Sari la conținut

verssatu

Super Membru
  • Număr conținut

    1.013
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de verssatu

  1. Da-i un pm detaliat userului xael, te lămurește ce și cum.
  2. Ce kur au bfg AT, MT urile sau in kurând și simexurile de pe Off-roadere cu pușcăriile de All season de pe turisme? Ma rog, n-am pretenții.
  3. Din titlul topicului lipsește un “r”?
  4. Teoria e corecta, însă știu oameni cu bugete care merg cu gume (premium ce-i drept) de iarna tot timpul anului din rațiuni pur de lene. Și faptul ca nu li se pare ca ar frâna prost la 45 de grade. Întrebare pentru inițiator: porți iarna bocanci și vara converși?
  5. Ieși mult mai câștigat cu seturi dedicate anotimpului. Doar la offroader am folosit All season dar acolo am avut in vedere și alte aspecte gen tracțiune, viteza, km făcuți pe an dar și in condițiile astea am preferat o marca de top. Atenție mare la modul in care vei folosi masina cu all season.
  6. Duminica a văzut-o prietena dar nu știu când s-a întâmplat... » Post actualizat in 11 Sep 2018 20:17 Asta e evident, din moment ce e legată cu lanț...m-a cam luat cu fiori de primăvara.
  7. Văzut pe calea Ferentari, la blocurile de la sosea, direcția PECO Sălaj. Poate ii știe cineva istoria...
  8. Salutare, știe cineva la ce presiune lucrează pompa de benzina se pe un sv 2004? Mulțumesc anticipat!
  9. Maria Grapini likes this
  10. /index.php?/topic/747356-vand-manuei-moto-noi-revit-cooper-piele-marimea-m/?fromsearch=1 Mai scazi 50 de lei din prețul de pe link.
  11. Atât costa kitul de lanț pentru sv, am avut fix unul din 2004 și la fel am plătit. Cât despre neutru, nu mi s-a întâmplat niciodată sa nu iasă fără probleme. Lasă lanțul, atenție la discuri pentru ca sunt destul de mult, undeva la 17-18 mils față/spate.
  12. De acum de ce nu mai pot merge pe liniile tramvai? Au pus și ecluze?
  13. Ce gândire silosă au unii p-aici...
  14. Din categoria "Gândire cu premeditare".
  15. Uber gay Gabi. Din primele 15 secunde m-a îngrețoșat cu stilul de a vorbi. Click dreapta, delete, detenmm.
  16. Din filmare se vede clar ca anvelopa spate este oglindă.
  17. Categoria "Gândire cu premeditare."Oricum, la fel de bun ca Hagi.
  18. Ieri pe podul Basarab din bucuresti era unul pe o trotineta electrică. Pod pe care se merge cu viteza, scheme, ieșiri încrucișate, nu kăkat. Cam 20-30 avea viteza cred.
  19. Linia 780 expres a RATB te duce din gara pana la aerogara.
  20. Ralu, pune o poza cu tine, poate se elucidează misterul urcatului pe motoarele dim smaeb...
  21. Ești blocat intr-o eroare, dă puțin reset la ce prostie ai reținut și recitește cu atenție, dacă poți. Iar ca sfat, rărește cafelele și energizantele, te pot bulversa ireversibil.
  22. Cred ca este o confuzie la mijloc: mașinile SURPRINSE in trafic cu itp expirat...ar fi frumos sa ii transmiți și patronului, asta dacă n-ai înțeles tu ceva greșit... In fine, am găsit niște exprimări pe subiect. https://m.romanialibera.ro/social/masinile-surprinse-cu-itp-expirat-vor-fi-blocate-iar-placutele-de-inmatriculare-vor-fi-confiscate-721450 https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php%3farticle_id=3779289
×
×
  • Creează nouă...