Sari la conținut

hebe5p1n

Membra
  • Număr conținut

    428
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hebe5p1n

  1. hebe5p1n

    B 286 MEF

    Vitan str Energiticienilor. Suzuki visiniu cu nr de mai sus. Motociclistul lovit in stalp intr-o stare aparent grava. Daca cineva il stie pe baiat va rog raspundeti la post sa va pot face legatura cu persoana de la locul accidentului sau mergeti acolo.
  2. Yap. Ai dreptate. Data viitoare imi voi face lectiile si voi fi mai consecventa in culegerea de informatii despre starea motoretei avariate si dupa un studiu aprofundat al modelului respectiv precum si al producatorului, voi veni cu date exacte despre eveniment... motocicleta... cauciucuri... etc... )) Lasand gluma la o parte, vazand pozele si facand legatura cu ceea ce spuneau martorii de la locul accidentului, estimez iar, (cu ajutorul tatalui copilului meu ) ca riderul a iesit de pe carosabil, a lovit santul - dupa forma jantelor, a fost aruncat in masina -care este lovita pe aripa dr sus, nicidecum pe bara/spoiler, si a ... zburat cativa metri... motorul ajungandu-i in cealalta parte de sant. Ca sa ne intelegem: Pe acea margine de carosabil, cam in toata zona Mihailesti, Cornetu, Bragadiru, trotuarele sunt refacute, in apropierea carosabilului sunt facute rigole/santuri din beton pentru a evita inundatiile iar in dreptul fiecarei curti sunt facute pasaje peste aceste santuri pentru intrarea in proprietate. Masina era PARCATA perpendicular pe drum, la o distanta rezonabila de carosabil, pe acest pasaj. Motocicleta era cam la 4-5 metri de pasaj, in sant. Riderul cam la 15-20 metri de pasaj. De aici tragem (eu si taticul) concluzia ca riderul a lovit santul aflat in dreapta masinii, a sarit cu tot cu motor in aripa masinii si de acolo in celalalt sant, cel din stanga/trotuar. Ma rog.... sper sa fie ok baiatul. Cu siguranta multi din preajma lui, tremura la gandul ca domnia lui trecut pe langa ... RIP...
  3. Am oprit si eu la locul accidentului. Nu cred ca ma "satur" pentru ca ultimul la care am oprit s-a terminat rau de tot. Acolo erau deja persoane care stiau ca nu trebuie scoasa casca. Nu echipate moto, dar stiau cum trebuie actionat. Baiatul era inconstient sau in stare de soc. Misca picioarele si mainile. Salvarea asa cum s-a mai spus, nu sosise cand eu am plecat, iar eu am plecat cand baiatul s-a ridicat in picioare. 4 masini de politie si abia cand am intrat in Bragadiru, la rond, m-am intersectat cu salvarea. Daca era mai grav, baiatul nu avea nicio sansa. Distanta parcursa in zbor pe langa un copac - "milimetric", estimez sa fi fost de vreo 15-20 m de la locul impactului. Masina era parcata. La iesirea de pe pod Cornetu primul viraj larg este de dreapta si apoi imediat unul la fel de larg de stanga, dar mai lung. Nu stiu ce a facut de l-a ratat. Ideea este ca usor, usor desi il rugam cu totii sa nu se miste si parea ca nu e capabil sa inteleaga ce vorbim cu el, baiatul si-a revenit. Intai a stat putin in genunchi dupa care s-a ridicat. Deja oprisera inca 2 motociclete. M-am asigurat ca baietii si fata veniti motorizati nu il parasesc pana vine salvarea (ma rog, i-am intrebat) si dupa ce l-am intrebat si pe baiat daca vrea