la conținut

Cezar2

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Oradea
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Honda CBR 1000RR
  • Numar Moto
    De Bihor
  • Club
    Frecventez

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Piaggio,Derbi Senda H, Honda CBR 1000RR FireBlade

Vizitatori Recenți Profil

372 citiri profil

Cezar2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ceva sfaturi in problema intampinata ?
  2. Cezar2

    starea drumurilor

    Beius - Deva stie cineva cum se prezinta ?
  3. Salutare domnilor, detin un 1000RR din 2006 si am urmatoarea problema: Domnul de la care am cumparat motorul la adus din Italia, proprietarul din Italia inainte sa il vand a remontat pe el evacuarea STOCK fara restul componentelor, drept urmare motorul a avut 2 erori in bord: 1 - de la EXUP 2 - de la SERVO MOTOR LOCK Prima eroare de EXUP am resuit sa o anulez cu EXHAUST SERVO ELIMINATOR de la HEAL TECH, dar am in continuare eroare de la SERVO MOTOR LOCK, am fost pe la mecanici mi-au spus ca acel motoras care actioneaza clapeta din evacuare nu e montat deloc nu sunt nici cablurile nici nimic. Intrebarile mele sunt urmatoarele: Cu ce as putea sa elimin si eroarea de SERVO MOTOR LOCK ? Exista ceva pe piata ce pot cumpara si care sa anuleze ambele erori simultan ? Dupa cateva incercari am observat ca motorul e limitat la 260-265, avand aceasta eroare e posibil ca motorul sa fie intr-un fel de SAFE MODE pana se remediaza problema? E posibil ca puterea motorului in momentul cand are o eroare sa se limiteze ? Multumesc
  4. Salutare domnilor, detin un 1000RR din 2006 si am urmatoarea problema: Domnul de la care am cumparat motorul la adus din Italia, proprietarul din Italia inainte sa il vand a remontat pe el evacuarea STOCK fara restul componentelor, drept urmare motorul a avut 2 erori in bord: 1 - de la EXUP 2 - de la SERVO MOTOR LOCK Prima eroare de EXUP am resuit sa o anulez cu EXHAUST SERVO ELIMINATOR de la HEAL TECH, dar am in continuare eroare de la SERVO MOTOR LOCK, am fost pe la mecanici mi-au spus ca acel motoras care actioneaza clapeta din evacuare nu e montat deloc nu sunt nici cablurile nici nimic. Intrebarile mele sunt urmatoarele: Cu ce as putea sa elimin si eroarea de SERVO MOTOR LOCK ? Exista ceva pe piata ce pot cumpara si care sa anuleze ambele erori simultan ? Dupa cateva incercari am observat ca motorul e limitat la 260-265, avand aceasta eroare e posibil ca motorul sa fie intr-un fel de SAFE MODE pana se remediaza problema? E posibil ca puterea motorului in momentul cand are o eroare sa se limiteze ? Multumesc
  5. Cezar2

    Ajutor&asistenta moto!

    Salutare, am un CBR 1000RR din 2006 si de 3 saptamani am o problema: Am observat atat in mers cat si pe loc ca am oscilatii de temperatura, acuma arata 80 grade dupa care sare la 88, scade la 79 urca la 90 si tot asa variatii . Sa fie problema senzorul de temperatura?
  6. Salutare, am un CBR 1000RR din 2006 si de 3 saptamani am o problema: Am observat atat in mers cat si pe loc ca am oscilatii de temperatura, acuma arata 80 grade dupa care sare la 88, scade la 79 urca la 90 si tot asa variatii . Sa fie problema senzorul?
  7. Salutare, am un CBR 1000RR din 2006 si de 3 saptamani am o problema: Am observat atat in mers cat si pe loc ca am oscilatii de temperatura, acuma arata 80 grade dupa care sare la 88, scade la 79 urca la 90 si tot asa variatii . Sa fie problema senzorul?
×
×
  • Creează nouă...