Sari la conținut

APASU"

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    08.04.2011

Vizitatori Recenți Profil

1.591 citiri profil

APASU"'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. APASU"

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Nu viteza ucide, inconstienta ucide!
  2. 16 iunie la Honda Kampur DN1-DN73, Ghimbav, Brasov Sper sa apara pe aici un organizator sa confirme/anunte evenimentul.
  3. Se cauta sponsor pentru echipa de fotbal in campionatul judetean de minifotbal Brasov Numele firmei se va imprima pe tricou, in link se poate vedea model http://minifotbalbv.ro/index.php?module=Team&lid=2&tid=14 Durata reclama pentru firma care va fi sponsor este de un an de zile. Orice sprijin e binevenit.
  4. Se cauta sponsor pentru echipa de fotbal in campionatul judetean de minifotbal Brasov Numele firmei se va imprima pe tricou, in link se poate vedea model http://minifotbalbv....me&lid=2&tid=14 Durata reclama pentru firma care va fi sponsor este de un an de zile. Suma sponsorizare se discuta direct.
  5. Imi pare rau ca nu sunt din Timisoara sa ma pot alatura si eu echipei de fotbal. Imi e dor de un meci pe teren mare, de injuraturile/sustinerile tribunei. Acum ma multumesc sa joc pe teren redus, dar farmecul nu e acelasi.
  6. Felicitari pentru infiintarea echipei de fotbal a motociclistilor Timisoara, la cat mai multe victorii.
  7. In acest caz politistul are dreptate. Tu trebuie sa te asiguri si sa dai prioritate datorita schimbarii directiei de mers. Este ca si cum pe un drum drept tu vrei sa faci dreapta de pe banda doi si intri in mine.
  8. Caut loc de munca. Acum lucrez in farmacie sunt asistent farmacist. Sunt si licentiat in stiinte economice. Cine stie vreun loc de munca astept un mesaj pe privat. Multumesc.
  9. APASU"

    Accident Jeff

    Insanatosire grabnica. Sper sa nu apara complicatii, si sa revii cat mai repede printre noi.
  10. Cred c-ai iesit un miniRossi in 4 luni
×
×
  • Creează nouă...