sa sunam pe cineva (mi-a raspuns ca nu, desi nu sunt convinsa ca stia ce spune), am plecat. Deja era multa lume, sosise politia... nu avea sens sa mai "iau aer" din zona... cu atat mai mult cu cat tatal copilului meu era pe motor spre casa... Motocicleta Suzuki GSXR. Nu m-am uitat la numar. Pentru mine nu motorul dauna totala a fost important. Si in incheiere, pentru a da "gurilor" comunitatii de lucru, cu cel mai mare regret spun ca ... a gresit! Cel putin inainte de accident. M-a depasit la iesirea din Gorneni ca o sageata, l-am vazut in oglinda la 3 masini in spate in coloana, am intrat in depasire si imediat cum m-am repliat a trecut pe langa mine foarte aproape. Specific pentru a nu lasa loc de interpretare, ca in momentul in care m-am inscris in depasire, era in coloana fara intentie de depasit. In virajul de stanga de dinainte de Mihailesti pe linie continua, cu masini pe contrasens, a depasit in paralel si foarte aproape de masina depasita. La intrare in Mihailesti a facut triplare, in depasirea unui break dacia care depasea, fiind nevoit sa intre pe vibratorul de pe contrasens. L-am vazut de foarte departe pt ca mergea.... tare. Nu pot estima viteza, sau chiar daca pot, n-o voi face. Eu ma deplasam cu 100 km/h in autoturism. In cazul in care vezi acest post, Baiete, ai avut noroc! MARE NOROC! Regret ca ... probabil nu se va inteleg nimic din decenta cu care vorbesc despre acest eveniment si sper din tot sufletul sa nu fi fost ascunsa vreo hemoragie interna sau fracturi care sa-i ingreuneze refacerea. Sanatate si grija mare la viteza... Asfalt uscat tuturor!
  4. Probabil comentariile mele sunt mai tampite decat imi imaginez, tocmai de aceea ma retrag de pe acest topic, fiind convinsa ca nimanui nu-i vor lipsi! Cei interesati de starea de sanatate a Panterei, sa-mi trimita pm iar pentru cei din Timisoara, Pantera va asteapta la spital. Tot pe PM, daca sunteti interesati va voi da si info legate de nr salonului in care se afla. In rest, voua, toate bune... in fond mi-e mila la un moment dat!
  5. Este inca sub sedative. pentru ca are dureri abdominale si pentru ca trebuie ferita de socurile emotionale. Mama ei, care este medic, mi-a spus ca probabil 4-5 zile va sta la reanimare pana ce toate functiile organismului se reiau "ca la carte". Deocamdata doar membrii familiei o pot vizita (probabil si cei cativa apropiati care au stat cu ea tot timpul). In momentul in care s-a trezit, nu stia unde este sau de ce si s-a speriat foarte tare, de aici reactia de care vorbeam mai sus. I s-a explicat, chiar si mama ei i-a spus ce s-a intamplat si si-a adus aminte secvente... a intrebat "cum naiba mai mama ca eu nu fac d-astea..." si a specificat ca a vrut sa intre in benzinarie fiind convinsa ca va avea loc de taxi. De aici incolo, cel mai probabil in cateva zile ne va povesti ea! Pantero, abia astept sa te aud la telefon! Te pup!
  6. Vedem mai tarziu. Inca este in ATI si intrarea acolo se face foarte dificil. Mama ei si probabil 2-3 apropiati intra la ea, deocamdata. ASteptam raspunsurile la aceste intrebari de la cei din Timisoara care au ajuns pe la ea si care cu siguranta vor mai ajunge!
