Sari la conținut

verssatu

Super Membru
  • Număr conținut

    1.013
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de verssatu

  1. Se recomanda doar in cazul unui buget foarte, foarte redus, in rest nu exista așa ceva. Anvelopele de vara sunt una, cele de iarna sunt alta. Fiecare cu treaba lor.

    Teoria e corecta, însă știu oameni cu bugete care merg cu gume (premium ce-i drept) de iarna tot timpul anului din rațiuni pur de lene. Și faptul ca nu li se pare ca ar frâna prost la 45 de grade.

     

    Întrebare pentru inițiator: porți iarna bocanci și vara converși?

  2. Ieși mult mai câștigat cu seturi dedicate anotimpului. Doar la offroader am folosit All season dar acolo am avut in vedere și alte aspecte gen tracțiune, viteza, km făcuți pe an dar și in condițiile astea am preferat o marca de top. Atenție mare la modul in care vei folosi masina cu all season.

  3. Atât costa kitul de lanț pentru sv, am avut fix unul din 2004 și la fel am plătit. Cât despre neutru, nu mi s-a întâmplat niciodată sa nu iasă fără probleme. Lasă lanțul, atenție la discuri pentru ca sunt destul de mult, undeva la 17-18 mils față/spate.

  4. Mai, e bine ca baietii iau in serios mersul pe moto si investesc in cursuri.

    E un inceput pana la urma.

     

     

    Uber gay Gabi.

    Din primele 15 secunde m-a îngrețoșat cu stilul de a vorbi. Click dreapta, delete, detenmm.

  5. Ieri pe podul Basarab din bucuresti era unul pe o trotineta electrică. Pod pe care se merge cu viteza, scheme, ieșiri încrucișate, nu kăkat.

    Cam 20-30 avea viteza cred.

  6. Cred ca este o confuzie la mijloc: mașinile SURPRINSE in trafic cu itp expirat...ar fi frumos sa ii transmiți și patronului, asta dacă n-ai înțeles tu ceva greșit...

     

    In fine, am găsit niște exprimări pe subiect.

     

    https://m.romanialibera.ro/social/masinile-surprinse-cu-itp-expirat-vor-fi-blocate-iar-placutele-de-inmatriculare-vor-fi-confiscate-721450

     

    https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php%3farticle_id=3779289

×
×
  • Creează nouă...