Sari la conținut

pantera_roz99

Membru
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    02.2002
  • Numar Moto
    ceva cu ROZ
  • Club
    n`am bani de cotizaĂžie

pantera_roz99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pantera_roz99

    BURSA LOCALA Brasov

    Vand SUZUKI GSF 600N Bandit, fabricatie 1995, 600cc cu 82cp, 31.000 km, stare foarte buna tehnica si aspect. Modificari optice: - far dublu - semicarena motor - suspensie fata modificata White Power - suspensie spate reglabila - cauciucuri Pirelli Diablo - toba fara filtre (pentru un sunet de motor de exceptie). Arata si merge exceptional, il vand pentru ca nu am timp de el (am si 2 copii) si sta nefolosit. Se poate vedea si testa in Brasov. Mai multe detalii: cristian.berezki@gmail.com sau 0742828964 Pret: 1100 Euro negociabil Rog si ofer seriozitate!
  2. Serios?????? . . . avand in vedere numarul de motociclisti si scuteristi din Italia, care e zeci de ori mai mare decat numarul motociclistilor si scuteristilor din Romania, nu stiu, dar tu de cate cazuri ai auzit sau vazut in care pentru o contraventie la legea circulatiei, un de militian sa traga cu arma sau sa dea intentionat peste un motociclist sau scuterist, . . . cate cazuri????? Iar pentru ce sa intamplat la noi, motociclistul a cautat-o cu lumanarea (la fel ca multi altii, printre care si eu) dar totusi trebuie sa recunoastem ca militianul cu pricina este RETARDAT. Cuvanutul "exces de zel" descrie fapta lui, ca e prost si ofticat . . . sa isi dea palme, dar nu sa incerce sa omoare pe altul din aceasta cauza. Cred totusi ca ar trebui sa sa se faca ceva, poate sa se organizeze ceva, pentru ca sa inteleaga si alti RETARDATI OFTICATI ca legile sunt facute pentru a fi respectate, iar eu daca voi incalca vre-o lege, nu un MILITIAN NENOROCIT SI OFTICAT este si juriu, judecator si calau. Daca nu se va intampla nimic?, atunci acest fapt nu va fi decat un precedent . . . pe viitor vor mai exista scuze la fel de bune pentru a opri in acest fel si pe altii, dar cine stie cu ce costuri . . . Exemplu?, un politist din Lituania care a facut la fel ca, colegul sau din romania, un baraj pentru a-l opri pe contavenient . . . care din cauza ca avea o viteza prea mare, ghinion . . . militianul logic ca nu este de vina!
  3. . . . o fi puiu` tau . . . nu ma bag . . . dar daca tot sunteti offtopic, ma bag si eu. . . . pace voua fiilor. . .
  4. Cristian e numele meu . . . incantat de cunostinta . . . . sper sa ne vedem cat mai des . . . eu ca eu . . . dar nevasta . . .
×
×
  • Creează nouă...