  7. Din cate am inteles, nu-si aduce aminte nimic din momentul accidentului. Ceea ce este foarte bine. Tomografii cred ca s-au facut deja din moment ce s-a afirmat ca nu sunt leziuni craniene sau cerebrale. Multumesc domnule Bogdan, pentru intelegere si s-auzim numai de bine!
  8. E bine ca ati inteles dvs dinamica accidentului si sunteti prezent aici sa ne-o expuneti noua, celorlalti care nu avem cum sa pricepem. Un post de mai devreme specifica cu exactitate ca drumul este dificil pentru ca are sleauri fix pe linia continua. Si ma scuzati, dvs nu ati calcat in viata dvs linia continua? Respectele mele! Noi toti ceilalti am facut-o chiar daca numai o data! Nu cred ca puteti face o astfel de afirmatie domnule Bogdan, cu tot respectul, habar n-aveti cine este Gilda si cum merge! Singurul lucru la care subscriu celor scrise de dvs este ghinionul. Nu stiu unde, ca nu mai gasesc se vorbea de prostie. Draga domnule cunoasteti definitia acestui cuvant? Cred ca ghinionul este singurul care poate fi pomenit aici. Prostia se gaseste extrem de des in ziua de azi si arata, sincer, cu totul altfel! Nu cred ca este cineva pe forumul asta care a sarit sa-i tina partea! Toti o vom lua de par in masura in care fiecare dintre noi consideram ca este cazul. Nu inteleg de ce atatea replici care spun ca o luam in brate cand posturile noastre (a catzeilor) sunt mai mult decat decente, informative si incurajatoare PUNCT! Cam despre asta vorbesc! Asa ar trebui sa facem cu totii, nu sa o balacarim mai ales cand nu suntem in cunostinta de cauza!!! nu, de mama ei dar sigur urmeaza! Apelez la ambele sau cate tabere or fi! Opriti-va cu jignirile si contrele. Daca era vorba de masina, un incepator sau un alt mobrist vinovat, cu siguranta se sarea impotriva... dar ghiciti CINE SAREA!!! Vad aceeasi useri comentand impotriva, peste tot! Deci va rog inca o data, apelez la cei 7, 18, 21, sau cati ani de educatie detineti cu rugamintea de a va retrage undeva pe forum unde posturile voastre sunt interesante si citite. Aici faceti numai spam inutil. REVIN! Aveti o pofta de tiganeala, ceva de vis! Si intr-un final On Topic: Gilda a fost detubata, respira singura este doar ajutata cu oxigen. La analizele de azi dimineata nu s-a gasit nimic in plus in afara diagnosticelor pe care deja le stim. VEste buna pentru noi este ca Pantera noastra, imediat cum s-a trezit a inceput sa urle si sa injure in dreapta si stanga intreband ce e cu ea, unde e, de ce o tin acolo... evident nestiind ce s-a intamplat cu ea!!! SO THE GIRL IS BACK IN BUSINESS!!! Te pup fata mea draga, hai sus!
  9. nu, o fereste de infectiile spitalicesti ce duc la complicatii. nu inca...
  10. Vaccinul s-a gasit. Multumim tuturor celor care s-au implicat. S-a dovedit inca odata ca exista totusi si oameni printre oameni. Pantera este stabila. Intubata pentru a ajuta plamanul afectat de contuzie, sa se refaca cat mai repede. In 2-3 zile va fi scoasa de la aparatul menit sa o ajute nu sa o tina in viata. Speram sa se puna repede pe picioare.
  11. Pantera are nevoie de vaccin pneumococic 23. o fiola. hai sa lasam povestile si sa incercam sa ajutam! PM sau scrieti prietenilor ei din Timisoara daca aveti cum sa-l faceti rost! Multumesc.
  12. hei, nenea, vrei sa fii prietenul meu?

