Sari la conținut

mike mihai

EX+
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    B 55 FAA
  • Club
    nici unu deocamdata

mike mihai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. R.I.P http://www.protv.ro/stiri/social/grav-acci...n-capitala.html
  2. multa sanatate fetei. am aflat shi eu acum de la un coleg care a trecut pe acolo.Asfalt uscat tuturor
  3. R.I.P VIATA are prioritate .Viteza UCIDE. Cuvintele astea ar trebui sa le avem toti in minte atunci cand ne urcam pe 2 roti.Dumnezeu sa-i ierte. Pozele ar trebui lasate pt a invata din ele,eu le-am vazut si sincer va spun k am ramas socat.
  4. Baiatul care a avut accidentul vineri pe Calea Calarasilor este coleg cu mine.pot sa va spun k este ok.am fost la spital cu el vineri shi nu are nici o problema de sanatate.Multumesc tuturor celor care l-au ajutat. Asfalt uscal shi ochii in patru.Strada nu iarta pe nimeni,fie ca este pe motor sau scuter.
  5. Poate k de prima data nu vor realiza conservarii ca existam si noi,dar dak duminica de duminica ne vor vedea stransi intr-un anumit loc shi plecand de acolo prin oras poate k le vom sarii mai mult in ochi.Poate ar fi bine sa lipim pe motoare shi pe spatele nostru mesaje de genu'"UITA-TE BINE LA MINE SA NU MA AI PE CONSTIINTA.sau MERITA PRETUL PLATIT O SECUNDA DE NEATENTIE?"
  6. Eu nu mai lucrez la pegasus dak vrei sa vb ma gasesti la nr 0720209008
  7. asta e poza imi pare rau dar am probleme cu netu' Revin mai incolo cu poza.Sper sa trimit mesaju asta
  8. Nu cred k am sa pot ajunge miercuri dar dak imi spuneti la ce ora am sa trimit printr-un coleg.
  9. Duminica voi fi acolo la ora 16,pentru cine doreste mai am poze cu Catalin.
  10. Multumiri tuturor celor care au venit shi au aprins o lumanare pentru Catalin.Propun,dak sunteti shi voi de acord ca in fiecare duminica la ora 16 sa ne intalnim tot in fata spitalului(in locul accidentului ) pt a aprinde o lumanare si pt a arata celorlalti participanti la trafic ca TOTUSI EXISTAM SHI CA CINEVA PLECAT DIN RANDURILE NOASTRE NU ESTE UITAT ASA USOR.Astept parerile voastre.Se poate sa ne intalnim si la Arc si sa plecam de acolo.
  11. Baietii nu va mai obositi cu pozele ca am scos eu 100 de poze color cu Catalin Ne vedem la ora 16 la locul accidentului Se circula bine prin orash sper doar sa fim cat mai multi la locul accidentului,pentru ca in felul acesta sa tragem un semnal de alarma.Conservarii nu sunt singuri in oras.MAI EXISTAM SI NOI!!!!!
  12. Nu cred k deranjeaza pe nimeni dak e poza alb negru.am eu poza.am sa incerc sa te sun.ok? Mihai
  13. Baietii cu poza sa rezolvat,o sa scot eu una la imprimanta shi o tragem la xerox si lumanari se gasesc la orice biserica.Puteti sa-mi spuneti cate copii ale pozei sa trag la xerox?
  14. Eu o sa vin sigur,impreuna cu mai multi colegi.Duminica la 16
  15. Deci ramane stabilit?...Duminica la ora 16 la locul accidentului? sau unde se face adunarea?
×
×
  • Creează nouă...