Sari la conținut

ultimo

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ultimo

  1. unde le-ai schimbat si le aveau la service sau a trebuit sa dai comanda?
  2. salutare va salut si eu,am si eu o intrebare din pacat imi spune unde pot sa-mi schimb ghidonul ca l-am indoit azi cu o vaca care mi-a iesit in fata in drum spre brasov pe siriu.s-au indoit doar "coarnele" stie cineva cat costa si cat dureaza sa le schimbe?
  3. Condoleante familiei si odihneasca-se in pace!! R.I.P.
  4. salutare stie cineva daca firma de la buzau e autorizata sa faca service la ducati?anul trecut stiu ca erau.
  5. ultimo

    Bukowina Motor Club

    gia su ti-am vazut pozele ,bravo de curaj sa mergi pana in grecia! am vrut sa-mi iau si eu motorul da singur am zis ca nu merge.Cum a fost in Bulgaria ca eu de la colegii mei greci n-am auzit lucruri bune,ati avut ceva probleme? multa bafta!
  6. si atunci de ce nu a castigat o japoneza pentru ca noul look nu e mai "japonez" ci mai ducati 916,si ceea ce e pe 1098 nu se gaseste pe alta motocicleta japoneza sau italiana(frane brembo,furca inversata ajustabila showa 43 mm cu TiO,amortizor monosoc complet ajustabil showa iar pe 1098 S tot frane brembo iar restul sunt ohlins) iar 160 CP @ 9500rpm si 12,5 kgm @ 8000rpm la o greutate de 173 kg cred ca sunt acceptabile! Parerea personala e ca daca cineva se uita dupa teste sa-si aleaga motocicleta(care depinde si de piloti) probabil nu stie din pacate cum sa plece mai repede dintre noi ! ASFALT USCAT!
  7. dupa ce le-am vazut pe toate la salonul moto de la atena,ducati 1098 e de departe cea mai frumoasa(si asta nu o spun doar eu ,Motorcycle Design Assocciation, formata in majoritate din designeri activi in industria moto din intreaga lume, au decis: 1098 nu este doar cea mai buna din clasa sa in categoria Supersport ci si motocicleta cu aspectul general cel mai reusit, oferindu-i in acest an Motorcycle Design Trophy iar 1098 S Tricolore,a castigat titlul de "Cea Mai Frumoasa Motocicleta din Expozitie la Salonul Moto de la Milano (EICMA 2006) in Noiembrie , ) si cu cele mai bune dotari!!!
  8. ultimo

    Bukowina Motor Club

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,EFXARISTO ,DACA AI NEVOIE DE CEVA POTI SA-MI SPUI! BAFTA!
  9. ultimo

    Bukowina Motor Club

    salut cifra e 8, multa bafta si cer senin!!
  10. ultimo

    Bukowina Motor Club

    salut eu sunt in atena,daca va pot ajuta cu ceva nr meu e 00306997164591!
  11. ultimo

    Bukowina Motor Club

    In Grecia unde o sa stati si cand ajungeti acolo?
  12. Salut doni, ne vedem de Paste si mai vorbim atunci! multa bafta!
  13. Salutare imi dai si mie niste detalii despre locul unde ii faci custom-ul.Am si eu un moster 695 si ma gandeam ca poate il mai aranjez si eu un pic STIE cineva unde as putea gasii accesorii mai ieftine pentru DUCATI? Cer senin!
  14. Salut mi-a spus Radu Chelba de tine,mersi de telefon,cand vin acasa am sa te sun. tel. meu e 0745100728 ,insa acuma nu sunt in tara,o sa fiu de Paste!Bafta!
  15. Salutare, sunt Gabi si sunt din Radauti ,ala care umbla in perioada Craciunului prin oras cu motorul(atunci am venit in vacanta si am avut ocazia din fericire sa nu fie zapada da era totusi destul de frig, temperatura a ajuns la 40 dupa doua saptamani pe motor ).Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa ne cunoastem in oras pana acum ,dar eu sunt mai tot timpul plecat din pacate,oricum de Paste sper sa ne intalnim la o plimbare,mai vorbim pana atunci.Multa bafta si cer senin!
×
×
  • Creează nouă...