  13. Eu n-am inteles niciodata aceasta pofta acuta si acida de a arunca cu (cuvant urat) acolo unde poate intr-o zi te vei afla si tu! Nu ma consider catzel de pe forum, care din compasiune pentru un membru vechi al forumului, sar sa-i iau apararea. Si daca este cineva interesat, am sunat la familie si stiu exact in ce stare se afla. Daca eram in Timisoara, probabil eram pe culoare in asteptarea vestilor! Se va recupera in timp. Este probabil o greseala pe care si-o va asuma ca atare (asa cum a facut de fiecare data) si din care, din pacate, nu va avea fizic cum sa nu invete! A inceput sa-mi fie scarba de acest forum din momentul in care in trafic, singura, cu motorul stricat, am vazut groaza de motociclisti (pentru siguranta in trafic a carora m-am zbatut niste ani, participand si organizand tot soiul de actiuni cu impact la nivel national, actiuni caritabile etc) carora nici macar nu le-a dat prin cap sa salute, d-apai sa opreasca! De asta am si disparut din "zona". Citind in schimb aceste topicuri (in care dupa umila mea parere ar trebui daca nu putem trimite ganduri de incurajare prietenilor si familiei, sau nu incercam sa ajutam cu ce putem, macar sa avem bunul simt sa nu folosim cuvinte jignitoare), imi intaresc opinia ca acest forum a devenit o oala cu hrana pentru animale de curte... Sper macar, citind toate astea, Gilda, sa-ti iasa din cap odata pentru totdeauna ideea "noi suntem motoristi adevarati, trup si sange, sarim unii pentru altii" si sa te opresti din a mai crede ca suntem toti la fel ca tine de saritori, misto, sinceri, onesti si cu bun simt! Te pup fata si bataia promisa ti-o primesti la dublu!!!!!! SAnatate maxima voua tuturor, care nu gresiti si care aveti dreptul sa judecati pe oricine, in orice context!!! Eu am invatat ca n-am acest drept si sunt mandra ca pot trai fara asta!! Pantero, hai sus!
  14. Buei, unde facem revelionuuuuu'???
  15. Maine, joi... intalneala? Ca dupa ultima tura pe la Claman, parca mi-e putin de dor de sticlele alea cu lichid rosu in ele... Ah sa nu uit: BOLTZ!!!!
  16. Asa da! In sfarsit dati Cezarlui ce e al Cezarului! ASA va vreau !
  17. Claudiul... esti egoist si uiti ce partener de exceptie ai avut! DAca nu eram eu, cum crezi ca puteai invinge??? Cine se fereste cel mai bine de mingii?? Cine ti le lasa cum trebuie? Cine a invatat sa dea cu capul, fara sa pice din picioare???? Vedeti mah ce nerecunoscatori sunt barbatii astia?? Se folosesc de tine si uita! ))
  18. Ceva este in neregula... Nici numele baiatului nici ora producerii accidentului nu coincid... Eu am primit telefon de la locul accidentului in jurul orei 20:30... iar numele mic al baiatului din Barlad stiu ca este Cristi.... Va rog daca poate cineva sa faca lumina, s-o faca... Multumesc Asfalt uscat...
  19. Yupiiii .... vezi Sonex cum ramai tu adversarul meu No 1???? HA HA .... Tot number one esti! Claman.. love ya'...
  20. Da cu tenisu' de picior cum stam ca vine joia!
  21. Este din Barlad. Internat la Floreasca. Nu-i dau numele pt ca nu sunt convinsa ca e ok. Pe privat pt cei care sunt interesati
  22. Cine poate ajunge la adresa motocicleta nu e in grija nimanui...
  23. puiu ca puiu Sonex... dar degetul meu accidentat in timpul meciului?!!! e umflat ca dracii... am crapat cu totii de foame pana chef "Alexutu" a reusit sa finalizeze opera din bucatarie! o sa regreti toata viata ca n ai fost prezent...
  24. Si uite cum nimeni nu specifica nimic de valoarea descoperita intr-un final, a loviturii mele cu capul, cu sau pe langa minge.... of of ... stiam eu ca sunteti invidiosi dar nici chiar asa!
  25. Am oprit la locul acc sa intreb daca e nevoie de papucul cu care ma deplasam pt transportul motorului la service sau garaj. Pilotul cbr-ului era oke. Prietena lui plecase la spital pt un control amanuntit. Renault-ul condus de un barbat nu s-a asigurat la achimbarea benzii de cir ulatie ai a lovit motocicleta care se deplasa pe nanda de la trotuar. Avariile motocicletei aparent, repet aparent, sunt mici. Sper si starea se sanatate a fetei. Celor doi motociclisti care au trecut, observat si plecat mai departe, multa... respect! Baiatului cu troleul... inainte de acest acc, ultimul la care am oprit, mi-a adus o experienta teribila... baiatul mi-a murit in bratw. Pt familie a fost ca o usurare sa stie ca nu a murit singur! Niciodata sa nu consideri ca esti inutil... End of topic! Tst prin android - scuze..
×
×
  • Creează nouă...