Sari la conținut

Achilles

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    XT 600

Achilles's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am desfacut filtru de aer si am descoperit putina benzina si banuiesc, dar nu sunt sigur, f putin ulei. E posibil din cauza asta sa am porniri grele si consum mare?
  2. Multumesc din nou pentru sfaturi. Tot discutam de carburator, daca are cineva unul de vanzare sa-mi dea un mesaj.
  3. xt660, yuk multumesc pentru sfaturi. Racordurile de cauciuc sunt noi (din primavara), cele vechi fiind crapate. Bujia si filtru de aer au fost schimbate tot atunci. Logic din ce ati spus problema ar fi de la carburator. Voi incerca totusi prima data cu alta bujie. Consumul il urmaresc saptamanal si la un moment dat m-am gandit ca poate curge pe undeva benzina, dar nu am gasit pete sub motor. Ce locuri ar fi de urmarit pe unde ar putea pierde benzina?
  4. Salutare. Am cateva probleme ciudate si va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi. 1. Am un XT 600 care pana acum ceva timp pornea foarte usor la buton. La un moment dat pornirea a inceput sa fie foarte dificila. Practic pentru a porni motorul trebuia sa invart electromotorul 1 minut si sa trag de acceleratie (facea mai rau decat toamna cand era frig afara...chiar si atunci pornea repede~ 5 secunde) "Punctul culminant" a fost cand am consumat bateria fara a reusi sa pornesc motorul. Carburatorul a fost reglat si curatat in aprilie si de curand a mai reglat un mecanic aerul in speranta ca rezolvam problema pornirii. Care ar putea fi motivul? 2. Tot in perioada asta am reusit un consum record de 10l/100km. E adevarat ca am reglat turatia destul de sus la relanti si ca am mers prin oras, dar totusi... Chiar si inainte aveam un consum de ~7-8l/100km Ce ar putea cauza un consum atat de mare?
  5. Salutare, Acceptati si incepatori la intalnirile voastre? Daca da, cand si unde e urmatoarea? Cele bune, Achil
  6. Din experienta proprie: La masina am facut pana cu un holzsurub in anvelopa cu care probabil am facut ~1000km ( avea capul polizat bine si nu scapa chiar asa mult aer cum ai crede). Am fost la o vulcanizare cat de cat ca lumea, un pus snur, toate bune si frumoase. La nici 3 zile, intr-o dimineata pe la 6 montam roata de rezerva. Noroc ca la benzinarie a observat cineva ca am pana. Pana la urma am pus petec si nu am mai avut probleme. Din cate am aflat, la snur conteaza mult "manopera". In cazul meu cica nu ar fi facut gaura suficient de bine cu burghiul si nu s-a asezat snurul cum trebuie.
  7. Salut. Sunt incepator si doresc sa invat sa merg si offroad. Va rog sa ma sfatuiti avand in vedere cateva intrebari legate de enduro/ soft enduro: - Pentru a incepe sa inveti sa mergi offroad trebuie sa stapanesti bine/f bine mersul pe asfalt? - Cat de "normale"/ dese sunt cazaturile in enduro? - Ce dvd-uri/ carti / si, poate cel mai important, exercitii imi recomandati?
  8. Salut. Am un xt 600 si am un consum relativ mare ~8l/100km, in conditiile in care nu am fortat/turat motorul Banuiam ca se pierde benzina pe undeva si cu rezervorul aproape plin am culcat motorul. Pe langa golirea normala a carburatorului, la buson a inceput sa curga incet benzina. Ce pot face pentru a etansa busonul?
×
×
  • Creează nouă...